reklama

Listopad 2009

reklama
Gie-oska ja robilam tort malinowy tak: kupiłam gotowy smietankowy krem w proszku i dodałam dżem malinowy. Byl pycha. Aha w kauflandzie widzialam gotowe ciasto Barbi ;-)

Witam dziewczyny. Ale pogoda do bani. Wczoraj mroz, dzis +5 na termometrze, szaro buro wrrrrr. Musze leciec do urzedu gminy zalatwic sprawy o dzialke, zagospodarowanie terenu, 200zł nie moje jak nic:wściekła/y:. No ale jak to zalatwie , to zostanie pozwolenie na budowe i jazda. Można zaczynać budowe wspolnego domku :-):-):-):-)

Kasiula dobrze ze Pawelek zaakceptowal aparaty. Ciesze sie.

Ps. dziewczyny macie jakies pomysly na spedzenie weekendu?? Jakies ciekawe miejsca??

Ostatnia edycja:
to wes gotowca malinowy bedzie juz pokolorowany :D:D:D:D
tak chyba zrobie hehe:-)
Gie-oska ja robilam tort malinowy tak: kupiłam gotowy smietankowy krem w proszku i dodałam dżem malinowy. Byl pycha. Aha w kauflandzie widzialam gotowe ciasto Barbi ;-)

Witam dziewczyny. Ale pogoda do bani. Wczoraj mroz, dzis +5 na termometrze, szaro buro wrrrrr. Musze leciec do urzedu gminy zalatwic sprawy o dzialke, zagospodarowanie terenu, 200zł nie moje jak nic:wściekła/y:. No ale jak to zalatwie , to zostanie pozwolenie na budowe i jazda. Można zaczynać budowe wspolnego domku :-):-):-):-)

Kasiula dobrze ze Pawelek zaakceptowal aparaty. Ciesze sie.

Ps. dziewczyny macie jakies pomysly na spedzenie weekendu?? Jakies ciekawe miejsca??
gotowy tort barbi tzn masa tak?mozesz dac jakies zdjecie albo firme z czego to bylo??

Witajcie,
Wczoraj wybrałam się z koleżanką na wieczorny spacer po plaży. Mąz zajął się synkiem i tak sobie odpoczywaliśmy od siebie:tak:
Kasiula witaj!!! super, ze Pawełek am juz ten aparat!!! pewnie kamień z serca!!

Ilona na weekend polecam basen, plac zabaw zamkniety , spacer po lesie . Nie wiem co tak wokół Twojego domu jest za infrastruktura!!
anawawka Córka niezastopiona jak widać !!!:tak:

Ostatnia edycja:
Kasiula,Ilona co ja bym bez Was zrobila:-) dzieki dzieki dzieki:-)
Ilona zazdroszcze okolicy u mnie dookola bloki bloki bloki hehe do parku jednego 20min piechota...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry