Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja psikam tantum verde prosto do gardła, Michał to uwiielbiaDzięki za podpowiedź. Syrop zakupięzawsze się przyda. Mogła byś mi powiedzieć na co on konkretnie jest i jak się go stosuje kiragold? Gorzej będzie z podaniem Tantum Verde, bo Kuba już od stycznia nie ssie smoka.
witamyWitam listopadowe mamusie
moja córeczka też z listopada
no co tykilolku powodzenia
Ania niezly lekarz, a u Was nie jest tak jak w UK, ze polozna?? teraz doczytalam - rzeczywiscie troche inaczej, a jak sie czujesz??
etna, ze sie wtrace w temat ciaz jak mozna:-) ja to bylam przeszczeliwa jak prowadzili moja ciazenie badaja ginekologicznie
oczywiscie jak sie cos dziala to jechalam do szpitala i tam tak
bez problemu mozna bylo podjechac kiedy sie chcialo do szpitala ale polozna nie badala co mnie oczywscie cieszylo;-)
ja nogi drugi raz rozlozylam jak bylam juz na porodowcetaki maja zwyczaj i dzieci tez sie rodza zdrowe
ale za to zewnetrznie badaja:/ i brzuszek po wizycie bolal.
tak sie tylko wtracilam, sorki![]()
szoook, moj nie mozeoka zamknac jak sa w domu inne dzieci, chce do nich i koniec a twoj 3 godziny przespal, dobry jestWitajcie
fanta zdrowka dla Kubusia
Ula aby tak dalejzeby Malemu nic na buzce nie wyskakiwalo;-)
aga witaj
u mniej dzisiaj byly anadri i Klaudzia, dzieciaki sie wybawilyno Kuba przespal 3 godziny ale co zrobic hehe:-) pozniej spacerek i tak zlecialo
![]()
Dzięki za podpowiedź. Syrop zakupięzawsze się przyda. Mogła byś mi powiedzieć na co on konkretnie jest i jak się go stosuje kiragold? Gorzej będzie z podaniem Tantum Verde, bo Kuba już od stycznia nie ssie smoka.
pola położna owszem ale w drugiej części ciąży i wtedy chodze na przemiankilolku powodzenia
Ania niezly lekarz, a u Was nie jest tak jak w UK, ze polozna?? teraz doczytalam - rzeczywiscie troche inaczej, a jak sie czujesz??
etna, ze sie wtrace w temat ciaz jak mozna:-) ja to bylam przeszczeliwa jak prowadzili moja ciazenie badaja ginekologicznie
oczywiscie jak sie cos dziala to jechalam do szpitala i tam tak
bez problemu mozna bylo podjechac kiedy sie chcialo do szpitala ale polozna nie badala co mnie oczywscie cieszylo;-)
ja nogi drugi raz rozlozylam jak bylam juz na porodowcetaki maja zwyczaj i dzieci tez sie rodza zdrowe
ale za to zewnetrznie badaja:/ i brzuszek po wizycie bolal.
tak sie tylko wtracilam, sorki![]()
właśnie nie mam pojęcia. Ostatnio malo chodził moze dlatego.no co ty
ja to jestem w szoku jesli chodzi o waszych wszechstronnych lekarzy pierwszego kontaktu
szoook, moj nie mozeoka zamknac jak sa w domu inne dzieci, chce do nich i koniec a twoj 3 godziny przespal, dobry jest
Klaudzia nie teskkni za nami? co u niej slychac - uchyl nam rąbka takemnicy
Moje chlopaki spia, pawla usypialam godzine grrrrrr, polegl dopiero o 20.30 a meza uspalam o 20.
kilolku a co si,ę stało, że nie chce do przedszkola? Ja tez sie ciesze ze jutro piatek, a pracowalismy tylko 3 dni, maraton bedzie po weekendzie.
Ja wczoraj dostalam piekne kwiaty od praktykantki, az jej łezka poleciała - milo bylo. Zostala mi na pocieszenie jeszcze jedna
Ide cos zjesc i spac