• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo. Jednak zawsze czytam co tam u was. Gratuluje zabka Amelki. Nasza Kianka siedzi samodzielnie od kilku tygodni. jednak zabkow nie ma.
Co do zlych diagnoz to i ja mialam isc na lyzeczkowanie, bo w 9 tygodniu nie stwierdzono bicia serca. Jednak sie nie dalam i Kianka jest z nami. Za 4 dni skonczy 5 miesiecy!!!
Niestety kazali dokarmiac, bo byla ponizej wszelkich siatek centylowych i odkad w 4 miesiacu dostala butle to niestety kompletnie odstawila sie od piersi (nawet przez sen nie chce ciagnac). proby wprowadzania czegolowiek innego niz mleko modyfikowane, odciagniete mleko z piersi czy kleik ryzowy koncza sie obfitymi wymiotami, wiec mysle, ze kazde dziecko wie kiedy jest gotowe na nowosci.
Moja siostra tez sie martwi, bo stwierdzono ciaze - listopadowka 2010, a na usg nie znaleziono nic w macicy... wiec albo ciaza pozamaciczna albo lekarz do d... Trzymajcie wiec kciuki, by tak jak w moim przypadku byl to po prostu blad lekarza.

reklama
:szok: tacyludzie nie powinni mieć dzieci
jja mam pomalowane ściany. Pytam Kuby co to a on "jakieś czerwone literki" :-) "a kto to zrobił?" "babcia" :-):-):-) no i mam "jakieś czerwone literki" :-)a co tam... bywa...:-)

Heheeh. Moja Julia (miała 3-4 lata) raz zniknęła w łazience...niby tylko siusiu...wchodzę po chwili, patrzę a tam pralka i wanna wymazane RÓŻOWYM lakierem do paznokci :O
Kilolek a Babcie ochrzań - zeby tak Ci remont robic hahahahha.
A jak Twoi rodzice i jazda samochodem?

yh ... jakos głowa mnie boli ide zaraz spac ...
siostra urodzila 3520 i to jej pierwsza fotka ... <sorki ze tak sie chwale ale nacieszyc sie nie moge :)>

przedstawiam wam moja pierwsza siostrzenice :) NATALIE :)
Zobacz załącznik 227078

Słodziaczek :)

Dziewczyna z ktora urodzilam, wlasnie wstawila zdjecie na nk... małej w chodziku!! A ona dopiero 4 miesiace i nawet nie siedzi, jak mi wczoraj pisala :O

:-D
Dziewczyna z ktora urodzilam, wlasnie wstawila zdjecie na nk... małej w chodziku!! A ona dopiero 4 miesiace i nawet nie siedzi, jak mi wczoraj pisala :O
RATUNKU!!!!!!! to juz chyba lekka przesada
dziunka a ty znowu kropek jesteś?
....MOJA SIOSTRA URODZILA :) wiem tyle ze dopiero jak podlaczyli kroplowke miala mega silne bole ze myslala ze umierac bedzie i meka skonczyla sie przed 17 :) i jak na 42tc to malutka 3500g ... :) super ze juz po !! :)
Gratulacje dla CIOCI i mamusi, a jak będzie się nazywał?
...jja mam pomalowane ściany. Pytam Kuby co to a on "jakieś czerwone literki" :-) "a kto to zrobił?" "babcia" :-):-):-) no i mam "jakieś czerwone literki" :-)a co tam... bywa...:-)
kilolek i ty tak spokojnie o tym piszesz??? ja to bym zrobiła zadymę, a dzisiaj babcia latałaby z pędzlem i farbą i tłumaczyła dziecko że bez wiedzy mamy to można za przeproszeniem tylko w pampersa narobić :no::no::no: widzisz ja sie zdenerwowalam a Ty? oaza spokoju :dry::cool2::-D

No mirian już dawno Cię u nas nie był, najważniejsze że twoje dzieciątko już teraz dobrze przybiera, no i gratuluje siedzenia samodzielnego :happy2:

Ja wczoraj wchodzę na czata cała heppy że se w końcu pogadam i nagadam na tych gamoni co mi kabel ukradli i pierwsze podejscie o 20.... mały się przebudził i w ryk chyba mu się coś przyśniło, drugie podejscie 21..... prawie już wchodzę a tu telefon... moj brat wpadl na kolacje bo mial mi pampersy podrzucic..zooon i jeszcze wszedl se na godzine na kompa :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, prawie wybucham godzina 22 z minutami... wchodze na czata cala heppi i co... nikogo nie ma :baffled::baffled::baffled:to sie podlamalam psychicznie i poszlam spac :-p

Taaa na chacie wieje pustkami ostatnio haha.

A jestem kropek i juz zostane, bo logowanie przez facebook dziala ale nie zapamietuje loginu i musze sie za kazdym razem logowac a to dosc dlugo trwa i jest meczace :/

może tylko zrobiła fotkę jak przymierzała chodzik , bo inaczej to sobie tego nie wyobrażam :szok: chociaż niektóre to by chciały żeby te maluszki już chodziły i żeby to jej okazało się lepsze od innych ,a tu na wszystko potrzeba czasu :tak:

dziewczyny jak czytam o tych lekarzach to mam wrażenie że normalnie jakieś 80% to jakieś konowały które nie znają się na zawodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , ja pamiętam jak pierwszy raz zawitałam u lekarza z problemem że ponad rok się staramy o dzidzie i nic i on kazał nam badania porobić , a potem powiedział żebyśmy rzucili palenie i tyle :szok::szok: a jak poszłam do innego lekarza to się mną naprawdę zajął i dzięki niemu dzisiaj mam swoje maleństwo :-D , koleżance lekarka na usg powiedziała że będą bliźnięta , a jak poszła do innego lekarza to powiedział że jest tylko jedno a drugie to jakiś guzek a nie dziecko :szok: , a szwagierce lekarz obliczył termin porodu i poszła do szpitala na wywołanie no że niby już przeterminowana jest a się okazało że ona ma jeszcze jakiś tydzień do terminu :szok::szok:

Heheh, ja jak rzuciłam palenie to miesiąc pozniej w ciaze zaszlam hahahah.

A tak na powaznie to co lekarz to inna diagnoza wrrr.

Och wściekła dziś strasznie jestem!!!

Po pierwsze kręci mi się na okres, który zresztą powinnam dostać dwa dni temu. A co za tym idzie wyżywam się: sprzątam jak oszalała, dom wylizany, obiad zrobiony, deser również i się właśnie zastanawiam jakie by tu ciacho upiec...:sorry2: Brzuchol pobolewa a ja nerwowa cała chodzę.

Po drugie ojciec wraca w niedzielę więc zaczniemy malować dopiero w poniedziałek, więc pewnie wprowadzimy się dopiero pod koniec przyszłego tygodnia :wściekła/y:

Po trzecie mój A pojechał pomóc bratu w czymś tam, naszym autem i przyczepką już o 8 rano (zabrał też Julię aby u kuzynki się pobawiła) i to miało zająć mu godzinkę. A mamy na zegarze prawie 13 a go nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mógł przynajmniej nie ściemniać rano i powiedzieć że jedzie na cały dzień to też bym się zabrała. A teraz siedzę jak taki dupek w domu i ruszyć się nie mogę bez auta, bo na spacer też nie bardzo bo leje jak z cebra aż folia na wózek nie dałaby rady :cool: Już ochrzaniłam go telefonicznie, a co!

A moja biedulka Joasia chyba wyczuwa że z mamą dziś żartów nie ma i śpi kochanie moje - najpierw od 9.30 do 11.30 i o 12 znów zasnęła i śpi nadal. Kochane moje złotko :-) pewnie nocke odsypia...

reklama
no mój D też mi dzisiaj cały dzień rozwalił :wściekła/y: zapomniał mi wczoraj powiedzieć że idzie dzisiaj do pracy , no i musiałam wszystkie plany pozmieniać :wściekła/y:
widzisz jakie masz kochane dzieciątko :-) czuje że mamusia ma zły dzień i postanowiła jej nie denerwować ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry