Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja psikam tantum verde prosto do gardła, Michał to uwiielbiaDzięki za podpowiedź. Syrop zakupięzawsze się przyda. Mogła byś mi powiedzieć na co on konkretnie jest i jak się go stosuje kiragold? Gorzej będzie z podaniem Tantum Verde, bo Kuba już od stycznia nie ssie smoka.
witamyWitam listopadowe mamusie
moja córeczka też z listopada
no co tykilolku powodzenia
Ania niezly lekarz, a u Was nie jest tak jak w UK, ze polozna?? teraz doczytalam - rzeczywiscie troche inaczej, a jak sie czujesz??
etna, ze sie wtrace w temat ciaz jak mozna:-) ja to bylam przeszczeliwa jak prowadzili moja ciazenie badaja ginekologicznie
oczywiscie jak sie cos dziala to jechalam do szpitala i tam tak
bez problemu mozna bylo podjechac kiedy sie chcialo do szpitala ale polozna nie badala co mnie oczywscie cieszylo;-)
ja nogi drugi raz rozlozylam jak bylam juz na porodowcetaki maja zwyczaj i dzieci tez sie rodza zdrowe
ale za to zewnetrznie badaja:/ i brzuszek po wizycie bolal.
tak sie tylko wtracilam, sorki![]()
szoook, moj nie mozeoka zamknac jak sa w domu inne dzieci, chce do nich i koniec a twoj 3 godziny przespal, dobry jestWitajcie
fanta zdrowka dla Kubusia
Ula aby tak dalejzeby Malemu nic na buzce nie wyskakiwalo;-)
aga witaj
u mniej dzisiaj byly anadri i Klaudzia, dzieciaki sie wybawilyno Kuba przespal 3 godziny ale co zrobic hehe:-) pozniej spacerek i tak zlecialo
![]()
Dzięki za podpowiedź. Syrop zakupięzawsze się przyda. Mogła byś mi powiedzieć na co on konkretnie jest i jak się go stosuje kiragold? Gorzej będzie z podaniem Tantum Verde, bo Kuba już od stycznia nie ssie smoka.
pola położna owszem ale w drugiej części ciąży i wtedy chodze na przemiankilolku powodzenia
Ania niezly lekarz, a u Was nie jest tak jak w UK, ze polozna?? teraz doczytalam - rzeczywiscie troche inaczej, a jak sie czujesz??
etna, ze sie wtrace w temat ciaz jak mozna:-) ja to bylam przeszczeliwa jak prowadzili moja ciazenie badaja ginekologicznie
oczywiscie jak sie cos dziala to jechalam do szpitala i tam tak
bez problemu mozna bylo podjechac kiedy sie chcialo do szpitala ale polozna nie badala co mnie oczywscie cieszylo;-)
ja nogi drugi raz rozlozylam jak bylam juz na porodowcetaki maja zwyczaj i dzieci tez sie rodza zdrowe
ale za to zewnetrznie badaja:/ i brzuszek po wizycie bolal.
tak sie tylko wtracilam, sorki![]()
właśnie nie mam pojęcia. Ostatnio malo chodził moze dlatego.no co ty
ja to jestem w szoku jesli chodzi o waszych wszechstronnych lekarzy pierwszego kontaktu
szoook, moj nie mozeoka zamknac jak sa w domu inne dzieci, chce do nich i koniec a twoj 3 godziny przespal, dobry jest
Klaudzia nie teskkni za nami? co u niej slychac - uchyl nam rąbka takemnicy
Moje chlopaki spia, pawla usypialam godzine grrrrrr, polegl dopiero o 20.30 a meza uspalam o 20.
kilolku a co si,ę stało, że nie chce do przedszkola? Ja tez sie ciesze ze jutro piatek, a pracowalismy tylko 3 dni, maraton bedzie po weekendzie.
Ja wczoraj dostalam piekne kwiaty od praktykantki, az jej łezka poleciała - milo bylo. Zostala mi na pocieszenie jeszcze jedna
Ide cos zjesc i spac