reklama

Listopad 2009

Kurcze, przegapiłam 19-ty odcinek CSI Kryminalne zagadki NY:wściekła/y:

Dziewczyny co ja tu miałam!!! Masakra. Myślałam że wyjdę z domu i nie wrócę:wściekła/y: za szybko pochwaliłam moje "aniołki":wściekła/y: Jakoś krótko po napisaniu poprzedniego posta zawołała mnie Julka że nie może spać. Udało mi się zdusić Julki histerię w zarodku i nagle słyszę: MAAAMAAAA:wściekła/y: biegnę do Asi i oczom nie wierzę:szok: wszystko z szafy Julki powywalane - młoda stała w łóżeczku, otworzyła szafę i przebierała w ciuchach :wściekła/y: łóżeczko zasikane a ona sama wystrojona w jeansową spódnicę starszej siostry:szok: to wszystko wykonywała po ciemku.
No to na nocnik - nasikała, zmieniam pościel, ciuchy do szafy, kładę Asię i już słyszę Julię. I znowu u niej akcja, tym razem że dvd szwankuje i okazuje się że pilot nie działa:baffled: jakoś udało się włączyć bajkę i już słyszę Asię.
Wchodzę, a tam znowu ciuchy powywalane a kilka w łóżeczku zasikanych. ZNOWU! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wściekła/y:

No i sytuacje powtarzały się jeszcze kilka razy. Efekt tego taki że Panna Joanna zasikała całą pościel jaką miałam w domu, kołdrę, dwie poduszki i koc, teraz śpi pod jedynym czystym kocykiem jaki w końcu udało mi się znaleźć i bez poduszki. Prania mam z 4 pralki. I to wszystko w pół godziny;-)

Zdolną mam córę cooooo?:-D Teraz już się śmieję, ale wcześniej szła mi para z uszu:wściekła/y:

Zapomniałam dodać najważniejsze - że nie doszło by do tego gdyby nie to, że młoda rano musiała ściszyć nianię i po prostu nie słyszałam jak rządziła:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Wreszcie spokoj:-D
jeden w pracy a drugi spi w najlepsze :)

Maz poszedl dzisiaj z Kuba na spacer i po powrocie oznajmil mi, ze znalazl mi kolejna kolezanke, ktora niedaleko mieszka :) nie minela godzina jak przyszla do nas:-)
Super dziewczyna, gadamy, gadamy az w pewnym momencie spytalam gdzie mieszkala w Polsce a Ona, ze nie jest z Polski tylko z Ukrainy:szok: ale fajnie mimo to sie gadalo:tak: meza ma Polaka i 3.5 letniego synka, w czwartek ide do Niej ja:tak:
Kurcze coraz wiecej mam kolezanek blisko mnie, ale sie ciesze :)

dziunka oj, biedactwo:-( Dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stalo:tak:
etna nie mysl o pracy, jeszcze masz troche wolnego:tak:;-)
zdrowka dla Pawelka ;)

Jutro przyjezdza do mnie Klaudzia z Olim i kolezanka i z jej coreczka :)

Wyobraź sobie moją minę jak zobaczyłam ją w tej spódnicy:-D że szału nie dostałam to istny cud:-D a najgorsze we wszystkim to to że ciuchy dziewczyn układam z największą starannością i bardzo lubię mieć tam idealny porządek (a w moich szafkach mam kosmos - paranoja co?;-)) a młoda w kilka chwil mi wszystko rozniosła:wściekła/y: i to nie wydostając się z łóżeczka!

Wyobraź sobie moją minę jak zobaczyłam ją w tej spódnicy:-D że szału nie dostałam to istny cud:-D a najgorsze we wszystkim to to że ciuchy dziewczyn układam z największą starannością i bardzo lubię mieć tam idealny porządek (a w moich szafkach mam kosmos - paranoja co?;-)) a młoda w kilka chwil mi wszystko rozniosła:wściekła/y: i to nie wydostając się z łóżeczka!
Wyobrażam sobie...ale nadal się śmieję:-D

Dziunka ja tez tak mam !!! U Marcela w komodach poukładane od linijki, a jak otwieram swoje szafki to mam wypadający gulasz :D:DD:D:D:D Widze ze nie jestem sama :D Ciekawe zjawisko ;p

Akcja świetna - nie ma co :-D:-D

:szok:dziunka łałłłłłłł :szok:

Ciekawe czemu Asia tyle razy sikała co????

jakies dziwne, moze coś przezywała no nie wiem. Tobie współczuje :((((

Ja czekam na męża ma wrocic po 24 :)))

dziunka Asia jest udana, nie ma co :)
fajnei to musiala wygladac ale znajac mnie to pierwsze co tez bym sie niezle wkurzyla:/

ja mam to samo, od linijki, kolorami itp. Swoje to samo, maz ma dosc jak poprawiam po nim bokserki bo maja byc poskladane i ulozone rowniutko :tak: malo tego, prasuje je czasami:zawstydzona/y: wiem, przesada ale tak juz mam. Ostatnio sie smial czy mu skarpetki wyprasuje, wkurzylam sie i mowie do Niego:"Ciekawe czy bylbys taki madry jakbym nie prasowala i chodzil w wymietych t-shirtach" no to sie juz nic nie odezwal:-D

a jak lecimy do Polski to ja ukladam do walizki "komplety" (jak bede chodzila ubrana w dany dzien, paranoja), to moj oczywiscie zawsze musi sie smiac "a przewidzialas deszcze na srode", haha bardzo smieszne:/

reklama
Gosiu raczej w NO chcemy osiąść ale nie wykluczamy też powrotu do kraju
dziunka nieźle ci dziewczyny ciśnienie podniosły ,współczuję , Kuba ma koło łóżeczka regał z zabawkami i jak nie chce zasnąć albo się obudzi to rzuca zabawkami po całym pokoju , a na jego szafę z ubraniami założyłam zabezpieczenie szuflad bo już nie miałam siły sprzątać ,więc u mnie składanie ciuchów na porządku dziennym ;) , dzisiaj otworzył komodę i powywalał ciuchy dla niuni i tak bym mogła pisać cały czas :)

pola mój by się nie przejął tylko by ci powiedział że się ten podkoszulek na nim wyprasuje ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry