reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
tylko takie znalazłam wszystkie zdjęcia są u męża na kompie:blink:

kwiatylub.jpg

Czesc Dziewczyny, heh mam duzo zaleglosci do czytania a nie bylo mnie tu tylko dzien :) :-) Dzis caly dzien pracy przedemna juz mnie kolana bardzo bola ale jak to przy sobocie pelno klientek.
Wczoraj bylam popatrzec na wozeczki z moim K. Quinny buzz to poprostu porazka. Ciezki do skladania, zatrzaski nie dzialaja w 100% poprawnie. a pani ktora pokazywala wozek miala problemy zeby go obsluzyc :dry::dry: I teraz juz nie wiem co zrobic tak mi sie podobal ale placi sie tylko za wyglad a material wsumie tez nie zaciekawy :dry::dry:
Nie wiem jak quinny zapp ale buzza odradzam!!!

Tamten zielony z drugiego linku przesliczny :) :) :-)

Pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Ja mam 6 wesel w tym roku
6 czerwca - znajomi
12 czerwca - nasz
sierpien - mojego Ł siostra cioteczna
wrzesień - moja starsza z wesela
październik - moja siostra cioteczna
grudzien - nasi znajomi

I na kazdym zamierzam byc :tak:

tylko żebyś sobie jakiś wekend zarezerwowała na urodzenie :-D
ale jest chyba szansa bo w listopadzie masz luz to dobry termin:-)

chyba pobiłaś wszystkie rekordy z tymi imprezami weselnymi:tak:

ja mam dwa wesela
tylko dwa w czerwcu i sierpniu:-) też zamierzam pokulać się na tych imprezkach

natalunia ty to masz sily :-):-):-)
Ja w lipcu jade do Polski na wesele, pierwsze na jakim bede w moim zyciu :-):-) doczekac sie nie moge tylko nie mam pojecia co ubrac. szukalam jakies ladnej sukienki ale do zadnej sie nie zmieszcze z brzuszkiem a inne sa zakrotkie na wesele :dry: Nie wiecie gdzie moge jakas znalezc???? Bo tu nie ma takich okazjonalnych dla ciezarnych :-)
Pozdrawiam

tylko żebyś sobie jakiś wekend zarezerwowała na urodzenie :-D
ale jest chyba szansa bo w listopadzie masz luz to dobry termin:-)

chyba pobiłaś wszystkie rekordy z tymi imprezami weselnymi:tak:

ja mam dwa wesela
tylko dwa w czerwcu i sierpniu:-) też zamierzam pokulać się na tych imprezkach

czas na poród będzie :tak: Mam sporą rodzinkę i zaczynają się wesela. W przyszylym roku póki co szykują się 3. No i wśród znajomych mnostwo ślubów! Któregoś roku posypalo się w rodzinie 8 wesel, w tym w czerwcu 3 tydzien po tygodniu :blink: To było dopiero wyzwanie, żeby na każdym się stawić! Jak nie ma to nie ma, a jak się posypią to u każdego. Akurat nasze roczniki się zaczynają w rodzinie, więc troche będzie na pewno :tak:

Witajcie kochane :) u nas pieknie dzien sie zaczal, szykuje sie cudowna sobota :) mamy dlugi weekend! Ale sie ciesze 3 dni bez pracy :) wlasnie jestesmy w drodze, malz narazie prowadzi wiec ja sie troszke nudze, jedziemy dopiero jakies pol godziny a przed nami kolejne 6 :/ postanowilismy podjechac do kanady zobaczyc montreal, no i wlasnie stoimy w korku :( czyli czas naszej podrozy chyba trzeba przedluzyc o jakies 2-3 godziny. Ale najwazniejsze, ze mamy wolne i nigdzie nam sie nie spieszy :) pozdrawiam was serdecznie i milego weekendu.

reklama
m nie też męczą potworne bóle głowy:-( podejrzewam, że to dlatego, że teraz nad Polską krążą mega burze, i spadło ciśnienie.
Dzisiaj byłam odwiedzić koleżankę z 3 tygodniowym maluchem, i muszę Wam powiedzieć, że nie mam zupełnie instynktu macierzyńskiego... Mam nadzieje, że jak urodzę to mi się pojawi. narazie wszystkie małe dzieci są okropne:no:

Do góry