Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz co nie wiem jak to sie dzieje , ale jak juz ma dosc to kierunek dom wybiera automatycznie , czasem trzeba tor jego poruszania sie zmienic , ale bez oporu na raziea jak udaje Wam się wrócić do domu? Bo u nas oszem ale zawsze w przeciwną strone niz dom a ja tzreba wracać to tak sę rzuca, ze nie mogę go utrzymać no i oczywiście wrzask

wiesz co nie wiem jak to sie dzieje , ale jak juz ma dosc to kierunek dom wybiera automatycznie , czasem trzeba tor jego poruszania sie zmienic , ale bez oporu na razie
Kasiula ja specem od sushi jestem , ale ten zestaw jej sensowny !!! spróbuj za taka cene
Etna własnie pojechała. Bylysmy na mini zakupach , spacerze, Antek biegał po molo. Potem obiadek , pojechali a młody własnie padł
Kilolek nie poddawaj sie. Naprawde nutka zdrowego egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Kasiula jak z tymi zdjeciami jest w tej firmie co polecałas. Załozyłam album i potem dodaje po jednym zdjeciu i one sie długo ładuja. Pewnie ciezko tak wytłumaczyc
nie czekajto ja w inenj sie zalogowałam. Wieczorem spróbuje w "Twojej"