reklama

Listopad 2009

Kasiu gratuluję pożyczki!:-)

Banana gratuluję postępów Amelci!:-)

Pisałam juz że sufit nam przecieka? Fajnie co? A pytałam sie właściciela, twierdził że dach zrobiony. Z A J E B I Ś C I E!!!!

My jemy śniadanko, wskakujemy w auto, jedziemy do Gdańska Chełm po ciuszki dla Asi a potem do małpiego gaju :-)laski się ucieszą!

reklama
cześć laseczki witam się i ja w nowym roku:-D:-D:-D:-D

po balu rewelacja ale cały wczorajszy dzień do siebie dochodziłam...

kasia
bardzo się cieszę że się wam udało zdobyć pieniądze na aparat:-D:-D

banana gratulację dla Amelki :-):-)

w końcu udało mi się dostać do komputera :) ale jeszcze tylko 5 dni i będe go mieć znowu tylko dla siebie
gratulacje dla dzieciaków za postępy :)
dziunka to nie fajnie z tym dachem ,chociaż u mnie robili dach a potem się okazało że po kominie cieknie i trzeba komin uszczelniać
miłej niedzieli

dziubasku to super :) juz prawie termin, tak? a wiecie czy chłopakk czy dziewczynka? jakie imię?? z jednej strony Ci zazdroszcze znów takiego bąbelka ale z drugiej strony wiem ze nie dałabym rady z dwoma maluchami a pewnie finansowo tez byłoby ciezko.......ale kto wie :D moze za rok :)))))))............

Dziewczynki, Szczęśliwego Nowego Roku! :))))
Pozdrawiam Was serdecznie!

Po woli szykuję się do porodu...w tym tygodniu pranie i prasowanie malutkich ciuszków :)))
Oj to juz zlecialo. Duzo zdrowka Wam życzę i trzymam kciuki! Jak sie czujesz, jakie odczucia w drugiej ciazy? no i pewnie styczeń, luty 2011 co?
kurcze ale fajnie :D
Fajnie, fajnie ale wez sie tak zdecyduj :p
ja bym chciala, ale moze najpierw jedno odchowam i potem pomyslimy o Madlen Natali :)

dziubasku to super :) juz prawie termin, tak? a wiecie czy chłopakk czy dziewczynka? jakie imię?? z jednej strony Ci zazdroszcze znów takiego bąbelka ale z drugiej strony wiem ze nie dałabym rady z dwoma maluchami a pewnie finansowo tez byłoby ciezko.......ale kto wie :D moze za rok :)))))))............

będzie chłopczyk, na imię mu damy Filip więc będzie Olaf i Filip :) Nie zastanawiam się czy dam radę, po prostu sobie poradzę i tyle :) innego wyjścia nie ma, a na więcej dzieci już nie chcę się decydować więc już po tym porodzie będę miała z głowy :)

wow, dziubasku, ale zlecialo!!! A jak sie czujesz? malenstwo w brzuchu dokazuje?

Filip bardzo dokazuje, brzuch mam mniejszy niż z Olafem miałam i mam wrażenie że ciaśniej maluchowi jest. Skurcze przepowiadające już nieźle dają o sobie znać, a jak sobie przypominam poród to płakać mi się chce! nienawidzę porodów ;)
Oj to juz zlecialo. Duzo zdrowka Wam życzę i trzymam kciuki! Jak sie czujesz, jakie odczucia w drugiej ciazy? no i pewnie styczeń, luty 2011 co?

Fajnie, fajnie ale wez sie tak zdecyduj :p
ja bym chciala, ale moze najpierw jedno odchowam i potem pomyslimy o Madlen Natali :)

Druga ciąża leci jak burza, dopiero od 3 miesięcy WIEM że mam w brzuchu dziecko, wcześniej nie umiałam sobie zdać z tego sprawy, bo całą moją energię pochłaniał Olaf. NA szczęście czuje się dobrze i jestem zdrowa, mam sporo energii. Termin mam na 7 lutego, ale myślę, że poród nastąpi wcześniej...oby tylko był krótki :)

.....
Druga ciąża leci jak burza, dopiero od 3 miesięcy WIEM że mam w brzuchu dziecko, wcześniej nie umiałam sobie zdać z tego sprawy, bo całą moją energię pochłaniał Olaf. NA szczęście czuje się dobrze i jestem zdrowa, mam sporo energii. Termin mam na 7 lutego, ale myślę, że poród nastąpi wcześniej...oby tylko był krótki :)
będzie na pewno - drugi mowia ze zawsze łatwiejszy
no to jeden trymestr miałaś z głowy i jak dla mnie pierwszy był najgorszy. Bo w ostatnim juz lepiej sie czulam i porod wspominam bardzo miło. Jestem z tego dumna i z meza bez niego nie bylo by tak rozowo na tej porodowce :P
Ja tam mocno ci kibicuje i czekam na zdjecia malego Filipka :)
Ciuszki pewnie ci zostaly po olafku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry