reklama

Listopad 2009

Aniu wiem co czujesz bo Oli tez ma taki katar masakryczny ze niczym nie idzie go zastopowac i odblokowac noska. Juz sie zastanawialam w nocy czy mu normalnych kropelek nie dac bo tak mi go zal bylo. a dzis od tego ciaglego wycierania juz mu sie krewka leje... ajjjj i jak tu pomoc
współczuje ja mojemu staram się zbyt często nie wycierać , jak zaczyna mu lecieć to myjemy nosek wodą z mydłem , no i maścią majerankową smarujemy;-)

Aniu kup w aptece kropelki Olbas Oil, płyn do inhalacji, 10 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie ja Kacprowi robie z nich inhalacje w nocy 2-3 kropelki na pieluche tetrowa i zawieszam na oknie aby nie mialo stycznosci z malym..zapach ma intensywny ale spokoj w nocy jest...Klaudzia pewnie u was tego nie ma ale spytaj w aptece o jakies krople na inhalacje.
Gosiu mam Olbasa tylko ja go na noc do szklanki z ciepłą wodą wkraplam i wszyscy się inhalujemy :tak: ,dzisiaj kupiłam jeszcze fride bo mam jedną ale została w NO a pasuje mu to zciągać ,bo mi go strasznie szkoda jak się męczy , do tego psikam mu kilka razy dziennie solą morską ,smaruje mu klatkę maścią wygrzewającą i nosek maścią majerankową, generalnie w nocy jest o dziwo najlepiej tylko największy problem to usypianie :-(
siemanko lejdis ;-)

nie chce mi się skakać po watkah to napiszę tu:-D
Igiego zawsze na dworze woże w wozku ,bo pozniej sięwsadzić nie da.Ale dziś go wyjełam i jak pięęęęknie chodził :-)chwalę się bo w buciorach i kombinezonie nie tak łatwo,a chodzi od 13 miesiąca ( ma teraz 14).

dalej...
wczoraj sie zawziełam z usypianiem 55 minut,dziewczyny masakra :-( usnął ale jakim kosztem:-(
i powtórka z rozrywki nie dał się odłożyć po pobudce na cycka.Wiem pewnie już macie mnie dosyc ale czy jest jakaś mama która śpi z dzieckiem bo ma tak jak ja ???i się z tym pogodziła???

już myslałam że bedziemy siedzieć w domu w Sylwka,no bo gdzie isć tu z dzieckiem...atu kumpel dzwoni ze NAs zaprasza.Jego laska ma córkę 6 letnią to Igi bedzie miał Niankę.Nie popiję ale chociaż gebe bedzie do kogo otworzyć :-)

Mówię teraz do Igiego bo kupsko "zmieniamy pieluszkę ?"odp" taaaa" :-D
gratki dla Igorka za bieganie w kombinezonie :tak:, mój co prawda nie cyckowy ale co noc ląduje u nas w łóżku ,raz ok1 raz ok 3-4 ,zależy o której się przebudzi ;-), jakoś to przeżyje ale za jak już wrócimy do NO to będziemy uczyć go zasypiać w łóżeczku i skończymy ze spaniem z nami tym bardziej że będzie miał swój pokój:tak:

reklama
Cleo to sie rozerwiesz troszke ;-) Potrzebujesz tego, widze ze ostatnio zestresowana jestes. Nie dziwie bo ja tez chodze jak na szpilkach ostatnio :*

Dziewczyny moj syn zasnal o 12 dzis i spi do teraz u mnie jest prawie 16 czyli prawie 4 godziny. Nie wiem czy ma tak wyczerpany organizm czy to tak jednorazowo. Wczoraj pospal 3 godziny. Bylam az sprawdzic czy zyje no i smacznie sobie spi. Nie wiem czy go budzic czy zostawic, widocznie tyle snu potrzebuje.

To jestesmy umówione!!!! Sandra tylko wiesz musisz nas jeszcze zachecic zebysmy na pewno przyjechały :)
Hahahahahaha a co by Cię przekonało?
To czekam na Was dziewiatego

No i Marta i wszystkie dziewczyny ktore juz tu jutro nie zerkną

życzę Szampańskiej zabawy
do Białego Rana
i
szczęśliwego Nowego Roku 2011

sylwester_noc_sylwestorwa.jpg

Cleo to sie rozerwiesz troszke ;-) Potrzebujesz tego, widze ze ostatnio zestresowana jestes. Nie dziwie bo ja tez chodze jak na szpilkach ostatnio :*

Dziewczyny moj syn zasnal o 12 dzis i spi do teraz u mnie jest prawie 16 czyli prawie 4 godziny. Nie wiem czy ma tak wyczerpany organizm czy to tak jednorazowo. Wczoraj pospal 3 godziny. Bylam az sprawdzic czy zyje no i smacznie sobie spi. Nie wiem czy go budzic czy zostawic, widocznie tyle snu potrzebuje.

Łał 4 godziny :szok: zdaj jutro relację jak Ci w nocy spal

AniaSim my też często jesteśmy z noskiem w łazience żeby nie przetrzec noska pieluszką. No i maść u nas ta sama :-)

Hahahahahaha a co by Cię przekonało?
To czekam na Was dziewiatego
:-)

Etna no nie wiem , jakies grzane wino, ciacho:tak:

Kochane e-ciotki z okazji Nowego Roku 2011 życzę Wam , aby co złe omijało Wasze rodziny , aby był to rok spełniania marzeń i być może kolejnych cudów narodzin!!!!:-D
p.s.oczywiście szampańskiej zabawy!!!! ja zamierzam zapomnieć na parenaście godzin o codziennym kieracie!!!!!

hej dziewczynki. Niedawo wrócilam z zakupów, bo myslałam, ze o tej porze mnie kolejki ominą ale nie, masakra jakby wojna jutro miala wybuchnąć :/
a generalnie to jakaś ogluszona jestem. To chyba przez ciśnienie, nie wszystko kontaktuję jak trzeba i czuje jakby mi mózg napuchł:/ a moze to atybiotyk, cąłe szczęście jutro koniec wreszcie

Dziunka
i jak bylas na IP?

Cleo fajnie, ze się trochę rozerwiesz :D

co do katarku to ja moim chlopakom robie inhalacje z "inhalolu" - kilka kropelek na szklankę wrzątku i stawiam w pokoju jak śpią.

Edit: zapomniałam Wam napisac, ze mój A. próbuje zrehabilitować sie moralnie pisząc bloga o byciu ojcem. Może macie ochotę poczytać? http://ojciec.eu/

Ostatnia edycja:
reklama
Oli poszedl spac normalnie o 20:00 i wstal o 8:30. pospal by dluzej ale meczyl go strasznie zatkany nosek.

Chcialam Wam rowzniez zyczyc wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! Samych pozytywnych chwil, nowych Fasolek i wogole spelnienia wszystkich marzeń!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry