reklama

Listopad 2009

Chciałam się pochwalić. Dzwonili z doradztwa kredytowego i 160tyś mamy zdolność, więc troszkę za mało bo wkład własny będzie doliczony to razem 190 i brakuje 6 tys. i trzeba jeszcze dopłaty policzyć więc brakuje. Ale... w czerwcu mój T dostanie dodatkową kasiorkę + wczasy pog gruszą + 13 pęsje + dzień energetyka i wtedy bierzemy kredyt :-):-). Musimy teraz tylko z babką pogadać żeby nam mieszkanko zatrzymała :tak:. Zobaczymy co się da zrobić w tej sprawie :-D. Trzymanie kciuków dalej wskazane :tak:.
polaa, nie rozumiem takich ludzi jak się pożycza pieniądze, to się je oddaje. Zresztą teraz nauka na przyszłość i już chociaż wiecie komu można pożyczyć kasiorkę, a komu nie.

reklama
fanta, racja. Jest takie powiedzenie: Jak chcesz poznać kolege pozycz mu pieniadze! Ja rozumiem, ze w zyciu sa rozne przypadki i ze nie maja oddac z czego nawet jak powiedzieli wczensiej, ze za tydzien, gora dwa oddadza ale to sie wtedy dzwoni i mowi i ja to rozumiem (chyba zebym nie miala na nic to inna sprawa ale na szczescie nie ma tak zle:)), a nie ze sie udaje, ze sie nic nie stalo i zadzwonia po miesiacu z tekstem: " Kurde no zapomnialem sorry" albo co gorsza " wiem ze wiszę ale pozycz jeszcze troche bo naprawde nie mam a oddam calosc pozniej", ehe na pewno a sa do tego zdolni:/

Cześć kobitki! Jak dobrze, że z dzieciaczkami juz lepiej. Niech zdrowieją jak najszybciej.
U nas dziś pogoda letnia, ja latam po domu w krótkich spodenkach a Konradek śpi w samym body. Bylismy na dworku ale słońce ostro daje więc po godzince wróciliśmy. Zaraz robie rybke w piekarniku a o 16 jedziemy do rodziny. Życzę miłego dzionka...

cholera mały miał pospać ,wylatał sie przed południem na placu zabaw i gucio...ma w nosie spanie woli rozpracowywac tantum verde:-Ddobrze ze nie potrafi psikac sam:szok: tylko nosi jakby faje palił i sie cieszy głuptasek:-D

i po spotkanku:-)
za dużo z Aną nie pogadałyśmy bo Gonia i Hania szalały że mama z tatą musiały pilnować.Igi w tyle daleko za dziewczynami spokojnie siedział i się bawił w piasku.
Ana ma foteczki to może wrzuci jak dotrze do domu:-)

Pustki....

Ja jestem potwornie zła, nie bede zaglebiac sie w szczegóły. Nienawidze takich sytuacji. Mała właśnie zasypia, słysze jak od czasu do czasu cos sobie mówi, pewnie zaraz zaśnie.

Pustki....

Ja jestem potwornie zła, nie bede zaglebiac sie w szczegóły. Nienawidze takich sytuacji. Mała właśnie zasypia, słysze jak od czasu do czasu cos sobie mówi, pewnie zaraz zaśnie.

no to w takim razie pozostaje tylko trzymac kciuki zeby bylo lepiej

W koncu moj maz sie zjawil w domu na wieczor no i zostaje aż do 6 rano (łałłłłłłłłł co za łaskawość jego szefa)

Jedno dobre, że umył małego, uspal i dał antybiotyk na śpiocha bez placzu. Ja w tym czasie piłam sobie drinka, ale byl smaczny.

Z postepow Pawła to:
maly pierwszy obiadek za nami ufff jak sie cieszylam
potem 3łyzeczki kaszki, 5cm chleba z kiełbaską i 140ml mleka na noc!!!!!!!!!

No i dodam, że walnał dzisiaj dwie kupy na nocnik, nie mam pojecia skąd???? Przeciez on caly tydzien nic nie jadl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej
pola nie martw się też nie lubię ludzi tego typu , my mamy znajomego któremu jakieś 2-3 lata temu mój D sprzedał części do komputera no ale że nie miał kasy od razu to powiedział że da kiedy idziej no i tak mineło już lat kilka a on w tym czasie kilka razy powiedział do mojego D że "przypomnij mi że mam ci kase dać" :)))) mnie to strasznie bawi bo wiem że mój się nie upomni bo jest chrzestnym jego córki ,ale jak to mówią "dobry zwyczaj nie pożyczaj" hehehe
fanta to super z tym mieszkaniem ,oby się wam udało :)
etna super że z Pawełkiem lepiej :tak:

poszłam sobie dzisiaj z Kubą na spacer do takiej hali gdzie sprzedają używane meble i inne pierdołki m.in.zabawki ,wózki ,fotelik sam. no i młodemu wpadł w ręce Kubuś Puchatek no nie dał go sobie zabrać i ciągle przytulał , więc stwierdziłam że mu go kupię bo i tak pewnie grosze kosztuje i wiecie co pan który tam sprzedaj dał mi go za darmo :)) ale byłam w szoku , podziękowałam i sobie poszłam ,teraz misio uprany się suszy ,chociaż Kuba z nim biegał pomimo że był mokry i wszystkim go pokazywał :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry