reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

KILOLKU WRZUĆ NA ZAKUPY TEN LINK ZE SZTUĆCAMI DLA DZIECI, PROSZĘ:-)

Ania
ok, daj dane na priv to Ci zwrócę koszty :-)

reklama
:(((((((( padam ........ Paweł wstał 3.30 na mleko po czym ladnie zasnal a pozniej 4.40 wstał i nie zamierzał spac :((((((((((((((((((((((((((( głowa pęka ... :| ja się wykończe kiedyś :( bosh ... :( i znajac zycie wtedy kiedy bede musiala wychodzic <zawiesc meza do pracy> to Paweł se smacznie bedzie spał ;-( oszaleć idzie.....

i jak spał sobie smacznie??:tak:
dzis rano skonczylo sie mleczko dla małego i wysłałam M do sklepu żeby kupił. Kupił takie jak prosiłam oprocz tego , ze to HA. Kazałam mu jechac po nowe to nie wiedział dlaczego , bo przeciez co jak co to hipoalergiczne mu nie zaszkodzi.
Stwierdziłam , ze w takim razie dzis zamiast kawałka mięcha dostanie kotleta sojowego , bo co jak co , ale ten na pewno mu nie zaszkodzi . Poleciał do sklepu szybciutko

dzis rano skonczylo sie mleczko dla małego i wysłałam M do sklepu żeby kupił. Kupił takie jak prosiłam oprocz tego , ze to HA. Kazałam mu jechac po nowe to nie wiedział dlaczego , bo przeciez co jak co to hipoalergiczne mu nie zaszkodzi.
Stwierdziłam , ze w takim razie dzis zamiast kawałka mięcha dostanie kotleta sojowego , bo co jak co , ale ten na pewno mu nie zaszkodzi . Poleciał do sklepu szybciutko
hahaha dobry sposob :)

Hehe... Powiem szczerze, że moim zdaniem maż w tym wypadku miał racje. HA dawałam na zmiane z normalnym i mały nie widział różnicy. Zaszkodzić na pewno mu nie zaszkodzi a nawet jest lepsze bo lepiej wyselekcjonowane białka czy jakoś tak :))) Ale sposób na przekonanie dobry... :)))

Hehe... Powiem szczerze, że moim zdaniem maż w tym wypadku miał racje. HA dawałam na zmiane z normalnym i mały nie widział różnicy. Zaszkodzić na pewno mu nie zaszkodzi a nawet jest lepsze bo lepiej wyselekcjonowane białka czy jakoś tak :))) Ale sposób na przekonanie dobry... :)))

Z ciekawosci dałam małemu posmakowac i krecil glowa z pluciem wlacznie;-) gorzkie to mleko. Jak Wasze bąbelki moga to pic;-)

My dzis od 9 bylismy w parku. Kolo 12.30 wracamy a tu taki skwar- w cieniu tego nie bylo czuc.. Mały zaraz sie spocił. Zamówiłam takse , bo nie wiem , czy byslmy pod góre doszli. Zaskoczyło mnie , ze wystarczy powiedziec , ze chce sie z dzieckiem jechac i pewna korporacja ma foteliki na wyposazeniu- supe!!!!!

reklama
Do góry