reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Aga jutro wstawie.Kolor miał byc inny a wyszedł miodowy blond wiec nie jestem zachwycona:baffled:

maxwell a moze jest jeszcze szansa...

u nas idzie BURZA!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziunka to takie gospodarstwo i mieszkla sie jak u ciotki- cokolwiek to znaczy. Jezeli chodzi o komfory to szału nie ma , ale jest gdzie spac , obiady sa, gdzie sniadanie zrobic. Panuje taka rodzinna atmosfera:-D to wies Gołczewo -16km od Bytowa

Fajnie :-) Mi o wygodach pisac nie musisz - sama na dzialce nie mam pradu, wody biezacej, a za toalete robi toi toi :-D

No Joasi to ja pewnei też nie, ale Julia to zdazy wbiec do wody zanim ja cos powiem :-D

Pianistka u nas w Pl kąpanie się dzieci w lodówie to standard :-D My jak przyjeżdzamy do Karwi w marcu czy kwietniu czy pażdzierniku to Julia zawsze do pasa sie pomoczy:tak:
Teraz tez przelewam wodę z morza do basenu i wkładam tam Asię - nie protestuje, choć woda zimna.
ja teraz tez leje wode z morza do basenu pawelkowi
Witajcie,
wczoraj wrócilismy z wakacji w agro. Było niesamowiecie leniwie!!!!!!!! wypoczełam:-)maz bardzo mnie odciazył i mam naładowane akumulatory;-)nie wiem kiedy Was nadrobie wiec po krótce napisze co u nas;
-Antek zrobił furore kapiac sie i nurkujac w jeziorze;
-pije juz z kubka kapka bez oporów i z checia- koniec walki
-pokochał psy i kury , ale krów sie boi- tak jak i trawy- nie rusza sie poza koc , bo trawa gryzie.
To tak po krótce jak cos mi sie przypomni to napisze na odpowiednich watkach:-)
witamy wczasowiczke i Antosia
kiedy lecicie dalej???
Hej ciotki - przepraszam za tak długą ciszę, ale takie hyce, że nic kompletnie po powrocie z pracy mi się nie chciało:-(..do tego jeszcze nudności, bóle głowy itd..przy Marysi tak nie miałam..Ale niestety, nie nacieszyłam się długo tą drugą ciążą, ponieważ jutro ide do szpitala na czyszczenie - już koło 8 tygodnia jest, a nadal nie ma zarodka, albo był i obumarł:-:)-(.wczoraj byłam u ginekolog i nadal jest tylko pęcherzyk żóltkowy, a nic innego..Betahcg też nie rośnie, jak powinna..więc to na tyle niestety:-(..

A tak poza tym, to sto lat dla wszystkich dzieciaczków - 8 i 9-miesięcznych, których rocznice przegapiłam:-)!!!
wspo;czuje, zadne slowa nie sa odpowiednie, ale bardzo mi przykro, twoje dzieciatko jest juz z aniolkami
a ja wam powiem skromnie ze wczoraj minęły 8 miesięcy Pawełka :D
co ze mnie za matka ze zapomnialam heheheh :p w sumie nie zapomnialam bo byłam pewna ze wczoraj byl 10 lipiec hehehe

wszystkiego najlepszego dla Pawełka, mama bedzie swiatowac za 3 dni :-)

reklama
Hej ciotki - przepraszam za tak długą ciszę, ale takie hyce, że nic kompletnie po powrocie z pracy mi się nie chciało:-(..do tego jeszcze nudności, bóle głowy itd..przy Marysi tak nie miałam..Ale niestety, nie nacieszyłam się długo tą drugą ciążą, ponieważ jutro ide do szpitala na czyszczenie - już koło 8 tygodnia jest, a nadal nie ma zarodka, albo był i obumarł:-:)-(.wczoraj byłam u ginekolog i nadal jest tylko pęcherzyk żóltkowy, a nic innego..Betahcg też nie rośnie, jak powinna..więc to na tyle niestety:-(..

A tak poza tym, to sto lat dla wszystkich dzieciaczków - 8 i 9-miesięcznych, których rocznice przegapiłam:-)!!!
strasznie mi przykro :-:)-:)-(

Do góry