reklama

Listopad 2009

Musze isc do gina ale narazie nie mam na to kasy, (chodziłąm w ciazy prywatnie do super babki, miałam wtedy karte z pracy, wiec nie płaciłam, ale ze jestem na wychowawczym to karty nie mam).
Asia ja też byłam na wychowawczym i miałam kartę do przychodni z pracy -musiałam tylko przelewać co miesiąc składkę taką jaką firma za mnie płaci na konto firmy. To było jakieś 30 zł, bo firma ma stawki korporacyjne - zapytaj moze u ciebie też się tak da.

reklama
ja też tak płaciłam cos powyżej 30 zł a firma resztę, tylko ze ja zrezygnowałam bo mam za daleko teraz jeździć a i jak bym chciala kupić pakiet rodzinny (dla męża i Olinka) to musialabym płacic powyżej 100 zł. W ciąży wykorzystałam lux-med na maxa z badaniami :) a do ginekologa i tak prywatnie chodziłam, a ze jest tam taka mozliwosc ze w ciąży mozna przyniesc badania od innego llekarza niż z lux-medu wiec mialam super!

Laseczki ale tu cicho:tak:
Etna jak sprawozdanie?
U nas dziś szaro i ponuro:baffled: niestety słońce uciekło
Ja wczoraj oglądałam dokument o ludziach TRANS-GENDER. W USA wykonuje się dziennie 4 operacje zmiany płci u niemowlaków !!!! to wszystko na zyczenie rodziców!!! kosmos
napisalam, oddalam i czytalam na radzie, dzieki :)

Odnośnie tych lalek to mnie one trochę przerazaja

ACH DZIEWCZYNKI ;P OLINEK JUŻ SPI OD PÓŁ GODZINKI!!!
Przeważnie spimy do 8.30-9.10 ale dzis budził sie z głodu bo miał dłuższą przerwę, i jak zjadł obudził go pociąg ktory trąbił przed przejazdem. Wiec Oliś wstał po 8. O 12 poszedł na drzemkę (a nie jak czasami o 14-15 i wstaje 17 np) wstał o 13.45 wiec wieczorem juz był bardzo spiący. Maż przyjechał troszkę wczesniej z pracy bo zle sie czuję, zrobiłam sobie drzemkę 18-19.20 bo obudził mnie H, oczywiscie kupa nie do przebrania przez niego, Oli trudny jest do przebrania ostatnio, wiec mamusia musiala przyjsc na ratunek ;p Przebralam dziecko, umylam, nakarmilam i usnął mi na rękach w sekundę.
Oj.......normalnie czuję sie jak ptak!!!! Ostatnio mi mały zasypiał po 22 i to czasami godzinę turlał sie na łóżku a dziś bajeczka :)
Mam czas dla siebie, idę się ogarnąć i do łóżka spać, superooooowoooo hehehehe

Ula zazdroszcze tego spania oj zazdroszcze, ja ostatnio mało śpie, wczoraj poszlam spac przed 24 a o 6 pobutka i caly dzien na nogach
Zdrowiej, zdrowiej zeby malego nie zarazac

Agrafka miałam zamiar tak im płacić. Ale w trakcie mojego zwolnienia skończyła się umowa z ubezpieczycielem i trzeba bylo przedłużać, i pamiętam że wtedy było duże zamieszanie. Więc pewnie teraz już nie da rady, bo na wychowawczym już nie przedłuże itp. ALe jak będe bardzo potrzebowała to będe ich nachodzić:)
Teraz jestem z Hanka ubezpieczona w ENEL MED z męza pracy, on płaci za to gorsze :) tylko kurcze jestem tak przyzwyczajona do mojej ginekolog, że nie wiem czy będe chciała zmienić na innego grzebacza :p hehe

Kasia masz jakis super latwy przepis na tort malinowy albo truskawkowy??i czy biszkopt da sie zrobic w tym robocie??
tort malinowy ?? a moze zwykly jasny krem i maliny ? albo krem gotowy malinowy a góre to jak juz cie poniesie :D a to dla córki ? barbi nie robisz??
a biszkopt nie robilam w tym bo mam ukrecona czesc do ubijania ale mysle ze spokojnie mozesz na najmniejszych obrotach z ta koncowka do ubijania delikatnie wymiesza :) osttanio siatkowalam kapuste na bigos :D

ps. Pawel dzis 1 dzien w aparatach jak byl ze mna to na raczki oczywiscie i płakał chyba "szok" przezywał albo po prostu synuś mamusi .... u taty <bylam w pracy> prawdo podobnie byl grzeczny jak nigdy ! nicnie ruszał przy uszach na ciche wołanie "Paweł" odwracał glowe :)))))))))))))))))))))) wiec 1 dzien jest na wielki + :) dzieki za trzymanie kciuków :D

Ostatnia edycja:
Anian - wow, ale tort... cholerka... poczekam na okazję i go zrobię, czyli gdzieś koło kwietnia :-D
Kasiiula - gratki dla Pawełkowego słuchu, najpierw mu będzie przeszkadzać, a potem zapewne zapomni ;-)
Dzięki Gośce obudziłam się dziś do pracy, mała cwaniara ma wbudowany jakiś budzik albo co, bo o 6:00 stanęła w łóżku i zaczęła pochrząkiwać... matka na zegarek i ... szybki wyskok z wyra... podziękowałam córce za pobudkę. Wczoraj chyba zapomniałam nastawić budzik:zawstydzona/y: albo coś w nocy z nim pomajstrowałam, bo o 4 jeszcze patrzyłam , która godzina... , teraz dopijam kawę po śniadanku już w pracy :-D

reklama
Robiłam test :)

JEDNA KRESKA... ufff...
ale okresu nadal nie ma - hehe :P

No to ulga!:-)

tort malinowy ?? a moze zwykly jasny krem i maliny ? albo krem gotowy malinowy a góre to jak juz cie poniesie :D a to dla córki ? barbi nie robisz??
a biszkopt nie robilam w tym bo mam ukrecona czesc do ubijania ale mysle ze spokojnie mozesz na najmniejszych obrotach z ta koncowka do ubijania delikatnie wymiesza :) osttanio siatkowalam kapuste na bigos :D

ps. Pawel dzis 1 dzien w aparatach jak byl ze mna to na raczki oczywiscie i płakał chyba "szok" przezywał albo po prostu synuś mamusi .... u taty <bylam w pracy> prawdo podobnie byl grzeczny jak nigdy ! nicnie ruszał przy uszach na ciche wołanie "Paweł" odwracał glowe :)))))))))))))))))))))) wiec 1 dzien jest na wielki + :) dzieki za trzymanie kciuków :D

SUUUUPPPPEEEEERRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo dla kochanego Pawełka!

ETNA WIEM . PAMIĘTAM. ALE W PRACY KORZYSTAM Z NETU A ZDJĘĆ TU NIE MAM.:zawstydzona/y:Masz picassę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry