reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
obejrzałam ten film co Marta dała i...:szok::szok::szok::szok:
szkoda mi tej laski co ma dziecko i jest tancerką- chociaż patrząc na to co tam się dzieje to do samej tancerki temu daleko...
w ogóle to bieda tam aż piszczy:-:)-(
dziwię się że ci ludzie nie powyjeżdżali stamtąd jaką tam przyszłość maja...
dziunka 3mam kciuki za Miłka bidulek a powiedz twoja mama dalej karmi??

obejrzałam ten film co Marta dała i...:szok::szok::szok::szok:
szkoda mi tej laski co ma dziecko i jest tancerką- chociaż patrząc na to co tam się dzieje to do samej tancerki temu daleko...
w ogóle to bieda tam aż piszczy:-:)-(
dziwię się że ci ludzie nie powyjeżdżali stamtąd jaką tam przyszłość maja...
dziunka 3mam kciuki za Miłka bidulek a powiedz twoja mama dalej karmi??

Aga wlasnie - z tancerka to ona nie ma wiele wspolnego. Jest sliczna , cos w głowie jednak ma- brakuje tylko jakiegoś "kopa"!!!

Dziunka - zdrowia dla Miłka, oby szybko zdiagnozowali co mu dolega.
Martolinka - zazdroszczę spacerku, bo mi tu już półdupki zaczynają puszczać korzonki..., dobrze, że ta dieta taka moczopędna.. to choć do kibelka wyjdę :-D
BanAna - no cóż papierkologia w naszym kraju aż ręce opadają. Może sytuacja z mamą się rozwiąże w najbliższym czasie,,,

Ja zaczęłam oglądać ten filmik, przerażenie człowieka ogarnia jaką rozrywkę mają młodzi ludzie...

Kasiula Ty masz lenia? zmierz temperature!!!!:tak:
hahaah temp nie mam :d ale fakt "inna" jestem ;P serio ... pewnie przez ta prace :D no ale ogarnelam chate a zamiast pralki zmywarke wstawilam :D hahahah pralke dla meza zostawie :D tzn ja wsadze a nie on rozladowuje ;-) na wieczór se winko kupie tzn na noc bo o 22 wróce :) a jutri i pojutrze wolneeeeeeee :D namawiam szwagierke na dyskoteke ale szkole ma w weekend wiec pewnie nie wypali :( eh ... moze uda mi sie wyjsc do fryzjera i kosmetyczki ! oby ;]

Aga co pokupowalas na prezenty??

zabawki dla Igora (warsztat FP i słoń z klockami sensorycznymi (czy jakoś tak) i bębenek grający)
dla Patuli myszkę do laptopa i kurtkę na narty

Aga wlasnie - z tancerka to ona nie ma wiele wspolnego. Jest sliczna , cos w głowie jednak ma- brakuje tylko jakiegoś "kopa"!!!

szok szok szok a tak w ogóle to ona mówiła że 200zł za to dostaje to już mogła by w jakimś klubie się zatrudnić w Warszawie to by na pewno więcej zarobiła (w zasadzie na końcu mówi że chciała by pójść do szkoły ale tą tancerką też chce być...) a jej mąż dla mnie nie ma JAJ! no i dziecka szkoda bo na pewno kiedyś to zobaczy.... generalnie jestem zdegustowana ech....

poszlismy na MMR szczepienie i nie było. hehs szczęściarz z mojemgo lujka. okazalo sie ze musi byc odstep 4 tyg. pomiedzy szczepieniem ktore miał ostatnio a tym. a że poprzednie miał przelozone o dwa tyg. z powodu choroby, to nastepne bedzie mial 9 grudnia. oczywiscie nikt z przychodni nie raczyl mnie poinformowac ..
ale dzięki temu mały zaliczył spacerek, mimo brzydkiej pogody :D

reklama
Wróciłam uffffffff zakupy udane hihihihi Kupiłam kurtke i kozaki. Ciekawa jestem co mój N na to jak zobaczy te łowy hahahaha

Do góry