reklama

Listopad 2009

Mama ja bym tak pochopnie Go nie osadzala, ale to tylko moje zdanie, wiadomo zachowal sie bardzo nieladnie:no: Dotknela ich ogromna tragedia i powinni sie wspierac a On odchodzi... zal mi Emilii ale najbardziej Laury ( itez mi sie spodobalo to imie;)), ale wiesz ludzie naprawde roznie reaguja:( nie wytrzymuja psychicznie, byc moze chca ale nie daja rady:( a tak naprawde nie wiadomo czemu odszedl...
Znam niestety takie przypadek gdzie matka odeszla...( z bloku babci mojego meza), odeszla a za dwa tygodnie popelnila samobojstwo, dziecko tez bylo chore:( wiec rozne mi mysli przychodza do glowy jak o tym przeczytalam, wiadomo zachowala sie egoistycznie i wybrala jedna z najprostszych drog ale wiadomo jak by sie czlowiek zachowal?! Co wtedy czuje? My im tylko wspolczujemy...
sorki ale jakos mnie naszlo

reklama
Martolinka świetna tunika. W ciąży i nie w ciąży się przyda.:-)
Mama znam jeszcze jedną Laurę.Też bardzo dzielna dziewczynka.Przy tym śliczna i słodka.
I Laura Vicuna błogosławiona czy święta która zmarła w wieku 13lat. Bardzo dzielna dziewczynka.
Szkoda że nie ma fajnego zdrobnienia tego imienia.

3lata temu 3 lipca urodziłam Karolka w 28tyg.ciąży.Niestety w czwartej dobie odeszło moje dzieciątko. Póżniej urodził się Kacper.Mogę więc powiedzieć że mam dwoje dzieci ale niestety tylko jedno jest przy mnie.

Ostatnia edycja:
Polaa tak mnie naszło w złości - niech robi co chce ale powinien jakos to lepiej rozegrac......
Gosia napisz co z tymi dziecmi :D
Ja bym mówiła do młodej Laurunia i pewnie cos by sie jeszcze wymyslilo :D
Ide bo Marcel woła tylko zupka zupka zupa i ciagnie mnie za reke

Mama przeciez mozesz pisac co chcesz ;) a ja znowu napisalam to co mnie naszlo hehe :P
Kuba o dziwo nie chcial jesc zupki dzisiaj ale jak sie obudzi na pewno zje, mam nadzieje ;)
ach, wlansie zaczal padać deszcze:/ Anglia w sumie :)
a za chwile bedzie piekne slonce zapewne:-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas ;) odezwe sie jak wroce

Gosia chodziło mi o Twoje dzieciątka......nie wiedziałam czy masz dwoje przy sobie i jedno w niebie czy tak jak piszesz :) No ale juz wiem........przykro mi ze Karolek odszedł :(:( Ale na pewno bedzie aniołkiem Stróżem dla swojego rodzenstwa :)

aha i sorry ze pytałam drugi raz ale Twój post przeczytałam zanim dopisałas o dzieciach.

Pathanka Polaa idzie z młodym do szpitala boKubuś ma krótkie węzidełko pod językiem i nie moze go wyciągnąc dobrze [języka :D] no i chca go przeciac czy cos w tym stylu zeby był mógł nim w 100% wywijać i aby młody nie seplenił itp

Ostatnia edycja:
Mama ja właśnie wierzę że dzięki niemu mam Kacperka.Ksiądz na pogrzebie powiedział że teraz mamy swojego osobistego świętego i możemy się do niego modlić....i tak robimy.Kacperek już też:-)
A Kacper ma na drugie Karol na cześć swojego świętego braciszka.
Karolek natomiast na cześć Ojca Świętego.

troszkę poczytalam bloga Laury, obejrzalam filmik z lokalnej telewizji....płakać mi się chce, tak mi żal tych dziewczynek :(

One z okolic Wejherowa, to blisko Dziunki?

Przyszlismy z dworu, a ze Olis juz przed wyjsciem ziewał wiec były momenty ze tak wariował na dworze ze szok, 2x w akcie desperacji tupał nogami i pluł.........normalnie oczom nie wierzylam, raz sie tak zachował jak nie chcialam isc do kur w te gowienka a drugi raz przy dziewczynkach w piaskownicy....w szoku bylam.
przyszlismy do domku przed 12 i zanim upieklam mu placuszki maslankowe zasnął mi, a trwało to 10 minut, zaglądalam do niego i zagadywalam a on zasnął biedak. Zle zaplanowalam przyjscie z dworu za pozno, ech...Oli spi od 12.
Nakarmilam butlą a placuszki bedą na obiadek.

poczytalam takie smutne informacje i idę się zrelaksować.
u mnie szaro buro i ponuro, duchota straszna, nie wiadomo jak sie ubrac bo jak wychodzi slonce zza chmur grzeje do upadłego.

Marta jak Dziunka? Oni ją pewnie usypiali? brrrrr......kurczę nie dopytalam sie szczegolow Dziunki a teraz frapi mnie tyle pytan ze szok :( zal mi biedulki :(

gosiulek....wspolczuję straty maluszka!

reklama
Własnie, ciekawe co u Dziunki........macie jakies wieści. Ula co to za placuszki maślane??
A ja ide wyłaczyc wszystko bo idzie burza na całego. Czarno mamy ze hejjjj - światło ide zapalić ;/ a tv i kompy powylaczac.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry