reklama

Listopad 2009

kilolek nic tylko sie cieszyc, ze tak ladnie je :) oby tylko mu sie znowu nie odmienilo i zaczal tez ladnie pic ;)
pathanka nie boj sie, fajny termin:) powodzonka!!\
a u nas leje :/ co za pogoda, cale popoludnie pewnie spedzimy w domku.
Mlody jeszcze spi:-)

reklama
Mój A się rozkleił kompletnie:zawstydzona/y: ja to twarda bestia, mało co mnie rusza, a on strasznie to przeżywa :-( teraz poszedł z Asią po Julkę do szkoły. Powkładałam mu do torby w różnych miejscach słodkie krótkie liściki;-)

Ciasto z rabarbarem już prawie się upiekło, kompot już gotowy :-)

Dziunka, to kiedy on jedzie? dzis?jutro? bo sobie nie moge dokladnie przypomniec.....

Ja z tomim jade w sobote w dluuuga podroz... cos ok 8 godz w pociagu, plus godzinny postoj we wrocku - przesiadke tam mamy. pociagiem juz jechal, ale nigdy tak dlugo. zawsze tylko samochodem, a tym razem maz pracuje a ja musze jechac, bo mam zajecia w krk.... juz mam stracha heh

Lotka ja jechałam z młodym pociagiem sama do Wrocka nawet noca wiec w razie czego mogę służyć radą :)

Pathanka super termin na prawko :) pewnie bedzie szczesliwy.

My juz po wizycie , wiecej na zdrowiu

No tak, pamietam jak jechalas. Ja za wroclaw to jeszcze cos ok 3h drugim pociagiem, tak to jest, jak sie mieszka z dala od rodziny hehehe

a moze ktoras wroclawianka ma w sobote ochote na kawe na dworcu? :-)

Hej popołudniowo. Zaszalałam i spontanicznie poszłam do fryzjera pomalować włosy na ciemny blond, wyszły takie lekko brazowe, ale jestem zadowolona. Musze sie teraz wziąsc za sprzatanie i gotowanie a tak mi sie nie chce :zawstydzona/y::szok::-D

Kilolek super wiadomość ze michał ma apetyt ;-)
Martolinka,Etna,Dziunka zdrówka dla dzieciaczków ;-)

reklama
hej hej dziewczynki

Dziunka wspolczuję rozłąki :-(
Chociaz ja w tym momencie najchętniej wysłałabym mojego H w kosmos :-D no tak sie ostatnio z nim kłócę (czyt. wszystkie kłótnie są o byle co, spowodowane atakiem z mojej strony) ze to przechodzi ludzkie pojęcie :zawstydzona/y:
Tak to jest jak się ma złotego chłopa - to się po nim jeździ :zawstydzona/y:
Dla Olisia muszę zrobic wszytsko by atmosfera była miła, bo dziecko juz duzo rozumie i nie chce zeby był swiadkiem ciągłych kłótni. Wszystko zalezy ode mnie. Całe szczescie :-D

Dzis chyba zamówię fotelik rowerowy hamax siesta. Spacery, piaskownice itd juz nam się znudziły, czas na wędrówki rowerowe.

Zmykam bo mąż mysli ze mi zrobił od BB odwyk i wziął mi pena od netu, jednak dzis rano mu wyciągnęłam z torby zanim wyszedł. Niczego biedaczysko nie jest swiadomy ze dzis nadrabialam BB wczorajsze :-D:-D:-D A niech zyje w przeswiadczeniu :-D:-D:-D

ZDRÓWKA DLA DZIECI!!!!!!!!!!!!

MAMA piękny kocurek!!! A mąż ma złote serce :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry