reklama

Listopad 2009

Dziunka niektórzy sprzedający zaznaczaja w opcjach aukcji ze kupujący muszą miec minimum 5 komentarzy pozytywnych lub nie zgadzaja sie na kupno osobom z tzw kopertą czyli ci, którzy nie maja do konca aktywowanego konta.

Dzieki laseczki z zębem OK. sprawdzam co chwile ale on normalnie sie trzyma jak gdyby nigdy nic ;] niech sie tylko dziąsło zarośnie i śladu nie bedzie....

reklama
hej laski
jakas otumaniona jestem dzisiaj, chyba przez ta pogoodę, a ppogoda u nas ostatnio fatalna, teraz niby ciepło, ładnie, nawet lato przypomina ale już sie zbiera na deszcz i tak dzien w dzien leje, moja ulica przypomina bajoro, tylko świnki wpuścić.
Byłam a chlopakami na odpuście, bo dziś św. Anny

WSZYSTKIM ANKOM STO LAT!!!!!
q

co nie bylo najlepszym pomyslem zważywszy na stan mojego portfela, no ale trudno. Mąż zap... jak szalony, wiec moze jakos to będzie.

So więc tak :
Dużo zdrowia, normalności w pogodzie dla wszystkich Anek , spokoju , zaskakujących postępów dzieciaków, radosnych chwil...
Ledwo zipię, w pracy mam duchotę jak nie powiem gdzie... wymyśliłam sobie wyjście w sukience, tylko mi od czasu do czasu biustonosz wystaje..:wściekła/y: więc se grzebie przy biuście, głupio jak cholera to wygląda.. ale tak to już jest jak człowiek ceni wygodę :-D:-D
Małżonek miał mnie odebrać z roboty, tak się zajął obiadkiem uroczystym, że dopiero teraz zajażył, że to już czas po mnie :-D:-D

jeju, zapomnialabym :zawstydzona/y: Racji, Drogie Anny Wszystkiego Naaajjjjjj :* zdrowia i milosci:tak: ile mamy Anek na forum?:) (anawawke, AnieSm i kogo jeszcze?:zawstydzona/y:)

Moje dziecko spi juz ponad dwie godziny, obiad gotowy ;) a siostra na plac chce isc, caly czas by tam siedziala:-D

Antonio śpi;-) M pojechał zakupic sobie winko :-) a ja " o suchym pysku ";-)
mam radoche niczym dziecko bo otwieraja w Sopocie Lidl a to mój ukochany sklep;-)

z dziunka juz kombinujemy spotkanie z Lotka , która juz dojechała do Karwii

mój Olis tez juz spi :) polozylismy sie do spialni zaraz po kąpieli ok 21 i ok 21.20 juz głęboko zasnął a ja wyszłam i przegapiłam aukcję na czapki z daszkiem nexta nowe, wrrrr poszły o 0,50 groszy więcej niz zalicytowalam ;/
nie jadłam obiadu a teraz głodna jestem ;/ idę wstawic bób.
Miłego wieczorku.

Marta kiedy testujesz? czy jeszcze staranka trwają? ja myslę o Waszej nowej dzidzi i myslę ze w tym msc Wam się uda/ło :)

Ula wiesz ten najbardziej "gorący" czas w cyklu mamy za sobą , ale jeszcze działamy w razie gdyby coś się przesunęło. Nie chcę sprowadzić nasz seksu do mechanicznych wyliczeń dlatego działamy na spokojnie :tak: @ powinnam dostać koło 6 sierpnia więc wtedy bedę testować :) oby Twoje przeczucia sie sprawdziły

zapomnialam Wam napisac ze Olis je od pewnego czasu bardzo duzo nabiału, bo nic innego za bardzo nie chce. Nawet budyn raz zjadł i wszystko jest w porządku. I ryz z jabłuszkiem i smietaną :) Cieszę sie jak głupia bo nie mam pojęcia jakbym go karmiła gdyby nabiału nie mógł jesc, nie wiem jak w ogole bym karmiła dziecko alergiczne, to jakis istny koszmar. Kiedys poczytalam mamy ktore wszystkie etykiety muszą czytac bo ich dzieci są bardzo alergiczne i bardzo im wspolczuję ;(

Kupilam 4 puszki pepti, mam 1 ha, ale chyba w to ha nie bede się bawic skoro Oli nawet 2x dziennie je kaszkę mleczno-ryzową/pszenną itp i wszytsko ok. Chyba przejdę na normalny Bebilon bez bawienia się w ha, moze troszke na początku mieszala bede z pepti.
A teraz juz na serio mówię dobranoc :)

hej
dzięki za życzenia :)))
Pola powiem ci że wydawało się że z Milenką już lepiej bo mama z nią rano rozmawiała i ona mówiła że chciałaby już do babci do domku bo się jej w szpitalu nie podoba (ona ma 3,5roku) a potem miałam usg brzucha i się okazało że jest złe więc zrobili jeszcze rtg i inne badanie ale jak ostatni raz rozmawiałam z moim bratem to wyników nie było :(
Kuba za to dzisiaj też dawał popalić ,najpierw nie poszedł w dzień na drzemkę a potem nam odstawiał takie cyrki że masakra ,jak mój się poszedł z nim kąpać to się darł jakbyśmy go ze skóry obdzierali , strasznie był zmęczony, w końcu padł ok 19 i oby do rana

reklama
Ja tez posylam cieple zyczonka wszystkim Anka!!!!!!!!

Oczywiscie moje chlopaki spia, a ja jestem glodna hmmmmmmm

AniaSim nic lepiej nie pisz o usypianiu, w dzień 1,5 godziny a teraz 2 :baffled:poszedl spac przed 22 :confused::crazy::confused:
Chyba jutro zobacze co tam slychac w zebach bo oszaleje z tym usypianiem. Dzisiaj w akcie desperacji wskoczylam do jego juz polamanego lozeczka i w koncu go uspalam, ale trzeba bylo mi zrobic zdjecie w tym lozeczku

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry