• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Jestem ukradli mi internet na 2 dni to były ciężkie dwa dni, na szczęście za mną i mam nadzieję, że się tak szybko nie powtorzą. Doslownie mi ukradli, bo zwineli kilka metrow kabla telekomunikacji i musieli nowy kłaść

Jestem ukradli mi internet na 2 dni to były ciężkie dwa dni, na szczęście za mną i mam nadzieję, że się tak szybko nie powtorzą. Doslownie mi ukradli, bo zwineli kilka metrow kabla telekomunikacji i musieli nowy kłaść

Eta z jednej strony brak słów na opisanie takiego złodziejstwa, a z drugiej troche mnie to rozbawiło:-D

Włąsnie zrobiłam leniwe pierogi i zjadłam swoja porcję ;-) hmm... obiad M jest w zagrożeniu:-D:-D
KOŃCZYMY DZIŚ 4 MIESIĄCE ;-);-)

wlasnie wyszla ode mnie kolezanka, i dobrze, bo jeszcze troche i musialabym jej krzywde zrobic!!
najpierw usilnie zaczela mnie namawiac,zebym malej dala starte surowe jablko albo marchewke, wytlumaczylam grzecznie, ze my na cycu (ona byla na butece - synek ma teraz 2 latka) i dopiero bedziemy wprowadzac po 6 mies. to ona dalej swoje, ze ona wprowadzala w 3 i dziecko jest zdrowe (wcale nie zdrowe, bo alergik) i zna jakiegos faceta, co 2 i pol mies dziecko pomidorowa z makaronem nakarmil i od tego czasu zaczeli dziecku zupki podawac!! zmilczalam

potem zaczela mi opowiadac,co tam u niej i normalnie wlosy mi sie zjezyly. wczoraj np, wyszla na dwor na papierosa, wraca,a maly pomalowal kredkami kanape to, cytuje: taki w******* mu spuscilam,ze moze dzis w przedszkolu zauwaza... nie patrzylam gdzie dupa z pielucha, a gdzie nie i mial reke odbita na dole plecow". przeciez tam sa nerki!!! a ona jeszcze dodala,ze maly nie przejal sie tym,ze dostal tylko polozyl sie na ziemi i zaczal histeri odprawiac!!!! idiotka

i chyba rowniez wczoraj, maly nie mogl zasnac (oducza go od smoka - 2 lata) to pogasila wszystkie mozliwe swiatla w domu, sama poszla na dol do salonu z laptopem i tak siedziala, a maly plakal ponad godzine i cyt " ani razu nie weszlam na gore zobaczyc".

noz mi sie w kieszeni otwiera, tym bardziej,ze ona pracuje od 6 rano i rano przychodzi kolezanka sie nim zajac a o 10 zaprowadza do przedszkola. ona konczy prace czasami o 13 czasami o 14, ale dziecko odbiera dopiero o 18, bo jak mowi musi miec czas na posprzatanie i prysznic. dziecko caly dzien jej nie widzi, wiec jak przylepa do niej se garnie,a ona takie numery...jest samotna matka, ojciec nie widzial dziecka od list, bo sie pozarli o alimenty.zreszta jak on cos chcial z malym zrobic to ona z zasady byla na nie.
ehhhhhhh, ide robic torta szwagrowi na urodziny

banana ... szkoda słow co za matka....

MOJA SIOSTRA URODZILA :) wiem tyle ze dopiero jak podlaczyli kroplowke miala mega silne bole ze myslala ze umierac bedzie i meka skonczyla sie przed 17 :) i jak na 42tc to malutka 3500g ... :) super ze juz po !! :)

reklama
Witam Zadko z ty zagladam ale sie poprawie
Gratuluje pierwszego zabka oraz wszystkim dzieciaczka ktore zaczely 4 miesiac.

Moj maluszek w zeszlym tygodniu sie pochrowal, zostawila go z tesciowa a ona stwierdzila ze jest goraco w pokoju i otworzyla okno efekt maly gardelko mial chore, troche kaszlal i katarek. Juz jest lepiej cale szczescie ze nic wiecej nie wyszlo.

Co do Tego Bana to szok jak niektorzy tak moga robic z wlasnymi dziecmi, ja mam taka znajoma co teraz jest w drugiej ciazy ma z nia troche problemiowm mo ona juz jedno dziecko ktore sprawia jej troche problemo dziewczynka 11 lat, i jej maz powiedzial ze by ja doslownie olala i martwila sie tylko o to nie narodzone beo i tak z tej dziewczynki nic nie bedzie.
A co do zupek to to wiem ze niektorzy wprowadzja wczesniej ale wg zalecen lekarza a nie tak samemu sobie tak bylo z moja siostra lekarz powiedzial ze moze juz podawac jak maly mial 3,5 ( tez na cycu) a co do alergi to raczej to genetycznie przechodzi.

My zaczelismy jesc juz zupki, ale maly nie lubi ich za bardzo, a poza tym ma problemu z kupka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry