• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Kurcze, ja już nie pamiętam co to ból menstruacyjny, bo w ciążę zaszłam zaraz w pierwszym cyklu po 2,5 roku brania pigułek - nie zdążyłam dostać takiego prawdizwego okresu :-)

Teraz karmię bardzo często w dzień i w nocy, wiec pewnie jeszcze troche poczekam na @...

U mnie w tym m-cu @ w srodku cyklu wyskoczyla :shocked2::sorry2: - to tak a propos...

No kobitki - trzymajcie jutro za mnie kciuki bo zylaki ide robic... Troche mampietra...no ale... dam rade... :sorry2:

Ostatnia edycja:
no i dzis dostałam @ ... i powiem jedno ... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-(

TEŻ DOSTAŁAM !!!!! HURRRRAAAA!!!!! Chociaż może jednak wolałabym jej nie mieć ... u mnie pierwszy dzień bezbolesny, pewnie jutro się rozkręci.

U mnie w tym m-cu @ w srodku cyklu wyskoczyla :shocked2::sorry2: - to tak a propos...

No kobitki - trzymajcie jutro za mnie kciuki bo zylaki ide robic... Troche mampietra...no ale... dam rade... :sorry2:

Trzymam kciuki!

ja tyłem i z tego co wiem w tych nosidełkach tylko tyłem a pozneij jak zmieniamy na wiekszy fotel i dziecko nei siedzi to tez tyłem tzreba ... ale czemu nei wiem ...

Kasiula pewnie dlatego że jeszcze głowy nie trzyma stabilnie. Dopiero jak dziecko siada ma sztywny kręgosłup - w sensie nie kolibie się.

reklama
moj gołwe trzyma ładnie choc nie siedzi ;P wiec nie wiem ;-) ale moje nosidełko jest narazie okej i zmienie jak maly bedzie faktycznie siedział chyba ze nie bede dała rady go juz w niej nosic ... bo czasami to masakra nosidełko + mały 7kg torbe czasem zakupy i wes z samochodu na 3 pietro wejdz :o szok ... a tak z tego wiekszego fotelika mały na rece i mysle ze lżej było by :)

Dziunka a ile czasu neta nie bedziesz miala ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry