• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
haha, sto lat dla joasi, niech rosnie duza :))))

kasiula i kilolek, zarazilyscie mnie i teraz siedze i haftuje,bo mi sie metryczki zachcialo :)
anajlepsze,ze kupowalam na ebayu, nawet kupilam troche w chlopiecych kolorach tylko dlatego,ze mialo obrazek i kupa... obrazek byl,na papierze, a kanwa czysta i musze siedziec i liczyc :( ale powoli cos sie wylania. przyznaje,ze pracochlonne to hobby. nie moglyscie mnie zarazic, jak bylam w ciazy na chorobowym?????

heeh Banana nooo pracochłonne ale i jak wciaga szok !! :) ja narazie na etapie wybierania kolejnej pracy :) jeszcze na nic sie nei zdecydowalam za duzo tego :) banana a ty wstaw jaka metryke robisz :)

aa i moze ktos wejdzie na chata ?? :D

yh...u mnie juz tydzien bez @ ... i sama nie wiem co myslec ... niby czasem odczuam ze sie zbliza ale pozniej zastanawiam sie czy se nie wmawiam ... poczekam jeszcze troche i zobaczymy pozniej ...

Cześc. mam do was gorącą prośbę.
Wiecie coś na temat opłat za ogrzewanie w rsm PIONIER ?
(Znaleźliśmy wkońcu mieszkanie- śliczne jest.Dwa pokoje umeblowanie. Babka chce 500zł w tym czynsz co miesiąc ale 1500zł chce bezzwrotnie i niby za ogrzewanie i cos dla niej bo akurat od 1.04 wpasujemy sie w nowy sezon grzewczy.)
Nie rozumiem. Człowiek płaci czynsz co miesiąc i do tego jeszcze za ogrzewanie?
Nie znam się bo zawsze w domku jednorodzinnym mieszkałam.

reklama
Kasiiula o to samo chcialam pytać.

Pierwszą @ dostałam 21.02, teoretycznie powinnam już mieć następną, niby coś się kręci, ale @ jak nie ma tak nie ma. Jak to było z Waszą druga @ po porodzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry