reklama

Listopad 2009

ciekawe czy ktoś będzie dzisiaj wieczorem na bb siedział??
u nas katarek trochę mniejszy ale ściągam fridą na maksa bo już nie mogłam tego słuchać , mam nadzieje że już teraz będzie tylko lepiej
Szczęśliwego Laseczki

reklama
ciekawe czy ktoś będzie dzisiaj wieczorem na bb siedział??
u nas katarek trochę mniejszy ale ściągam fridą na maksa bo już nie mogłam tego słuchać , mam nadzieje że już teraz będzie tylko lepiej
Szczęśliwego Laseczki
Ja bede :) maz idzie na nocke do pracy a ja mam cichutka nadzieje, ze Tomiego nie rozbudza o polnocy petardy.... nadzieje matka glupich, co? :)))))

Ja też chyba bede na BB a jak nie to bede sobie grac w simsy chyba hehe :)

Też sie poje tych petard.Pamiętam jak w wakacje (mieszkam obok stadionu) firma zrobiła dla pracowników impreze i o 23 petardy strzelały.amtko ja już myślałam,że wojna tak sie zerwałam z łóżka. ;/

Była u mnie mama.
Tak mi jej i mojego brata żal.
Mama zarabia malutko, ojcu przestali w firmie płacić juz druga pensje(bo kasy nie mają) na wigilie dali 250zł z łaski.Zwolnic go nie chcą a on sam jak sie zwolni to zasiłek dostanie po 3 m-cach zanim znajdzie prace to tez moze minąć.Dałam im to co miałam w nadwyżce.Mój bart dostawał rodzinne plus dojazd(150zł) a teraz juz nie dostaje bo przekroczyło dochody za tamten rok.Mój brat musi co miesiąc płącic za szkołe 100zł i juz 400zł mają w plecy jeszcze jeden miesiąc nie płacenia i go wywalą(a to maturalna klasa).Ehhhh.....

Pomagam na tyle ile moge.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć laleczki :-):-)

ja właśnie skończyłam sprzątać:)
dzieciaczki do babci spakowane:-D:-D:-D:-D
oj mam nadzieję że impreza będzie przednia:tak::tak:
kilolek zaczęłam czytać blog twego męża :-)
powiedz mu żeby imion używał dzieciaków lepiej się będzie czytać
i będzie to prawdziwsze takie
wymarzony prezent Kuby na przyszły rok mnie powalił na kolana
a Michaś szczekający musi być rewelacyjny!!!1

Przyjemnego szumu w głowie,
wygodnego miejsca w rowie.
No i morze jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą,
Cię nie olał idąc drogą.:-D
Dużo czadu i uroku w
nadchodzącym Nowym Roku.

a tak na poważnie

życzę zdróweczka dla waszych rodzin
kolejnych słodkich łobuzów
pieniędzy kupę
mężów umiejących słuchać
oraz pomagać
a także
spełnienia wszystkich marzeń!!!!
:-):-):-):-)
a imprezowiczom
udanego balu:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej i ja zycze wszystkiego naj w nowym roku i oby był lepszy od poprzedniego.

Jeszcze sie do Was odezwe, ja równiez dzisiaj wieczorkiem na bb bo....bo mąż w rozjazdach :( a i nawet z rodzicami nie posiedze bo Marcel bedzie tu spał na wersalce w pokoiku i nie wyjde bo sie boje ze spadnie - on tak sie kreci ze szok. Chyba ze jakims cudem nie bedzie spał heh ale to chyba nie realne :D:D wiec spedze nocke sama na kompie :(

cześć laleczki :-):-)

ja właśnie skończyłam sprzątać:)
dzieciaczki do babci spakowane:-D:-D:-D:-D
oj mam nadzieję że impreza będzie przednia:tak::tak:
kilolek zaczęłam czytać blog twego męża :-)
powiedz mu żeby imion używał dzieciaków lepiej się będzie czytać
i będzie to prawdziwsze takie
wymarzony prezent Kuby na przyszły rok mnie powalił na kolana
a Michaś szczekający musi być rewelacyjny!!!1
ok,powiem, dzięki :)

Niech Nowy Rok przyniesie Wam
radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.
A gdy się one już spełnia niech dorzuci garść nowych,
bo tylko one nadają życiu sens.
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

Ja mam nadzieję, ze na bb mnie wieczorem nie będzie i mi mąż wieczór zajmie ale jak nawali to na pewno się stawię :D

Ja jednak prawdopodobnie wyjde na sylwestra. Pojdziemy do Polskiego Klubu.... klub taki ze poplakac sie tam idzie ale zawsze to jakas rozrywka. Moze zjawi sie ktos ciekawy ;-) Dziadek zostanie z Oliverem. I tak nie ma nic lepszego do roboty a sylwestra nie celebruje z mama juz od lat wiec roznicy mu to nie sprawi ;-)

reklama
Oj dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa !!!!
ostatni dzień roku to zbawienie dla mnie i dla Pawełka !! :)
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry