reklama

Listopad 2009

reklama
witam z rana...

Marolinka ja też miałam mdłości na początku ciąży i jedyne co mi pomagało to cola i lody...a był marzec:-)i D ciągle latał do sklepu i tak z miesiąc chyba to trwało

Kilolek u Ciebie widzę za dobrze nie może być długo...nawet nie pytam co znowu...wpadaj do mnie na placyk ,pogadamy może i Ana niedługo się będzie mogła pojawić.

za godzinke śmigam z moim bąblem...znowu zrobił tajfun w pokoju..nie nie sprzątam ...mam to gdzieś moze po spacerze

Witajcie,
mam od rana takie mdłości , ze hej... nie wiedziałam co to za zjawisko , ale tym razem mnie nie omineło. Dziunka nie czytak bo sie zniechecisz do 3 dziecka a ktos musi pracowac na nasza emeryture;-)

Już się zniechęciłam:cool2: no chyba że mi urodzisz:-D

Ana jakos sie jeszcze nie oswoiłam z dodatkowym pasażerem;-)to wciąż abstrakcyjne

A zobacz, dopiero na suwaczku był 5 tydzień a dziś już 6-ty:-) leci jak burza:tak:

Cleo - właśnie myślałam o placyku... tylko muszę rozpoznać komunikację miejską.. autko w naprawie, dziś ma się zjawić.. jutro i pojutrze nas nie będzie. Cholera niby blisko ten plac, a z drugiej strony daleko, ale co w Wwce jest blisko :-D
Szarańcza znów się rozbiega po domu, szaleństwo w czystej postaci..

Cleo norma.
Przyjade dopiero w przyszlym tygodniu, jakos na poczatku, bo od dzis przez 3 dni przychodzi ciotka "na przyuczenie" do Michala, a w piatek do pracy.

Ja dziś wstałam z mega bólem głowy.... nie mam zadnych "odpowiednich" tabletek(znaczy apap czy paracetamol), a mocniejszych nie tykam "w razie czego", kawa nic nie dala... :(
normalnie masakra :(
a tu sie mam pakowac, w nocy jedziemy na poludnie do tesciow, oddychne troche, tomi sie wyszaleje na podworku - podobno tydzien ciepelka ma byc, wiec akurat....
zeby mi sie tak chcialo cos robic jak mi sie nie chce :-(

Gosiulek, ile km jest od Ciebie do Krosna?(pytam, bo widzialam lubelszczyzne wiec napewno blizej niz tu gdzie teraz mieszkam)
A jest jeszcze jakas listopadowka z tamtych okolic(albo sie tam wybiera we wrzesniu?) :-)

Witajcie,
mam od rana takie mdłości , ze hej... nie wiedziałam co to za zjawisko , ale tym razem mnie nie omineło.

Martolinka, ja nie miałam jakichś tragicznych mdłości, ale przez 1,5 miesiąca czułam się mocno niewyraźnie i w zasadzie chcialo mi się jeść tylko twarożek i owoce. I pamiętam dokładnie że nagle w okolicach 14 tygodnia obudziłam się rano i wreszcie czułam się świetnie, ależ to było wspaniale uczucie :)

Łojejjjjj o mdłościach nie chce słyszeć. Dłuuuuuuuuuuuugo nie mogłam sobie prsygotować nic do jedzenia bo każde otworzenie lodówki wywoływało u mnie wiecie co......Kumulacja zapachów kiełbachy i w ogóle wszystkiego dawał taki efekt. Musiałam zawsze kogoś budzić zeby mi podał składniki na śniadanie do pracy hahahhaha albo wstrzymywałam oddech i co chwile zaglądałam do lodówki ;pppp Poza tym wsio jadłam i szczególnie nie pamiętam jakichś zachcianek.

Uf u nas kolejny dzien żaru.......... młody je 3 śniadanie. Jestesmy po basenie i mam nadzieje ze teraz poje i pójdzie spać. Chociaż cały czas nawołuje "Dojotkę" i chce iść z nią do "pjaśku". Ale dorotka od soboty w górach więc młody tęskni za narzeczoną :D

Martolinka współczuję.Ja przez obie ciąże nie mogłm znieść nawet zapachów.Ble...
Lotka oj duzo km.Prawie 300 ...sprawdziłam w zumi.A gdzie jest Mogilno?
Współczuję bólu głowy.Nienawidzę tego bólu.Wczoraj wzięłam dwa ketonale i przeszło po...długim czasie.

reklama
Martolinka współczuję.Ja przez obie ciąże nie mogłm znieść nawet zapachów.Ble...
Lotka oj duzo km.Prawie 300 ...sprawdziłam w zumi.A gdzie jest Mogilno?
Współczuję bólu głowy.Nienawidzę tego bólu.Wczoraj wzięłam dwa ketonale i przeszło po...długim czasie.

uuu to sporo, faktycznie :-( Mogilno jest w kuj-pom, tak miedzy Gnieznem a Bydgoszcza(mniej wiecej).

mi ta glowa powooooli mija(na szczescie). wypije jeszcze z jedna kawe i bedzie chyba ok.
ja dawniej ciagnelam na ketonalu. inaczej umieralam. lekarze robili mi mnostwo badan, a z rok albo wiecej tak szukali i nic nie znalezli. dostawalam wiec tylko kolejne recepty. przeszlo mi jak reka odjal jak sie wynioslam z domu... wtedy stwierdzili ze to bylo nerwicowe heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry