• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
kasiu a jakies foteczki???????????????

my dzis bylismy po paszport i musze powiedziec, ze jestem bardzo z malej dumna b byla mega grzeczna!!!A nie bylo nas ladnych pare godzin....wyjechalismy po 7 a wrocilismy po 2......korki do Londynu byly straszne, w konsulacie oczywiscie kolejka.....powrot nie byl najgorszy....mala nic nie plakala, normalnie wieeeeeeeelka buzka dla niej....ja za to jestem wykonczona, zaraz ide na drzemeczke...

Katrenki a paszport musicie sami odebrac czy wam przysla? My jedziemy 7 kwietnia wyrobic paszport ale jak patrze na ceny biletow juz do polski kolo lipca sierpnia to az mi sie cos w srodku przekreca....

A tak wogole to witam sie po dlugiej przerwie...

U nas leci pomalutku, dalej szukamy mieszkania, na szczescie rodzice juz jakos to zaakceptowali. Oliverek w koncu zaczal normalnie jesc i juz nie wybrzydza :-)

Ostatnia edycja:
Po obejrzeniu fotek stwierdzam że śliczna jesteś :)

wstydnis..gif410773019593bfdb..gif

ja tez uwazam Kasiu, ze bardzo ladnie wygladasz....podobala misie zwlaszcza fotka co trzymasz malego :-)
ps. bardzo ladnie ci w tej fryzurce:-)

Klaudzia- po paszport trzeba jechac, odrazu mowia ci kiedy jest do odbioru, ja mam na 19-ego kwietnia ...nie usiecha mi sie kolejna wizyta w Londynie ale co zrobic....po odbior moze juz jechac jedno z rodzicow...a parking masakra- £4 za godz...no i najlepiej jedzcie jak najszybciej go juz jak ja stalam w kolejce o 10 to kolejka bardzo szybko sie powiekszala i powiekszala......;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziunka to moze sie zamienimy? pierwszy okres po 3 miesiacach, drugi po 3 tyg, trzeci po 2 tyg. zastanawiam sie,czy za tydzien nastepny a potem to juz non-stop

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry