reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie :)
u nas dziś -13. Kurcze chyba dziś z nim nie wyjdę. Do -10 obowiazkowo a teraz to nie wiem :/
Dziś moja koleżanka z Olsztyna przyjedzie :) zrobie pesto , dla młodego leniwe pierogi.
Wczoraj wieczorem wyskoczyłam na wyciąg koło bloku :) ale sobie poszusowałam . Taka mini góreczka

marta a cwiczylas cos czy sama dieta?

Kasiula na poczatku brzuszki ale blizna po cc mnie ciagneła wiec odpusciłam. Potem miałam szał na basen , ale zapał minął. A teraz zimą to na nartach sobie jeżdze od czasu do czasu. Ale ćwiczeń zadnych nie było. Zostało mi troche skory po ciazy na brzuchu i niestety jak to mi powiedzieli- tylko laser pomoze. Ale to kasa kasa kasa. Co nie zmienia faktu , ze w koncu sie sobie podobam :)

Kasiula na poczatku brzuszki ale blizna po cc mnie ciagneła wiec odpusciłam. Potem miałam szał na basen , ale zapał minął. A teraz zimą to na nartach sobie jeżdze od czasu do czasu. Ale ćwiczeń zadnych nie było. Zostało mi troche skory po ciazy na brzuchu i niestety jak to mi powiedzieli- tylko laser pomoze. Ale to kasa kasa kasa. Co nie zmienia faktu , ze w koncu sie sobie podobam :)
hehe czyli nie pozbede sie brzucha bez cwiczen ;P myslalam ze moze dieta sama mi pomoze ;) chyba hula hop wyjme wreszcie <ile to juz razy wyciagalam i chowalam ho ho ho :D >

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry