reklama

Listopad 2009

Oj dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa !!!!
ostatni dzień roku to zbawienie dla mnie i dla Pawełka !! :)
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d
Kasia super wieści :tak::tak::-):-):-):-)
co do sylwka, dziś widziałam ogloszenie jednego klubu malucha, ze dziś organizują bal sylwestrowy dla maluchów z noclegiem i śniadaniem!! Dla tych rodziców co na sylwestra chcą iść a nie mają z kim zostawić pociech. No niby pomysl super ale wyobrażacie sobie teraz zostawić dziecko na cąłą noc z kimś obcym i w obcym miejscu? ja wiem jakby to bylo mój Michal by wyl przez cała noc i opiekunka musialaby go non-stop nosić a przecież wiadomo, ze w takim miejcu nie jest jeden opiekun do jednego dziecka tylko do kilku. Jakoś w głowie mi sie to nie mieści. A impreza przeznaczona jest dla dzieci od 6 miesięcy do 5 lat. Chyba nawet Kubol by nei zostal w takim miejscu, choć fakt, ze moje chlopy to wrażliwe strasznie są
fajny pomysł ale mój też by tam dał czadu heheh :-)
Witam

Jeju ale mam mieszane uczucia dzis. Wychodzimy na sylwestra a mala z babcia zostaje, a ja glupia zamiast sie cieszyc to sie waham i nie wiem czy isc. Mala wydaje mi sie jakas smutna, moze chora, chociasz zachowuje sie normalnie i podejrzewam ze to ja jestem chora i dziecku chorobe wmawiam zeby nie isc hahahhaah Cała ja:szok::wściekła/y::-p

Życze wszystkim udanego sylwestra i super roku 2011r
mam tak samo dlatego nigdzie nie idę ,bo Kuba spokojnie by sobie spał koło babci a ja bym siedziała i cały czas myślała co robi ,może płacze , a pewnie nie śpi, a babcia się pewnie dodzwonić nie może itp
ale mimo wszystko udanej zabawy ;-)

etna a może babcia by z nim poszła do tego lekarza??

moi faceci śpią a ja korzystam z okazji że kompa mam wolnego bo jak wstaną to się za sernik biorę w końcu :-)

reklama
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d

Kasiu, super wiesci!!!!!!! :)))))

ja wlasnie zaczynam Sylwestra :) maz wyszedl do pracy, otwarlam piwko, Tomi gdzies buszuje w swoim pokoiku :) aaaa no i obwiesilam pokoj serpentynami hehehehehhe

no mój tez wlaśnie wyszedl do pracy :( jakaś awarie mieli, rura pekła, zalala im magazyny z dokumentami :( pewno do północy nie wróci. Wściekła jestem jak nie wiem i oberwalo mu się mimo że to nie jego wina. Jutro przychodzą do nas goście (30 urodziny A.) nic nie naszykowane, bałagan. Mial sie zająć dziećmi a ja na spokonie bym połowę zrobila dzis, druga jutro a tak muszę wszystkim się sama zając a pitrasić będę jak dzieciaki pójda spać czyli spędzam sylwka przy garach :(tort zdążyłam upiec ale bez dekoracji będzie, bo już nie zdążę :(

no na szczescie rodzice poszli po rozum do głowy, byłam nie ugieta i maż idzie z synkiem do lekarza. Miejmy nadzieje, ze to go czegos nauczy, sam sie podjal tej wizyty u lekarza, a ja na niego liczylam. No było mineło, ale po lekarzu w poniedzialek jedzie az do Portugali szoook!. Teraz sylwester i zapominam o wszystkim co złe, mąż kupił mi 6 gotowych drinków (moich ulubionych, kazdy w innym smaku) i szampana chyba ma plan mnie dzisiaj upic, ale się nie dam bez walki. Teraz sie rehabilituje w kuchni i robi: tatara mniam, sałatkę nie wiem jaką i coś tam jeszcze chyba bedzie pysznie :))) Wszystkiego naj, naj, najlepszego na ten rok!
P.S. i poszedl w koncu dzisiaj do fryzjera bo juz strasznie wygladal

Kilolku ja mysle, że twoj maz zdrobi wszystko żeby do was wrocić, bo co on w tym blogu wtedy napisze :)

Etna ciesze sie ze Pawelek jednak pojdzie wtedy do tego lekarza. Trzymam kciuki oby wszystko bylo OK. ;-)

A ja mam make up gotowy tylko nie mam co ubrac :/ wyciagnelam jakies stare lachy z szafy i koszmar. Nie mam nic okazyjnego do ubrania :/ Zawsze jak jest jakas okazja to mi szkoda kasy na ubrania na jedno wyjscie a pozniej jak przyjdzie co do czego to nie mam co zalozyc. heh ale taki problem to nic w porownaniu co ludzie musza przechodzic ;-)

Zycze Wam wspanialej nocki ;-)

kasiiula super wiesci gratulacje!

wow!!! super!!! ależ wspaniale! cieszę się bardzo aż się wzruszyłam i poplakalam :D ostatnio nic tylko o tych waszych aparatach myślalam. Naprawdę fantastycznie!

co do sylwka, dziś widziałam ogloszenie jednego klubu malucha, ze dziś organizują bal sylwestrowy dla maluchów z noclegiem i śniadaniem!! Dla tych rodziców co na sylwestra chcą iść a nie mają z kim zostawić pociech. No niby pomysl super ale wyobrażacie sobie teraz zostawić dziecko na cąłą noc z kimś obcym i w obcym miejscu? ja wiem jakby to bylo mój Michal by wyl przez cała noc i opiekunka musialaby go non-stop nosić a przecież wiadomo, ze w takim miejcu nie jest jeden opiekun do jednego dziecka tylko do kilku. Jakoś w głowie mi sie to nie mieści. A impreza przeznaczona jest dla dzieci od 6 miesięcy do 5 lat. Chyba nawet Kubol by nei zostal w takim miejscu, choć fakt, ze moje chlopy to wrażliwe strasznie są

kilolku u nas wlasnie odbywa sie przedszkolny sylwester, na szczescie nie musze w nim uczestniczyc;)

kochane ja rowniez na bb:D no to siup za ten stary i nalewam za nowy! kto chetny?:D jak zwykle zapraszam:D

Kasiula super wiesci!!! Na szczescie sa jeszcze mądrzy ludzie którzy potrafią i chcą pomóc potrzebujacemu :) A ja sie czuje jakas taka wypruta :((( Najchetniej poszłabym spac :( Z ledwoscia tu cos pisze....

aha pochwalic sie miałam :D:D dziecko mi oszalalo ;/ wiecie ile on dzisiaj zjadł??? masakra
-sniadanie - mleko z kaszka 270, prawie 3 kromki chleba z masłem, chrupek i kubek soku
-nastepnie przed drzemką kubek soku
-obiad - ogórkowa z mięskiem i smietana z 400 ml jak nic
-deser - serek jagodowy danio z dwoma biszkoptami + duzy sloiczek owoców
-kolacja przed snem- 270 ml mleka z kaszka
w miedzyczasie niezliczone ilosci picia i chrupeczków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry