D
dziunka24.
Gość
KILOLKU WRZUĆ NA ZAKUPY TEN LINK ZE SZTUĆCAMI DLA DZIECI, PROSZĘ:-)
Ania ok, daj dane na priv to Ci zwrócę koszty :-)
Ania ok, daj dane na priv to Ci zwrócę koszty :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha dobry sposobi jak spał sobie smacznie??
dzis rano skonczylo sie mleczko dla małego i wysłałam M do sklepu żeby kupił. Kupił takie jak prosiłam oprocz tego , ze to HA. Kazałam mu jechac po nowe to nie wiedział dlaczego , bo przeciez co jak co to hipoalergiczne mu nie zaszkodzi.
Stwierdziłam , ze w takim razie dzis zamiast kawałka mięcha dostanie kotleta sojowego , bo co jak co , ale ten na pewno mu nie zaszkodzi . Poleciał do sklepu szybciutko
i jak spał sobie smacznie??
dzis rano skonczylo sie mleczko dla małego i wysłałam M do sklepu żeby kupił. Kupił takie jak prosiłam oprocz tego , ze to HA. Kazałam mu jechac po nowe to nie wiedział dlaczego , bo przeciez co jak co to hipoalergiczne mu nie zaszkodzi.
Stwierdziłam , ze w takim razie dzis zamiast kawałka mięcha dostanie kotleta sojowego , bo co jak co , ale ten na pewno mu nie zaszkodzi . Poleciał do sklepu szybciutko
:-
oj niech on sie nie wygłupia, bo Kuba juz wygląda swojego "Gorka"
B]
Hehe... Powiem szczerze, że moim zdaniem maż w tym wypadku miał racje. HA dawałam na zmiane z normalnym i mały nie widział różnicy. Zaszkodzić na pewno mu nie zaszkodzi a nawet jest lepsze bo lepiej wyselekcjonowane białka czy jakoś tak)) Ale sposób na przekonanie dobry...
))