Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie się przerzedza forum.
ja zaglądam czasami ale nie piszę bo ciężko tak wbić się w temat po długim czasie...u mnie Emi pochłania sporo czasu no i ciąża dokucza.kurcze a ja sie zastanawiam co sie dzieje z dziewczynami np z kilolkiem, kasiulą, anadri, klaudzią, dziubaskiem - no pewnie dzieciaczki zajmują jej cały czas+ pewnie jeszcze kilka innych kobitek co zniknęły
normalnie się przerzedza forum.
Mój Olis też padł nieprogramowo ok 12Ja mu gotuję jaglankową zupkę i chyba się na chhwilę polozę
Dzis tescie z H robią porzadki nadal na dole, tesciowa przywiozła obiad dla nas, kisielek z owocami dla OLisia i dla niego obiadek (ale on nawet tego nie ruszy pewnie ;/)
Wczoraj wieczorem obejrzałam film Chrzest - polski, w klimacie Długu i jeszcze go pamiętam brrrrr ;/
Wiecie moze kiedy ta chmura radioaktywna ma zejsc z polskiego nieba? ;p
Mnie dzis zatkało bo wstala a tutaj pełno sniegu, teraz po nim tylko wspomnienieJednak zimno brrrr a słonecznie.
I śnieg, rano było bialutko, teraz już prawie go nie ma.
Facet trzy książki musiał przejrzeć i ciągle "to chyba to, a moze to" albo "ten lek powinien pomóc, albo inny zapiszę" Zamiast dać skierowanie np. na pediatrię lub okulist. i tam zajęliby się Asią specjaliści... W końcu stwierdził ze skoro te krople (najlepsze jakie mogą być ponoć) nie pomagają to przepisze antybiotyk ogólny Klacid. I jutro wieczorem ma być poprawa. Bo ze to bakteryjne to nie ma wątpliwości, bo ropa i katar gęste i zielone.