reklama

Listopad 2009

po plażowaniu na placyku.mały śpi

Kilolku ok może być w następnym tygodniu:-)zrób się na bóstwo nie scinaj włosów!!!!!!!!!!!!!!
Ana ja chodzę też często na placyk na gołąbkach (Kornacyjna) jest mniejszy i nie trzeba tak strasznie latać za maluchami
Martolinka co do lodow to musiała być to rolada lodowa z biedronki:-D,pozniej mialam faze na czeresnie po 1-2 kg dziennie

lece ziemniaki obrac do kotleta ...

reklama
Hej :)

Kuba dopiero poszedl spac, lepiej pozno niz wcale:-D
Spał dzisiaj do 10 wiec dlatego wszystko sie przesunelo :))
zjadł ładnie ogórkową i spokoj :)
Musze sie wziaść za jakieś sprzatanie a mam mega lenia:zawstydzona/y: nic mi sie nie chce, masakra:/
Maz jedzie zaraz do miasta i niech lepiej jedzie bo cos mnie dzisiaj drazni:(

Martolinka zycze dobrego samopoczucia;-) mdlosci przejda szybko (mam nadzieje:)).
Ja nie wiem co to mdlosci, Kilolek schudlas 6 kg w 1 trymestrze? Ja przytylam 7 :tak::zawstydzona/y: jadlam jak opetana wtedy:/

Lotka kiedy testujesz? 31 sierpnia?;-)

anawawka wpadnij do mnie i tez poodkurzaj z przesuwaniem mebli:-D
zapraszam :)

Hej :)

Kuba dopiero poszedl spac, lepiej pozno niz wcale:-D
Spał dzisiaj do 10 wiec dlatego wszystko sie przesunelo :))
zjadł ładnie ogórkową i spokoj :)
Musze sie wziaść za jakieś sprzatanie a mam mega lenia:zawstydzona/y: nic mi sie nie chce, masakra:/
Maz jedzie zaraz do miasta i niech lepiej jedzie bo cos mnie dzisiaj drazni:(

Martolinka zycze dobrego samopoczucia;-) mdlosci przejda szybko (mam nadzieje:)).
Ja nie wiem co to mdlosci, Kilolek schudlas 6 kg w 1 trymestrze? Ja przytylam 7 :tak::zawstydzona/y: jadlam jak opetana wtedy:/

Lotka kiedy testujesz? 31 sierpnia?;-)

anawawka wpadnij do mnie i tez poodkurzaj z przesuwaniem mebli:-D
zapraszam :)

mialam w planie grzecznie poczekac do 1 wrzesnia hehe ale 28 sierp mamy rocznice i pewnie zrobie tescik, byloby jak znalazl "na prezent" ;-) a jak nic nie pokaze to pewnie 31 ;-) w tym momencie mam 'na zapasie" 6 testow wiec moge zaszalec ;-)

Hej wieczornie:-)

Dziewczyny w swoich pokojach, zasypiają/śpią, dziwnie tak nie usypiać nikogo...;-)

Miałyśmy nieprzyjemną przygodę w Lidlu, Julia pchała wózek z zakupami co jakiś czas się na nim wieszając i w pewnym momencie popchnęła mocniej, a ja z przodu nagle stanęłam i wózek odbił się ode mnie uderzając Julię w buźkę:szok: krew się lała jak w horrorze, jakaś babka przybiegła z chusteczkami, bo ja coś za bardzo opanowana za wolno szukałam:zawstydzona/y: dobrze że ząbków prawie nie ma bo by było po nich, cała górna warga napuchnięta jak balonik, na szczęście krew w koncu przestała lecieć i nie trzeba nic szyć. Chociaż coś w sumie się stało, bo Julia twierdzi że ząb który wcześniej się nie ruszał, teraz się rusza... na szczęście mleczak i i tak trzy są na wylocie.

Kupiłam sobie z przeceny jednoczęściowy strój za 11,99zł:cool2: i świetnie leży:tak: i legginsy za 14,99zł 100 DEN więc też fajnie:tak:

Byłam u teściówki, idzie 01.09 do hospicjum porozmawiać sobie z lekarzami... w sumie przybiła mnie ta nazwa "hospicjum". ALe dobrze, będzie mieć od nich wsparcie:tak:

Witam się i ja !!!

ostatnio was zaniedbuje, ale juz troche myslę o pracy, paweł jest przeziębiony i strasznie przy tym absorbujący, no i wieczorami wybieramy projekt domu - co nie jest takie łatwe jak myslałam :(((

dziunka oj biedna Julka, ale miała przygodę.
Myślę, że tesciowej ta rozmowa da więcej siły do walki o zdrowie

Martolinka nie przypominaj mi o mdlosciach, bo na sama myśl je mam. Oj meczyly mnie 3 bite miesiace, dzień w dzien i to jeszcze w pracy ajjjjjj

Witajcie,
mam od rana takie mdłości , ze hej... nie wiedziałam co to za zjawisko , ale tym razem mnie nie omineło. Dziunka nie czytak bo sie zniechecisz do 3 dziecka a ktos musi pracowac na nasza emeryture;-)
Ja z kolei charakteryzuje sie dosc beztroskim przewidywaniem i planowaniem a wolałabym miec odchylenie w druga strone;-)

dzis wybieramy sie na koncert Gienka Loska hurrra;-)siostra przypilnuje , połozy małego amy w koncu razem pojdziemy sami
na mdłości i zgagę dobry jest imbir (sama próbowałam ;-) ) możesz kupić herbatkę lub korzeń i np ścierać go sobie do surówki czy na kanapkę z czymś :tak:
Hej kochane, ja tylko na momencik po wizycie..
Lekarka stwierdziła,że to podkrwawienie to od szyjki, ale na razie szyjka jest twarda i ma 30mm,więc jest ok.
Mam niestety teraz dużo leżeć i nie dźwigać, do tego luteina dopochwowo i scopolan na to twardnienie brzucha..
Dzidzia ładnie rośnie,ma już 835g:) Aaaa,no i do następnej wizyty zero seksu..:(
Zmykam do kąpanka i spanka..papa, miłego wieczoru..
super że z niunią wszystko dobrze :tak: a wy jakoś sobie dacie rade i poprzytulacie się w inny sposób ;-)
Gosiulek, ile km jest od Ciebie do Krosna?(pytam, bo widzialam lubelszczyzne wiec napewno blizej niz tu gdzie teraz mieszkam)
A jest jeszcze jakas listopadowka z tamtych okolic(albo sie tam wybiera we wrzesniu?) :-)
a gdzie konkretnie mieszkają twoi teściowie ??
Hej wieczornie:-)

Dziewczyny w swoich pokojach, zasypiają/śpią, dziwnie tak nie usypiać nikogo...;-)

Miałyśmy nieprzyjemną przygodę w Lidlu, Julia pchała wózek z zakupami co jakiś czas się na nim wieszając i w pewnym momencie popchnęła mocniej, a ja z przodu nagle stanęłam i wózek odbił się ode mnie uderzając Julię w buźkę:szok: krew się lała jak w horrorze, jakaś babka przybiegła z chusteczkami, bo ja coś za bardzo opanowana za wolno szukałam:zawstydzona/y: dobrze że ząbków prawie nie ma bo by było po nich, cała górna warga napuchnięta jak balonik, na szczęście krew w koncu przestała lecieć i nie trzeba nic szyć. Chociaż coś w sumie się stało, bo Julia twierdzi że ząb który wcześniej się nie ruszał, teraz się rusza... na szczęście mleczak i i tak trzy są na wylocie.

Kupiłam sobie z przeceny jednoczęściowy strój za 11,99zł:cool2: i świetnie leży:tak: i legginsy za 14,99zł 100 DEN więc też fajnie:tak:

Byłam u teściówki, idzie 01.09 do hospicjum porozmawiać sobie z lekarzami... w sumie przybiła mnie ta nazwa "hospicjum". ALe dobrze, będzie mieć od nich wsparcie:tak:
biedna Julka ,dobrze że to mleczaki , mojego znajomego 4 letni syn pośliznął się w łazience i wybił 4 zęby o wanne :szok:
Witam się i ja !!!

ostatnio was zaniedbuje, ale juz troche myslę o pracy, paweł jest przeziębiony i strasznie przy tym absorbujący, no i wieczorami wybieramy projekt domu - co nie jest takie łatwe jak myslałam :(((

dziunka oj biedna Julka, ale miała przygodę.
Myślę, że tesciowej ta rozmowa da więcej siły do walki o zdrowie

Martolinka nie przypominaj mi o mdlosciach, bo na sama myśl je mam. Oj meczyly mnie 3 bite miesiace, dzień w dzien i to jeszcze w pracy ajjjjjj
my mamy projekt domku już dawno wybrany tylko coś z działką kiepsko :zawstydzona/y:

właśnie gotuje kapuchę i śmierdzi jak nie wiem co ,miałam robić gołąbki ale w końcu zrobię krokiety ,pod warunkiem że mi D jutro kupi zamrażarkę , znalazłam nawet fajną w sklepie i w całkiem przyzwoitej cenie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry