• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Uspokoilam sie. Doczytalam troche i miesiaczki po porodzie moga byc bardzo nieregularne a wogole przy karmieniu piersia moge juz np nie miec przez najblizsze kilka miesiecy kolejnej. Ale i tak zrobie test na wszelki wypadek. Chyba zajde w glowe jak tak dalej pojdzie - moze wiecie gdzie mozna testy kupic hurtem? hahahah
no oke ty karmisz a ja nie ...

Oj Kasiu, napisałam ze mogą być nieregularne nawet jak się nie karmi! Głowa do góry, dla świętego spokoju zróbmy sobie testy :)

Ja to chyba szczesciara jestem jak tu czytam :) Karmie piersia juz tylko nocami, a jeszcze nie mialam nawet 1@. gorzej jak potem dostane "hurtem" i te zalegle :) jakos mi sie do nich jednak nie spieszy :) Przed ciaza mdlalam podczas @, najlepiej bylo, jak lezalam nieruchomo, a do tego nawet nikt sie nie mogl odezwac w moim poblizu. Ciekawe jak to teraz bedzie....... ;/

Ja to chyba szczesciara jestem jak tu czytam :) Karmie piersia juz tylko nocami, a jeszcze nie mialam nawet 1@. gorzej jak potem dostane "hurtem" i te zalegle :) jakos mi sie do nich jednak nie spieszy :) Przed ciaza mdlalam podczas @, najlepiej bylo, jak lezalam nieruchomo, a do tego nawet nikt sie nie mogl odezwac w moim poblizu. Ciekawe jak to teraz bedzie....... ;/

Lotka ja tez mdlalam przy @. Nie wspomne ze z bolu plakalam i zwijalam sie na podlodze, przechodzily mnie dreszcze i drgawki. Masakra po prostu. A teraz @ jakby jej nie bylo w porownaniu do tego co bylo przed ciaza. Dosc mocne ale raczej malo bolesne. :tak:

a nasze samopoczucie calkiem calkiem

dzien dobry :-)

kasia świetnie wyglądasz :-)

u nas wiosna wiosna i jeszcze raz wiosna, pogoda piekna słoneczko świeci a my korzystamy ciągle na spacerki chodzimy :-)
dzisiaj mamy w planach spacerek pozniej po tatusia do pracy i zabieramy sie na wizyte w nowo potwrtym u nas sklepie zoologicznym nasz psiak pogryzł sobie obróżke i na spacerki wychodzic nie moze:-D a sklep podobno wielki wszytskie zwierzaki wystawione, gadajace papugi lataja wolno po sklepie :-) pozniej wstawie fotki z naszej wizyty u zwierzatek :-)

Amelka sie zrobiła taka nicpota że szok, wczoraj urzadziła mi wielka awanture tylko dlatego że je czapke założyłam. Dziecko tak krzyczało że ludzie do okien podchodzili, a młoda dostała szału że rozdrapała sobie strupka na nosku i poleciała krew, musiałysmy wrócic do domu ogarnac sie wyciszyc i dopiero na spacerek i oczywiscie na raczkach bo wózek tak samo be jak czapka .... :-)

a w sobote urzadzamy mały kinderbal Amelka ma imieninki i przychodzą koleżanki w prawdzie dzieci starsze od amelki bo po 2 i 1,5 latek maja ale to nic :-) szykuje dzieciom duzo zabaw .. ide dzisiaj poszukac basenu z kulkami pokupowac balony i takie tam ... tylko zastanawiam sie co takim dzieciaszkom zrobic na przegryzke? myslałam o kolorowych kanapeczkach z buzkami koreczki to dla mam bardziej jakies galaretki z owocami hmm i jak myslicie co jeszcze?? moze macie jakies pomysły co??:-D

wrzucam na watek zdjeciowy zdjecia Amelkowe ;-)
miłego dnia :-)

Lotka ja tez mdlalam przy @. Nie wspomne ze z bolu zwijalam sie po podlodze, Przechodzily mnie dreszcze i drgawki. A teraz @ jakby jej nie bylo! Raczej bezbolesna :tak: tylko bardziej obfita. Teraz zaczelam jesc tabletki anty ktore sie je bez przerwy wiec zobaczymy kiedy @ przyjdzie. Moze wogole nie byc :)

A moje samopoczucie takie sobie. Wczoraj posprzeczalam sie z moim mezem o glupoty i dzis sie do siebei nie odzywamy :dry: :dry:

Pogoda sie nam lekko psuje a mialam zamiar wyjsc na spacer z Oliverkiem. Musze isc na poczte wyslac paczki.... Sprzedalam chusty :-(:-( no niestety ale moj paczus juz wogole nie chcial siedziec w nich. Ale pocieszam sie ze przynajmniej sprzedalam je za wiecej niz kupilam :-D :-):cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry