• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny jaki rozmiar ubranek noszą wasze maluszki? bo ja już nie wyrabiam z kupowaniem, co kupie nowego ciuszka to chłopaki ubiorą dwa razy i zamałe, teraz muszę kupować im na 74
my 68 lub 74 zależy od firmy :-)
Sylaba zara produkuje też szmatki pomiędzy a na przecenach się tam opłaca kupować :-)

Kasia zdrowka dla babelka...
ja dzis zmeczona ale zadowolna.....pogoda byla dzis poprostu przepiekna...cieplutko juz od rana....bylam na car boocie....chcialam nakupowac ciuszkow, nie bylo wiele tym razem, ale kilka rzeczy kupilam:-) na obiad zroblismy szaszlyki i kurczaczka z grila.....padam z nog....a jutro z zsamego rana jedziemy robic paszport dla niuni wiec znowu bedzie meczacy dzien....

Podobnie jak u Dziunki - z 68 wychodzimy tzn jeszcze sa dobre ale za tydzien - max dwa beda juz za małe :blink:

Mary ja to się zaczynam martwić, bo moja mała przestaje rosnąć. Rośnie ale tak jakoś wolno, stanęła. Twoja córa miała 53 cm jak się urodziła, moja 59, a na tym samym etapie jesteśmy. Joasia powinna już 74 cm nosić biorąc pod uwagę inne dzieciaczki z bb :(

ja to sie martwie czy mala nie rosnie za szybko...jak sie urodzila milala 52 a teraz juz 71, martwie sie troche czy to nie za szybko, choc wiem , ze my oboje jestesmy wysocy

Mary ja to się zaczynam martwić, bo moja mała przestaje rosnąć. Rośnie ale tak jakoś wolno, stanęła. Twoja córa miała 53 cm jak się urodziła, moja 59, a na tym samym etapie jesteśmy. Joasia powinna już 74 cm nosić biorąc pod uwagę inne dzieciaczki z bb :(

ja to sie martwie czy mala nie rosnie za szybko...jak sie urodzila milala 52 a teraz juz 71, martwie sie troche czy to nie za szybko, choc wiem , ze my oboje jestesmy wysocy

Za szybko....
Za wolno....
Rosną tak jak chcą i tak jak w genach mają zapisane :tak:
To ze dziecko urodzilo sie dlugie nie koniecznie musi oznaczac ze bedzie mega wysokie (wbrew pozorom)
Mam koleżankę ktora urodziłą sie mając 59cm i przez całe swoje życie urosła równy metr że teraz mając alt 30 ma 159cm dokładnie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry