reklama

Listopad 2009

reklama
Wreszcie Mlody poszedl spac, juz naprawde mialam serdecznie dosc:zawstydzona/y:
A jaki mam sajgon w domu:szok: jeszcze tak nie bylo:no:
Ide zaraz sprzatac bo wstyd:-( Jeszcze pozmywac trzeba, no nie mialam kiedy wczesniej:wściekła/y: takze roboty mam na wieczor sporo:/

Maz w robocie ale o 24 wraca juz:tak: chociaz tyle ;)

Lotka trzymam mocno kciuki;-) oby nie przyszla...
Kilolek odechcialo Ci sie? A to czemu jak mozna wiedziec? Dostalas juz @??
maxwell no to dobre wiadomosci, ciesze sie:tak: Uwazaj teraz na siebie;-)

Oj, ja do psychologa tez bym sie wybrala:-( i juz ostatnio nad tym powaznie myslalam, ale polski niezle sobie tutaj liczy a do angielskiego jakos nie bardzo mam ochote:( stres i nie wiem co bym z tego zrozumiala:-D

Agrafko, psycholog ze mnie nie jest, ale ja myslę ze praca z ludzmi w godzinach 8-16 odpędzilaby Twoje czarne mysli. Wiem ze pracujesz sama w domu bo taki masz tryb pracy a jak człowiek sam ze sobą przebywa za duzo, głupie mysli do głowy zęsto przychodzą. Pracowalabys z ludzmi od 8-16, nie mialabys czasu na "głupie czarne myslenie".

Ula ja pracuję w domu 3 dni w tygodniu, a we wtorki i czwartki jeżdżę do biura. I to jest mój wybór, bo mam daleko do pracy :)
No i generalnie jak mam dużo pracy to nie mam czasu na myślenie, ale te myśli nachodzą mnie w różnych momentach. kieyds pisałyśmy o tym z Anawawką. Np. idę z Alą do sklepu i myślę, "nie nie założę jej w nosidełku na plecy, bo jakby się w sklepie zaczęły walić regały to jej nie ochronię"

To nie jest normalne :) sama przyznasz.
No ale żeby nie było - takie poschizowane myśli mam tylko czasem. Ogólnie rzecz biorąc chciałabym być większą optymistką, być bardziej asertywna i bardziej konsekwentnie realizowac różne swoje założenia. Myślę, ze psycholog mógłby w tym pomóc, bo przecież te wszystkie warsztaty np. z asertywnosci też są prowadzone przez psychologów.

Właśnie miałam pisać że wszystko u niej ok patrząc na fb, mała jest odpieluchowana.
o to dobrze to słyszec
Kira jakbym wiedziala to bym nie pytala ;)

Kilolek odechcialo Ci sie? A to czemu jak mozna wiedziec? Dostalas juz @??
dostałam, zgodnie z planem. Mam dosc mojego męża i o ile dziecko bym chciala to starac mi sie nie chce. Aktualnie pomieszkuję sobie w salonie i dobrze mi tu i mam tyle miejsca na wersalce...

Ostatnia edycja:
Cze wieczorową porą..
postanowiłam dziś coś zrobić dla siebie i obejrzałam "francuski numer" z Gruszką, kiedyś już go widziałam ;-)
Szarańcza śpi, mam nadzieję, że dzisiejsza noc "normalniejsza" będzie...
Dziunka - mam nadzieję, że Asia zalicza następny etap i odżyjecie wszystkie 3;-) ; męczenie się przez zaśnięciem jeszcze niedawno też zaliczałam, teraz jakoś idzie .. wszyscy rozbici jeszcze jesteśmy po szpitalu.
Lotka - kciukasy zaciśnięte, oby @ nie zawitała przez najbliższe conajmniej 1,5 roku;-)
Polaa - u mnie sajgon jest prawie cały czas, co mi się wydaje, że wychodzę na prostą coś mi kłody pod nogi rzuca i mam znowu w domu jakby dopiero co granat wybuchł...:wściekła/y:
Agrafka - niestety tak jak kiedyś gadałyśmy, u mnie nie polepszyło się przed operacją myślałam co ja zrobię jeśli coś się stanie i jak to wytłumaczę starszej:szok: Może taki nasz charakter... ehhh
A Gonia dziś postanowiła pomóc mi i ściągała pranie z suszarki;-) , wyciągała się, wchodziła na suszarkę... :szok::szok::szok:

Edit. I miałam wieczór pechowy - coś zrobiłam z klapą od wc, bo nie zamyka się sama, wypada jakby zawias się urwał i zepsułam krzesełko Goni. wrr

Ostatnia edycja:
Witajcie,
mam od rana takie mdłości , ze hej... nie wiedziałam co to za zjawisko , ale tym razem mnie nie omineło. Dziunka nie czytak bo sie zniechecisz do 3 dziecka a ktos musi pracowac na nasza emeryture;-)
Ja z kolei charakteryzuje sie dosc beztroskim przewidywaniem i planowaniem a wolałabym miec odchylenie w druga strone;-)

dzis wybieramy sie na koncert Gienka Loska hurrra;-)siostra przypilnuje , połozy małego amy w koncu razem pojdziemy sami

Cze...
Maxwell - super, że wszystko z dzidzią ok, szkoda przytulanek, ale... jak mus to mus.
Martolinka - sami nie pójdziecie, tylko w 3;-) Co do mdłości, w 2 ciążach to przerabiałam do 18 tyg. , więc współczuję.
Dziś nocą też cyrki drapichrustowe Gośkowe, wapno pomogło ehhh tylko dlaczego to się dzieje koło 1 w nocy.:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry