Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to wes gotowca malinowy bedzie juz pokolorowanyKasia robie tort barbie ale trzeba go jakims kremem?masa przelozyc :-) i tak pomysllam o tym malinowym
p.s. super ze aparat sie spisuje:-)
. No ale jak to zalatwie , to zostanie pozwolenie na budowe i jazda. Można zaczynać budowe wspolnego domku :-):-):-):-) tak chyba zrobie hehe:-)to wes gotowca malinowy bedzie juz pokolorowany![]()
gotowy tort barbi tzn masa tak?mozesz dac jakies zdjecie albo firme z czego to bylo??Gie-oska ja robilam tort malinowy tak: kupiłam gotowy smietankowy krem w proszku i dodałam dżem malinowy. Byl pycha. Aha w kauflandzie widzialam gotowe ciasto Barbi ;-)
Witam dziewczyny. Ale pogoda do bani. Wczoraj mroz, dzis +5 na termometrze, szaro buro wrrrrr. Musze leciec do urzedu gminy zalatwic sprawy o dzialke, zagospodarowanie terenu, 200zł nie moje jak nic. No ale jak to zalatwie , to zostanie pozwolenie na budowe i jazda. Można zaczynać budowe wspolnego domku :-):-):-):-)
Kasiula dobrze ze Pawelek zaakceptowal aparaty. Ciesze sie.
Ps. dziewczyny macie jakies pomysly na spedzenie weekendu?? Jakies ciekawe miejsca??

Dokładnie to ;-)
Martolinka u nas glownie jeziora i lasy. Basen odpada, a placu zabaw nie ma. Moze cos w innej miejscowosci??