reklama

Listopad 2009

u mnie tez, jeszcze pol roku...... a juz pobolewa hehehehehehehehe

ja trochę dłużej bo w sierpniu ale rocznikowo już jestem "stara kopa"
D mi wczoraj powiedział że z wiekiem wyglądam lepiej :-Di chyba ma rację...bo pamiętam czasy gówniarskie i za bardzo rozchwytywana nie byłam przez chłopaków...a teraz spojrzeć na moje koleżanki...to czas działa na moją korzyść:-D

reklama
Hej, nawet nie myślcie że Was nadrobię :-prozpisały się , phi:-D

My właśnie wstaliśmy z łóżka:-p Tzn Asia obudziła się o 10, zjadła, pobawiła się, zasnęła o 13 i spała do 15:30. My też:-)

Dziś już nie pluję krwią HURRA! Mam nadzieję że to po prostu jakies naczynka mi pękały, w pon idę do mojego już lekarza.

Pozdrawiam i Happy New Year!

Cleo , Lotka - A ja 36 w tym roku... ło matko niedługo już 40:-D, ale są starsze ode mnie i żyją, więc będzie dobrze

eee tam jeszcze 4 lata do 40-tki hehe

a mi się wydawało że po 30-tce to już nie chcę dzieci,że w ogóle nie chcę...
D mnie zaskoczył bo mówi że by chciał jeszcze z jedno;-)ale to zależy ode mnie i innych czynników...ale jak coś to za jakieś 2 latka może poczynimy starania;-)wtedy Igi pójdzie do przedszkola hihi...no zobaczymy co z tego wyjdzie...mam chrapkę na córeczkę hihi,mała śliczniusia Lenka :-)

Czesc dziewczynki, witam sie w Nowym Roku, zycze Wam wszystkim udanego roku, samych sukcesow i spelnienia wszystkiego, co sobie dzis zamierzylyscie:)

Wiecej napisze wieczorkiem.

no i po swietach!
teraz przydalaby sie jakas dietka, chciaz jakims cudem nic nie przytylam:) a amelka zrobila nam prezent i zaczela chodzic w swieta :))) nareszcie!

kasiula,super wiadomosc o aparacie, tzn dofinansowaniu!

Witam się z Nowym Roku, wszystkim Mamuśkom życzę pomyślności, zdrówka, osiągnięcia wytyczonych celów:-)
dla Dzieciaczków, dużo zdrowia, samych pogodnych dni, pełnych beztroskiej zabawy :-)

Czesc Dziewczyny! I ja sie witam w nowym roku 2011 ;-)

Wczoraj zaszalalam jak nigdy i wybawilam sie za caly rok ;-) Dzis leczylam kaca ale nie bylo najgorzej hehe. Dobrze ze Oli zrobil sobie 3 godzinna drzemke to spalam razem z nim i troche sil nazbieralam...

dziewczyny piszecie ze takie stare bo 30stka na karku a co ja mam powiedziec? Jutro koncze az 20 LAT hahahahaha Masakra a czuje sie na 30 ;-) Pieke wlasnie tort bo jutro goscie przyjda. Nic mi sie nie chce. Mam nadzieje ze beda jutro sklepy pootwierane bo chce wyjsc z domku na chwilke i moze jakis pedicure zaliczyc ;-) Marze o tym juz od czasow ciazy a ciagle a to kasy nie bylo albo czasu ;-)

Zycze wszystkim wszystkiego Naj w tym nowym roku ;-)

Witam się i ja :-) w Nowym Roku 2011

Maluszek o 24 spał smacznie nic go nie zbudziło :-) o 24.30 obudził sie na cyca.

macia jakieś postanowienia noworoczne?
ja chyba zadnych za specjalnych...no chyba że remont to też można podpiąć pod postanowienie hehe...cholera w tym roku 30-tka :szok:

Ilonka nie smutkaj się.Mój grzeczny był wczoraj zresztą ostatnio też.Wypił 1 piwko tylko i nie marudził.a teraz zmywa mi gary i obrał ziemniaki do obiadku.w zamian obiecałam że pogra i nie bede zrzędzić...jakoś wytrzymam haha.

Kilolek udanej imprezki i 100 lat dla mężusia ;-)
ja mam!chudnąc min. 15 kg

u mnie tez, jeszcze pol roku...... a juz pobolewa hehehehehehehehe
spoko dziewczyny, nie bojcie się. Przeszłam to i zyję hehe a na powaznie bardziej boli przed niz po :D

reklama
no i po swietach!
teraz przydalaby sie jakas dietka, chciaz jakims cudem nic nie przytylam:) a amelka zrobila nam prezent i zaczela chodzic w swieta :))) nareszcie!

kasiula,super wiadomosc o aparacie, tzn dofinansowaniu!
Super wiesci gratulacje dla Amelki !!!

grrrrrrrrrrrr maz padl mi na lozku i nie moge go dobudzic, to przyszlam na kompa bo nie moge lozka rozlozyc. Moze za potrzeba sie obudzi i wstanie, łudze sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry