Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ahhhhh zapomniałam dodać ze dzisiaj tez od rana ból głowy ;/ po kawie nie przeszedł ale wzięłam ibuprom max i powoli przechodzi. Teraz pójdzie w ruch druga kawa to mam nadzieje ze całkowicie przejdzie ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się wyniosłam z domu ale nie przeszło;-)uuu to sporo, faktycznie :-( Mogilno jest w kuj-pom, tak miedzy Gnieznem a Bydgoszcza(mniej wiecej).
mi ta glowa powooooli mija(na szczescie). wypije jeszcze z jedna kawe i bedzie chyba ok.
ja dawniej ciagnelam na ketonalu. inaczej umieralam. lekarze robili mi mnostwo badan, a z rok albo wiecej tak szukali i nic nie znalezli. dostawalam wiec tylko kolejne recepty. przeszlo mi jak reka odjal jak sie wynioslam z domu... wtedy stwierdzili ze to bylo nerwicowe heh
coli nie lubię , a lody o 7 rano to dpiero zachcianki. Jakies konkretne smaki musialy byc?Marolinka ja też miałam mdłości na początku ciąży i jedyne co mi pomagało to cola i lody...a był marzec:-)i D ciągle latał do sklepu i tak z miesiąc chyba to trwało
A zobacz, dopiero na suwaczku był 5 tydzień a dziś już 6-ty:-) leci jak burza![]()
Martolinka, ja nie miałam jakichś tragicznych mdłości, ale przez 1,5 miesiąca czułam się mocno niewyraźnie i w zasadzie chcialo mi się jeść tylko twarożek i owoce. I pamiętam dokładnie że nagle w okolicach 14 tygodnia obudziłam się rano i wreszcie czułam się świetnie, ależ to było wspaniale uczucie![]()
Uffffffffff młody spi od ponad pół godz. Ja mam kawe, zjadłam prawie całą paprykeOdmrażam "cycki" na obiad ;p Nie chce mi sie bawić więc je tylko pokroje, przyprawie podsmażę z cebulką, zaleję sosem typu słodko-kwaśny lub inny + pomidory w puszce, do tego ryż i niech mąż je
Teraz też pomyślalam ze mam reszte rosołu więc przerobie go na pomidorową i młody nie bedzie kręcił nosem ze zas to samo
Pranie wyschło w tempie expresowym. Musze teraz zdjac i poskładać. W cieniu mamy 25 stopni i zero wiatru
))))))