reklama

Listopad 2009

Ahhhhh zapomniałam dodać ze dzisiaj tez od rana ból głowy ;/ po kawie nie przeszedł ale wzięłam ibuprom max i powoli przechodzi. Teraz pójdzie w ruch druga kawa to mam nadzieje ze całkowicie przejdzie ;p

reklama
uuu to sporo, faktycznie :-( Mogilno jest w kuj-pom, tak miedzy Gnieznem a Bydgoszcza(mniej wiecej).

mi ta glowa powooooli mija(na szczescie). wypije jeszcze z jedna kawe i bedzie chyba ok.
ja dawniej ciagnelam na ketonalu. inaczej umieralam. lekarze robili mi mnostwo badan, a z rok albo wiecej tak szukali i nic nie znalezli. dostawalam wiec tylko kolejne recepty. przeszlo mi jak reka odjal jak sie wynioslam z domu... wtedy stwierdzili ze to bylo nerwicowe heh
Ja się wyniosłam z domu ale nie przeszło;-)

Marolinka ja też miałam mdłości na początku ciąży i jedyne co mi pomagało to cola i lody...a był marzec:-)i D ciągle latał do sklepu i tak z miesiąc chyba to trwało
coli nie lubię , a lody o 7 rano to dpiero zachcianki. Jakies konkretne smaki musialy byc?

A zobacz, dopiero na suwaczku był 5 tydzień a dziś już 6-ty:-) leci jak burza:tak:

faktycznie piorunem;-)
Martolinka, ja nie miałam jakichś tragicznych mdłości, ale przez 1,5 miesiąca czułam się mocno niewyraźnie i w zasadzie chcialo mi się jeść tylko twarożek i owoce. I pamiętam dokładnie że nagle w okolicach 14 tygodnia obudziłam się rano i wreszcie czułam się świetnie, ależ to było wspaniale uczucie :)

Agrafka moje mdlosci tez nie doprowadzaja do wymiotów itp, ale rano nie chce mi sie jesc , mam taki odruch "bleee" na mysl o czymkolwiek i słowo " niewtraznie sie czuje" idealnie tu pasuje;-)

można powiedzieć , ze dzis praadziwy piekny dzień :) Mama wpada do małego wiec bede miec dzis dzien wolnosci :)

Gosiulek może to nie ma związku, ale babcia mojego męża cierpi na zapalenie nerwu twarzowego i też cierpi na potworne bóle głowy i twarzy. Miała dwa zabiegi operacyjne ale niewiele pomogły, dopiero pomógł jej bioenergoterapeuta taką elektryczną akupunkturą.
Jeśli chcesz mogę się dowiedzieć jak się nazywa - przyjmuje w Lublinie. Babcia jeździ do niego raz na parę miesiecy na taki godzinny zabieg.
Ten facet oduczył też stryja mojego M - zatwardziałego palacza od palenia. Nie pali już kilkanaście lat, a wystarczył jeden taki zabieg.
Także chyba coś w tym jest :)

Agrafka dziękuję.Mam namiar na Lublin na akupunkturę. Niestety jestem przeciwniczką bioenergoterapii.Chodziłam i jest jeszcze gorzej.Trzymam się więc z daleka.Taki psychiczny uraz.
Powiem szczerze że sama nie wiem już co robić. teraz to chyba nie ma co zaczynać bo chcę dzieciątko.

Uffffffffff młody spi od ponad pół godz. Ja mam kawe, zjadłam prawie całą papryke :D Odmrażam "cycki" na obiad ;p Nie chce mi sie bawić więc je tylko pokroje, przyprawie podsmażę z cebulką, zaleję sosem typu słodko-kwaśny lub inny + pomidory w puszce, do tego ryż i niech mąż je :D Teraz też pomyślalam ze mam reszte rosołu więc przerobie go na pomidorową i młody nie bedzie kręcił nosem ze zas to samo :D Pranie wyschło w tempie expresowym. Musze teraz zdjac i poskładać. W cieniu mamy 25 stopni i zero wiatru ;)))))))

Uffffffffff młody spi od ponad pół godz. Ja mam kawe, zjadłam prawie całą papryke :D Odmrażam "cycki" na obiad ;p Nie chce mi sie bawić więc je tylko pokroje, przyprawie podsmażę z cebulką, zaleję sosem typu słodko-kwaśny lub inny + pomidory w puszce, do tego ryż i niech mąż je :D Teraz też pomyślalam ze mam reszte rosołu więc przerobie go na pomidorową i młody nie bedzie kręcił nosem ze zas to samo :D Pranie wyschło w tempie expresowym. Musze teraz zdjac i poskładać. W cieniu mamy 25 stopni i zero wiatru ;)))))))

heh, dzis cos podobny plan realizujemy ;-)
pranie schnie, kawka sie pije, maly spi, glowka mi przechodzi :-) zyc nie umierac :-)

własnie ciocia wyszła. Nawet spoko było. Latała za Michałem az mi głupio było, bo ja tylko tyłek posadziłam i mówiłam jej by się nie przemeczała :D myslę, ze sppokojnie dadzą radę. Ale dobrze, ze już poszła, trochę oddechu złapię :d no i pranie trzeba zrobic i obiad
A na popołudnie mam świetny plan - ruszam w miasto. Pojade sobie sama po lumpkach połazic, do rossaman po farbe, moze tym razem ciutek zaszaleję. Rozważam tez pojscie do fryzjera ale jeszcze sie nie zdecydowalam, bo noszę się z zamiarem obciecia włosów i to nosze sie juz co najmniej miesiac. Sama nie wiem troche mi szkoda ale z drugiej strony tak mi niesamowicie wypadają, ze juz tylko taka cienizna zostala

co do nudnosci to pamietacie jak pisalam o tym jak puscilam pawia przed drzwiami kosciola bo ktos po drugiej stronie ulicy drzwi do miesnego otworzyl? W pierwszym trymetrze 6 kilo schudlam

To widzę, że pogoda u Was ok, u nas się chmurzy, mnie zatyka ciśnienie niby w normie, ale coś z pogodą będzie, bo łeb mi też daje do wiwatu.
Martolinka - mi na mdłości z Hanką bryndza ratowała życie... , czytałam, że warto mieć przed wstaniem paluszki na stoliku i je gryźć, podobnież też herbata z imbiru pomoga - nie stosowałam, bo wyczytałam jak mi minęło...:-D
Gosiulek - nie zazdroszczę takich doświadczeń z bioenergią..
Moi na chwilę wyszli po zakupy, ja w tym czasie odkurzyłam z przesuwaniem mebli, więc teraz płynę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry