• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

W tym wieku większość maluchów jest już gotowa do nauki korzystania z nocnika w dzień, choć część wystawia cierpliwość rodziców na próbę jeszcze przez kilka miesięcy. .

to jest najlepsze:-D

Dziunka ale miałaś akcję o ja CIEEEEE :-/

równe 4 tygodnie do urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak, to fajny okres to przygotowywanie się na powitanie maleństwa :)

Dziunka, tragiczny ten grób widziałaś :( bardzo to smutne...

Muszę się zapoznać z tym linkiem dot. tego co powinien umieć dwulatek...

równe 4 tygodnie do urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::-)

WOW:-) Ale to zleciało... U nas prawie dwa miesiące:tak:

Byłam u najróżniejszych ginekologów, m.in. też u jednej kobiety, ale ta u której byłam dziś jest REWELACYJNĄ ginką!!!!:tak: Nawet piersi mi badała - jedyny ginekolog, który się za to zabrał.
Nadżerka wcale mi się nie ślimaczy, jak to ocenił poprzedni gin, nic się z nią nie dzieje, ale wymaz pobrała i zobaczymy (choć w lutym czy marcu miałam cytologię "2" więc powinno być ok). Dostałam globulki i co miesiąc 3 dni mam przeznaczyć na ich zastosowanie, a jak tylko A znowu wyjedzie na dłużej to przyjść na wymrażanie tej nadżerki.
Mam też mały torbielek, ale z nim nic na razie nie trzeba robić.
Mleko w piersiach (a mam mimo że skończyłam karmić 3,5 miesiąca temu) jest dlatego że długo karmiłam i na razie poczekamy aż samo zaniknie.
No i za najpóźniej 3 miesiące mam zrobić TSH i FT4, mój poprzedni endo zrobił duży błąd nakazując przyjście mi do niego za rok, bo przez ten czas mógł mi odrosnąć ten usunięty prawy płat:szok:

A i skasowała 40 zł mniej :-) więc dorzuciłam i kupiłam sobie buty:-p mój A jak przyjedzie i zobaczy co zrobiłam ze swoją wypłatą to mnie chyba zamorduje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dziś wylicytowałam sobie płaszcz na allegro i JUŻ KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!! Bo niedługo zbankrutuję maksymalnie:zawstydzona/y:

Płaszcz taki, no na zdjęciu niewyraźny, zobaczymy jak przyjdzie ;-) plaszczyk topshop (1832701823) - Aukcje internetowe Allegro

A buty botki w CCC Clary Barson, czarne na obcasie ale jutro wstawię fotkę:tak:\
edit: i tak miałam wstawić zdjecia więc DSC00366.jpg

Ostatnia edycja:
Dziunka no super, ja tez musze sobie jakieś botki kupić. Zapomniałam Ci powiedzieć, że wczoraj miałaś sajgon jak nic hehe... Fajnie, ze trafiłaś na dobrego dobrego lekarza bo teraz to trudno o takiego...

Ja dziś mego stwora przywiozłam od babci i jak zobaczył nowe autka to oczywiście szał i płakał jak nie pozwoliłam mu się z nimi kąpać hehe...

Aza przecież autka tez czasami się myje :P

Dziunka ja też sobie kupiłam botki w ccc :)

Jeśli chodzi o tesciową to szkoda gadać, dzisiaj słowa ze sobą nie zamowilysmy. Jeśli chodzi o Pawła to on caly czas ma na calym ciele taką "kaszkę", a teraz nawet takie plamy

Jutro Paweł jedzie do mojej mamy z samego rana, a potem będzie już ze mną cały dzien od 12, no i jedziemy na zajęcia basenowe. Mój mąż ma dzien urlopu w pracy bo idzie pomoc koledze przy otwarciu knajpy (już jest otwarta od soboty, ale mają taki straszny ruch że jeszcze nie mogą sobie poradzić) i bedzie tam od 10 do 22 hmmmm. Już szefowa tej knajpy namawia mojego męża żeby przyszedł do niej do pracy.

Nie uwierzycie !!
Nam własnie TERAZ przywiezli węgiel !!! Zamiast szykowac sie do znu to mój bedzie prawdopodobnie zżucał. Powiedział ze sie zastanowi..........
Mają wyczucie czasu, MASAKRA.

Etna - Marcel na plecach tez miał taka kaszke - jakby ciągle gęsią skórke = bez zabarwienia ani jakichs wypukłości. Pojawiało sie i znikało. Raz wiecej ze az na boki i brzuch zachodziło - raz prawie wcale. Nie wiedziałam od czego. jak bylismy u rodziców to sie z tego całkowicie wyleczył. Podejrzewam ze to od tych margaryn typu smakowita itp. wstyd sie przyznac ale zdarzało mi sie smarowac małemu bułki jak nie chciałam czekaz az sie "prawdziwe" masło rozpusci. No i teraz uzywam tylko masła i jest sio OK. .......

Ostatnia edycja:
reklama
Etna no czasem się myje hehe... Co plam to Konrad miał w sumie od urodzenia czerwone suche plamy. Pojawiały się i znikały nawet gdy nic nie zmieniałam w jedzeniu czy tez proszkach. Jak chodziłam do dermatologa czy alergologa to zaraz steryd przepisywali. Ostatnio jednak poszłam do super dermatologa i przepisał mi maść robioną i jak ręką odjął...

Mama no wyczucie czasu mają, nie ma co...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry