reklama

Listopad 2009

kasiiula super wiesci gratulacje!

kilolku u nas wlasnie odbywa sie przedszkolny sylwester, na szczescie nie musze w nim uczestniczyc;)

kochane ja rowniez na bb:D no to siup za ten stary i nalewam za nowy! kto chetny?:D jak zwykle zapraszam:D

no to zdrówko!!! :))))

hehe pakuje sie na nowy rok :D

mój mąż chyba niedlugo wróci :) odmalowałam się, wystroiłam, zapalilam świece... mam nadzieję, ze to doceni

udanego wieczoru kilolek! :))))

reklama
zastanawiam się czy dotrwam do północy ,jestem już tak śpiąca że ledwo mam oczy otwarte , do tego mój mały łobuz nie chciał iść spać i szalał prawie do 22
kira zdróweczko :)
kilolek miłego wieczoru :)

Ja też ledwo na oczka patrzę, ale ... o 1 w nocy trzeba Gośce dać nurofen , więc na razie siedzę....
Kikolek - świece wow, ale romantyzm....;-), oby WAM się udało..
Kiragold - popijam też... to na zdrówko... oby nam się dzieci samolotów nie czepiały / nie wiem skąd to mój ojciec wziął ;-) /:-D:-D
Mąż zaprasza... na wspólne spędzanie więc znikam...

newyear007.gif

mój bąk mały śpi ale czuję że sie zbudzi niedługo bo strzelają co chwila...
oglądamy z D telewizję ,normalnie full wypas dżampreza :-Di żeby było śmieszniej jest Nam tak dobrze.Nie pojechaliśmy do znajomych,D wrócił do domu o 20:00 stał w sklepie 50 min w kolejce masakra.

Tak czy siak jest git:-D

Kochane

dla Was Na Nowy Rok Wszystkiego Co Najlepsze i zdrowia dla Maluszków,i szampańskiej zabawy dla imprezowiczek hehe

new-year-glitter-15.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hihihihihi a moj smyk poszedł spac o 21 po czym o 22 obudził sie nie wiadomo czemu i po co. Poszlismy do rodziców na tv. Były tańce i wygłupy przez ponad 40 min ale juz sie pokładał wiec poszlam z nim do lozka......spac skubany nie chcial ;p stwierdzilam ze nigdzie mi sie nie spieszy i uzerac sie z nim nie bede haha więc sadzil jakies fikołki i wygibusy przez godzine a ja udawalam ze spie :D nio i przed chwilą zasnął sam :)

lotka ja mieszkam za miastem a i tak słychać jak strzelają , do tego tutaj sąsiedzi też szaleją z petardami , no nic najwyżej będzie spał z nami od północy
pocieszam się że jeszcze tylko 15 minut

No to witajcie w Nowym Roku!!!!

Udalo sie, dziecko mi spi, wiec i ja sie poloze :)
ale cos go jednak musialo wystraszyc, bo przed sama polnoca spal "rozwalony" na pleckach a jak weszkam chwilke temu, to na brzuszku, caly skurczony i wcisniety w kat lozeczka. Biedne te maluchy jeszcze, nie wiedza co sie dzieje.... :( .
Dobrej nocy!! :)))

hehe no i ja sie w nowym roku witam :D czekalam kto pierwszy napisze :DDDDDD mój brzdąc sie na szczescie nie obudził pomimo ze petardami bombardowali nam pod oknem :) popatrzyłam sobie na te "atrakcje" i cóz innego mi pozostaje jak isc spac.....

reklama
U mnie imprezka trwa...jak zwykle w ostatnim momencie się zrobiła :) O ok 19 rzuciłam hasło i jakos wyszło :)
Oli zasnął ok 23.30...a jeszcze by fikał. Całkowicie zapomnialam o petardach i kurczę mogłam go położyć pol godzinki później by sobie pooglądał swiatełka, bo u nas prawie we wszystkich domach młodzinsąsiedzi robią imprezy, strzelali dobre pół godzinki. Oli padł, nawet nie mrugnął jak nam strzelali po oknem ;p
Teraz goście też głosno siedzą a Oli spi.
Ja zostawiam gości, wpadłam wyłączyć laptopa i idę spać.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry