AZA777
Fanka BB :)
Witam się z rana! U córki kuzynki ciut lepiej bo zaczęła kontaktować. Jeszcze daleko do tego aby było dobrze ale chociaż reaguje na otoczenie. Dziś mają być wyniki z tomografii komputerowej, ciekawe co wyjdzie.
Etna zazdroszcze wypadu do lasu. Też bym pojadła jagódek mmmm.... Wrzuć fotoski
))
Ulenka to już chyba lekka przesada... skoro zwierzaczki sikają to tak naprawde nie powinnam wcale wchodzić z dzieckiem do lasu bo przecież dotyka drzewek, krzaczków... Na podwórku tez bawi się na trawce i tam tez mogły sikać koty i psy, które mają pasożyty. Musiałabym trzymać dziecko w izolatce lub nie pozawalać mu nic dotykać... Oczywiście to moje zdanie
))
Etna zazdroszcze wypadu do lasu. Też bym pojadła jagódek mmmm.... Wrzuć fotoski
Ulenka to już chyba lekka przesada... skoro zwierzaczki sikają to tak naprawde nie powinnam wcale wchodzić z dzieckiem do lasu bo przecież dotyka drzewek, krzaczków... Na podwórku tez bawi się na trawce i tam tez mogły sikać koty i psy, które mają pasożyty. Musiałabym trzymać dziecko w izolatce lub nie pozawalać mu nic dotykać... Oczywiście to moje zdanie
Ostatnia edycja:
ale nie narzekam, byle do czwartku
dzis zasnął mi na rekach . Ni ema to jak rodzice dbaja o rytm dnia smyka. Wybudziałm młodego około 17 i teraz ma problem z zasnieciem. Na zmiane z M siedzimy obok łozeczka 
czytam Was bardzo regularnie, ale na pisanie to jakoś tak nie mogę się wdrożyć :-(