• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
ja tyłem i z tego co wiem w tych nosidełkach tylko tyłem a pozneij jak zmieniamy na wiekszy fotel i dziecko nei siedzi to tez tyłem tzreba ... ale czemu nei wiem ...
Chodzi o to ze w tym samym foteliku pozycja tylem do kierunku jazdy jest o wiele bezpieczniejsza. De facto dziecko powinno jeździć tak długo tyłem jak długo sie da.... tzn ma miejsce na nogi itd...

moj gołwe trzyma ładnie choc nie siedzi ;P wiec nie wiem ;-) ale moje nosidełko jest narazie okej i zmienie jak maly bedzie faktycznie siedział chyba ze nie bede dała rady go juz w niej nosic ... bo czasami to masakra nosidełko + mały 7kg torbe czasem zakupy i wes z samochodu na 3 pietro wejdz :o szok ... a tak z tego wiekszego fotelika mały na rece i mysle ze lżej było by :)

Dziunka a ile czasu neta nie bedziesz miala ?

Kasiula moja tez sztywno trzyma glowe, ale jak ja posadze to jej sie glowka zatrzesie - sama pisalas ze Pawelek sie kolibie na boki - o to wlasnie chodzi ;)
A neta nie wiem ile miec nie bede :( z doskoku moze uda mi sie czasem wpasc, jak dorwe laptop taty lub mamy ;)

Chodzi o to ze w tym samym foteliku pozycja tylem do kierunku jazdy jest o wiele bezpieczniejsza. De facto dziecko powinno jeździć tak długo tyłem jak długo sie da.... tzn ma miejsce na nogi itd...
no właśnie dlatego pytam , bo mój opiera nogi o siedzenie tzn o oparcie i musi je podkurczac i przez to mu źle i coraz częściej krzyczy jak go posadzimy w foteliku

no właśnie dlatego pytam , bo mój opiera nogi o siedzenie tzn o oparcie i musi je podkurczac i przez to mu źle i coraz częściej krzyczy jak go posadzimy w foteliku
A to fotelik jest czy nosidelko?
Jesli fotelik to czy wyjelas juz ta wkladke dla niemowlaka..?

Niektore foteliki mozna nieco odsunac od oparcia siedzenia tylniego i dalej "działają"...

p.s
Pamietajcie ze najbezpieczniejsze miejsce jest zawsze ZA KIEROWCĄ :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry