W
wyjatkowaonaa
Gość
Mój B ma wolne jutro :-) , chociaz każdy tam idzie na 6 ale pewnie pracować nie będą tylko napiją się pod święta a mój B powedział,że nie idzie woli z nami siedzieć od rana i mi pomóc ogarnąć reszte domu.
My aż zrobiliśmy sałatke na święta
, idziemy do teściowej więc u niej będziemy 'ucztować' a później jak zawsze zapakuje nam jedzenia na tydzień :-).
W sobotę przychodzi znajoma do mnie z prezentem dla Patryka- pidżamka i nocnik hehe i kolega mojego B.
Chciałam zrobić jakieś ciasto ale naprawde nie mam siły na nic, jutro nie będe nikomu życzen skłądac - nienawidze tego.Powiedziałam już B ,że tak zrobie a on się głupio patrzył no ale każdy ma swoje zwyczaje itp. Jak mam życzyć komuś czegoś czego w głębi duszy mu nie życzę
My aż zrobiliśmy sałatke na święta
, idziemy do teściowej więc u niej będziemy 'ucztować' a później jak zawsze zapakuje nam jedzenia na tydzień :-).W sobotę przychodzi znajoma do mnie z prezentem dla Patryka- pidżamka i nocnik hehe i kolega mojego B.
Chciałam zrobić jakieś ciasto ale naprawde nie mam siły na nic, jutro nie będe nikomu życzen skłądac - nienawidze tego.Powiedziałam już B ,że tak zrobie a on się głupio patrzył no ale każdy ma swoje zwyczaje itp. Jak mam życzyć komuś czegoś czego w głębi duszy mu nie życzę