reklama

Listopad 2009

reklama
no sami napewo mąż dokładnie żonę przebadał hahahaha :-) (to taki czarny humor)

HAHAHAHA dobre:-)
Kasia ale narobiłaś smaka tą szarlotką , muszę coś jutro upichcić bo zwariuje :tak: , ostatnio upiekłam ciasto serowe z brzoskwiniami to znikneło w ciągu doby :zawstydzona/y::tak:
serowe ale wymiatacie babeczki z wypiekami:-)a ja nie mam piekarnika i lipa:-(
Gosia <szarlotka z lodami> prosze :D:D

Aniu daj przepis na te ciasto :D cos chyba klątwa pieczenia zeszła ze mnie :))))))))) wiec zaczne pichcic :) szkoda ze nie mam komu eh ... Pawcio niech szybciej rośnie :d i kolejne dziecie tzreba robic ;-) niestety mąż nie ciastowy ;]
Kasia upiecz dla mnie i wyslij jak tak bardzo chce Ci sie piec:-)

Aniu tulam i tu[*] wiem co przechodzisz:-(

Banana tez bym sie redsa napila...ale mi smaka zrobilas:-(

Gosia ja sobie nie wyobrażam bez piekarnika , często sobie piekę chlebuś z serkiem albo parówki z serem itp , a mikrofale to kupiliśmy żeby móc butelki małemu sterylizować :))
jeśli chodzi o redsa to u mnie nie ma takowego w sklepie ,a że zimno u mnie się zrobiło bo w górach już śnieg spadł to mam grzane winko :) pyszne :)

Gosia a czemu piekarnika nie masz :o ?
Banana Redsa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tez nie pamietam kiedy go piłam :)
Aniu a jak te parówki z serem robisz? :D hehe co do Wina grzanego BLE ;-P kiedys mialam "mały" romans z nim :D

Gosia a czemu piekarnika nie masz :o ?
Banana Redsa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tez nie pamietam kiedy go piłam :)
Aniu a jak te parówki z serem robisz? :D hehe co do Wina grzanego BLE ;-P kiedys mialam "mały" romans z nim :D
zwyczajnie nacinam parówke wzdłuż wkładam ser do środka i zapiekam i tyle , a grzańca lubie tylko że tutaj słodkie wino smakuje jak półwytrawne dlatego przywoże sobie z PL gotowego grzańca ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry