reklama

Listopad 2009

Gosiu następnym razem się uda:tak:

Dziewczyny moje dzieci w końcu śpią:-) Asia zasnęła sama, w swoim pokoju, niekoniecznie z głową na poduszce;-)ale jednak. Czyżby kolejny etap za nami? Najpierw odcyckowanie, potem odpieluchowanie, a teraz samodzielne zasypianie:-) wiem, wiem, jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale pójdę w zaparte i jutro od razu położę ją do łóżeczka.

reklama
Hej kochane, ja tylko na momencik po wizycie..
Lekarka stwierdziła,że to podkrwawienie to od szyjki, ale na razie szyjka jest twarda i ma 30mm,więc jest ok.
Mam niestety teraz dużo leżeć i nie dźwigać, do tego luteina dopochwowo i scopolan na to twardnienie brzucha..
Dzidzia ładnie rośnie,ma już 835g:) Aaaa,no i do następnej wizyty zero seksu..:(
Zmykam do kąpanka i spanka..papa, miłego wieczoru..

Moja siostra ok.Doktor Kajfasz powiedział że nie ma zagrożenia.Przechorowała przed ciążą tokso.:-)

witam pourlopowo! ;-)
fajnie slyszec takie dobre wiesci :-)

Lekarka stwierdziła,że to podkrwawienie to od szyjki, ale na razie szyjka jest twarda i ma 30mm,więc jest ok.
Mam niestety teraz dużo leżeć i nie dźwigać, do tego luteina dopochwowo i scopolan na to twardnienie brzucha..
Dzidzia ładnie rośnie,ma już 835g:) Aaaa,no i do następnej wizyty zero seksu..:(

nadrobicie po porodzie ;-)
a teraz grzecznie i spokojnie do rozwiazania ;-) - wiem wiem, latwo powiedziec przy prawie dwuletnim dziecku, ale bedzie dobrze :-) &&&&&&

Ostatnia edycja:
Dziunka ja podałam tylko taki przykład bo przecież wiem ze z takimi rzeczami do psychologa sie nie chodzi.

Gosiulek fantastycznie ze z Twoją siostrą wszystko ok! Dziwne te wyniki wysżły ale lekarz wlasnie jest od wyjaśnienia. Nie były one książkowe stąd ten stres. Tylko niepotrzebny stres Was a przede wszystkim ją spotkał.

Moi się kąpią, Olinkowi apetyt dopisuje. Zaraz jeszcze parówkę mu zrobię na kolację chociaz nie jestem pewna czy ją zje bo po 3 pierogach o 18, zaciągną babcię do sklepu i zjadł trochę precla, potem danio.

Marta ktorko było :), człowiek nie jest w stanie się poznać w tak krotkim czasie. Ale juz dwie listopadówki poznałam :)

Ja mówię już DOBRANOC!

Lotka kiedy masz miec @ ? bedziemy trzymac kciuki;-)

Ula ludzie latami się poznają wiec musiało nam wystarczyć te 2 godzinki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kilolek i pomogł Ci psycholog? Twojemu A pomaga?
owszem, bardzo

Agrafko, psycholog ze mnie nie jest, ale ja myslę ze praca z ludzmi w godzinach 8-16 odpędzilaby Twoje czarne mysli. Wiem ze pracujesz sama w domu bo taki masz tryb pracy a jak człowiek sam ze sobą przebywa za duzo, głupie mysli do głowy zęsto przychodzą. Pracowalabys z ludzmi od 8-16, nie mialabys czasu na "głupie czarne myslenie".
no to by miała doła z przepracowania
MMMM pyszny jest :-D
nie dostałam kapuchy :((((

Dzunka apropo psychologów jak wychowywać, wiesz ze jeden powie np. nie spac z dzieckiem w jednym lozku a drugi ze spać. Tyle zdań psychologów ile książek na rozne tematy. Skoro czujesz ze powinnas, rob co Ci nakazuje sumienie
dobry psycholog nie p[rzedstawi ci włąsnego poglądu na wychownaie tylko pokarze ci czego tak naprawde potrzebuje twoje dziecko, a poźniej zainteresuje sie czy naprawde tego potrzebowalo

no to teraz wytrwalosci zycze

Anawawka
moze ty będziesz mi mogla pomoc: mam sformatowanego laptopa i niby juz gotowy do uzytku ale klawisze funkcyjne mi nie działaja i nie wiem gdzie to sie ustawia, podobno jakies sterownaiki potrzeba, to prawda? jak ja mam to sobie zrobic?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry