E
etna36
Gość
No tak,tak kurcze wszystkie dzieci poumierały w okresie noworotkowym?Jezu..ile cierpienia....
Straszne, gosiulek ty też przeżłaś tą stratę, to jest największa niesprawiedliwość tego świata. Rodzice nie powinni chować swoich dzieci o nie
Moje chlopaki już śpia, moje uczucia po wizycie u pulmologa (alergologa) mieszane
Teraz czekają nas kolejne badania krwi i wizyta u hepatologa (już jestesmy w tej poradni zapisani)
Za rok testy skorne
No i mocniejsze masci na ciało, jak mąż je kupował w aptece w Gdańsku to cytuje odpowiedz pana w aptece: ja bym tej maści swojemu dziecku nie dawał. Katastrofa, ale lekarka kazała i to tylko miejscowo więc bedę bardzo ostrożna.
przy kolejnej infekcji mamy nakaz dostania sie do naszej pani pulmolog do gdańska (przyjmuje tylko w poniedziałek grrr), pod zadnym pozorem antybiotyk. Pani doktor chce sama go osłuchać przy infekcji.
Ściełam się dzisiaj z tesciowa i mam na dzis już dość, nic tylko usiasc i płakać
Jezu..ile cierpienia....
ale na golasa też może być
dotykam pupy a tam....kupa, mówię sobie, ok, coś tam jeszcze po czopku zostało i umknęło, więc po ciemku przydreptałyśmy do mnie po chusteczki i patrzę a tam