• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
Ula ja dawałam paracetamol w czopkach 250 mg , ale to jest silne jak na takiego malucha . Lekarka dała bo nic innego nie chciało zbic. Przy goraczce " w normi" dostawał 125 mg. Do tego ibufen w syropie 5 ml. Na zmiane co 4 godziny

Ja mam eferalgan 300 mg i kazał dawać 2/3. Narazie mały spi, nie dałam na noc ibumu bo nie minęło 6h, a lekarz powiedzial zeby z czopkiem przy 38 sie wstrzymac i kontrolować. Mierzę mu w pupie bo szybciej, odejmuję ile trzeba.
Pzrepraszam dziewczynki ze na listopadzie ale nie mam glowy.

Zapomnialam juz jak panikuję jak cos jest nie tak, i panikuję bo ma gorączkę ale dlatego ze boję sie co bedzie dalej ;/

Witam

My tez po basenie po zakupach i ja po ciezim dniu w pracy. Wlasnie doszlo do mnie ze obiadu nie jadlam. Musze jakas kolacje sobie zrobic.

Dziuna pozdrow meza i daj mu juz spokoj i napisz cos nam hihihi

Ula duzo zdrowka dla Olinka

kilolku trzymam kciuki za wyniki

Martolinka mam dla Antka te klapki 24 :)

anawawka to ci dala Gonia popalic, a moj pawel tez ostatnio jest tweardy z zasypianiem. Np dzisiaj wstal o 6, potem sen 2 godzinki o 12, no i potem basen i co zasnal o 20.50. Znowu sie gramolil w lozku z 50 minut

Ula spokojnie:tak: byc moze to rzeczywiscie chwilowe i jutro juz nie bedzie zadnej goraczki;-) bynajmniej tego Wam zycze:-)
kilolek ach z tym piciem Michasia:( mam nadzieje, ze sie wszystko unormuje;-) mi tez podoba sie ta niebieska sukienka ale ta pierwsza tez jest super jak dla mnie:-)
a moje dziecko (dziecko, ktore jadlo doslownie wszystko i w duzych ilosciach) dzisiaj zrobilo strajk:szok: sniadanie jako takie zjadl, obiadu nie tknal:no: zaslanial buzke raczkami i nie dal sie przekonac:no: pil duzo a wieczorem zjadl tylko pol parowki, nie wiem o co mu chodzi ale to jeden dzien wiec sie nie martwie na zapas:-)
Teraz kapie Go maz, juz 20.30 a jeszcze szalal z dziadkami:tak:
wreszcie mozna odpoczac, posprzatalabym cos w domu ale jakos nie chce przy nich, o wiele rzadziej odkurzam itp a i tak mowie, ze ciagle sprzatam:confused2:

Mnie coś gardlo boli i to ostro tak anginowo.

wkoncu nie kupilam żadnej sukienki i nie szukam dalej, bo uznalam, ze mi w końcu nie przyjdzie na czas, bo potrzebuje ja za 1,5 tyg. może cos kupię na mieście, choc nie udąlo mi się to od dawna

reklama
Etna a ja dla Pawła 23 rozmiar :) i zjedz kolacje , bo znowu schudniesz i nic z Ciebie nie zstanie
Dziunka przekroczyła limit internetu i słaaaabo jej chodzi

Polaa Antek tez czasem nie zje obiadu , raz na ruski rok :) ale trzymam go wtedy w zasiegu jego wzroku i czesto ppotem sie skusi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry