reklama

Listopad 2009

Ania zdrówka dla bratanicy!

Mama to dobrze że w miarę z ząbkiem ok!

Asia wariuje od rana, nie chcę zapeszać, ale to już druga noc caluteńka przespana, bez jęków, pobudek, a także bez sikania. Wieczorem było siusiu, potem mleko 330ml i spała do rana, a rano pieluszka suchutka i siusiu do nocnika. Dziś do babci załozy pieluszkę w której wczoraj wracala z Sopotu:tak:

reklama
Dziunka - może i masz rację co do siuśków, ale ;-) dzieciaków u nas multum i niech każde chociaż raz dziennie załatwi się na trawkę, to już wychodzi niezłe wc ;-). Trawka rośnie na ziemi, która ma głębokość do 50 cm ( bo pod spodem jest garaż , więc w zasadzie dobrej podstawy nie ma ) . Osiedle nowoczesne, system zraszający trawniki , wiecie ą i ęę... a tu mamusia jedna z drugą za krzaczki.... Taka dwoistość ludzkiej natury;-) ( przeszkadzała ludziom hałasująca fontanna, więc fontanna od 21 jest wyłączana :-D:-D , biedronka, lidl i tesco - sklepy dla biedoty itp ):zawstydzona/y:
Gawit - moja je ok. 19:30, a śniadanie 8:30-9:30 jak się obudzi ;-) ; gdyby ekonomicznie podchodzić do dzieci to bym w ogóle ich nie mogła mieć ;-) - ale to moje zdanie.
Ania - trzymam kciuki za bratanicę, co się dzieje tego roku...:wściekła/y:
Mama - to super, że ząb ok, obserwuj dalej i wtedy podejmiesz zapewne decyzję czy iść do dentysty. Trzymam kciukasy , by Marcela ząb się trzymał;-)

Ja znów nietomna... Hanka wczoraj nie zasnęła, po 22:15 Jarek ją przyniósł do mnie , sam wypił herbatę, a ja dostałam wykład o uczuleniu.:szok::szok::-D:-D
Po 23 poszli spać, niestety nocą coś przeżywała, bo się przebudzała z krzykiem.. za to przed moim wyjściem do pracy Gonia mnie przywitała...;-) Mam nadzieję, że zasnęła po moim wyjściu.

Hej ;)

Ania i jak Twoja bratanica?? Wszystko ok??

dziunka super, ze Asia tak ladnie przesypia nocki i nie wola mleczka:tak::-)
oby tak dalej ;)

Ja wlasnie polozylam Mlodego, biore sie za ogorkowa dla Niego, a reszcie robie kotlety. Moja siostra doslownie tylko by to jadla na obiady:szok: nic poza tym.

W czwartek wczesnym popoludniem juz jada na lotnisko, ja sie z Mlodym nie biore bo daleko, przylatywali na to, ktore jest najblizej nas a leca z Londynu i nie chce meczyc Kuby, dwie godziny w jedna strone jak nie ma korkow. A poza tym w czwartek swietuje:-D szkoda tylko ze pol dnia sama w domu z dzieckiem....:-(

Wczoraj wieczorem sobie pobiegalam z siostra, jeju jak ja dawno tego nie robilam:no: az wstyd no ale nie ma kiedy. Babcia siedziala w domu z wnukiem, ktory spal a ja korzystam:-)

Witajcie:tak:
Antonio dopiero zasnął a ja przysiadłam chwile z kawka :tak:
Mama najwazniejsze , ze z zabkiem ok:tak:Marcel to dzielny chłopak skoro juz wojuje od rana. Mój wstał wyjatkowo dzis przed 8

Dziewczyny dlaczego Sprzedający na allegro odrzucił moją ofertę tak jak ofertę jeszcze kogoś?

Ach już wiem,bo nie mam żadnych komentarzy, no kurde, to jak mam je zdobyć???

nie wiem dziunka. Nigdy nie miałam takiego przypadku. Moze masz za mało rzeczy kupionyc /sprzedanychi jestes niewiarygodna? albo masz jakies negatywne bądz neutralne opinie?

Martolinka a o ktorej wam wczoraj padł???
Ja z Pawlem męczyłam się do 21, już sama bym zasneła grrrrrr, godzine się wiercił, nawet raz sobie siknął na nocnik.

Mama dzielny Marcelek, oby wszystko sie dobrze skonczylo, musi nie ma innego wyjscia.

Pawel wstanie to jedziemy odwiedzic prababcie, potem z moja ciotka jedziemy na cmentarz do moich pradziadkow posprzatac a potem juz po tate. Jutro u nas w domu pielgrzymka na śniadaniu :)

Dziewczyny dlaczego Sprzedający na allegro odrzucił moją ofertę tak jak ofertę jeszcze kogoś?

Ach już wiem,bo nie mam żadnych komentarzy, no kurde, to jak mam je zdobyć???

Po każdej tranzakcji na sllegro dostajesz i sama wystawiasz komentarz. Jestes wiarygodna przy 5 pozytywnych komentarzach :))) Kupilas już coś przez allegro wczesniej??? Zobacz czy sama wystawiłaś komentarz a potem i tobie wystawią

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry