Witam wieczorem :-) Martysia śpi od 21 (to ostatnio jej stała pora zasypiania, chociaż był czas, że o 19.30 już spała) w dzień śpi raz, gdzieś tak od 13 półtorej godziny max.
O której Wasze maluchy jedzą kolację, a potem śniadanie? Martynka po kąpieli pije butlę mleka zagęszczonego kaszką (tak ze 180 - 200ml) tak około 20.00 i potem je o 5-6 butle mleka, ale ostatnio wypija coraz mniej, bo tak 120-140 ml i myślę sobie, że widać nie jest aż tak głodna i chyba trzeba jej tą butlę zlikwidować?
Szkoda, że my już po wczasach nad morzem, więc się z żadną z Was nie spotkam, bo z tego co kojarzę to z okolic Łodzi to tu chyba nie mam mamusi :-( a szkoda, bo Martysia uwielbia dzieci i dobrze by było, żeby jakieś w miarę regularnie widywała. Ja pracuję więc ona w dzień jest z moją mamą. mama mieszka w centrum Łodzi, do każdego parku daleko :-( zresztą takie pogody to i dzieci w parku nie ma :-( a jak już są to starsze i nie chcą się z młodą bawić. w takich chwilach to żałuję, że ona nadal jest jedynaczką i pewnie jeszcze długo będzie, bo mój mąż uważa, że nie stać nas na drugie dziecko i moje argumenty, że wcale tak nie jest, do niego nie trafiają :-(
Dziunka mam nadzieję, że Martysi to nocne płakanie minie.
Pozdrawiam