• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
dzięki dziewczyny...ja w miarę dobrze znoszę, gorzej z mężem i tym rota! Filipek wymiotował jedną nic, teraz ma "śmierdzące" kupy, ten rta to jednak specyficzny zapach ma...no mam nadzieję, że Olaf się nie zarazi...

Cleo, wiem, że są TBS na Białołęce, na kowalczyka. JW Construction buduje takie mieszkania. Moi znajomi mieszkają na kowalczyka i mają fajne mieszkanko, trochę podobne do tego, w którym mieszkałaś na Białołęce.
Ułoży Wam się, zobaczysz!

Dziunka, a kiedy taki inhalator się sprawdza?

Kilolku jak się czujesz? ;)

Przede wszystkim ZDROWIA! Ja miałam rotę (a raczej cała rodzina, bo to niestety rzadko kogoś omija) w ciąży z Asią, w 9 miesiącu i to była masakra :-/

Inhalator się sprawdza chociażby przy katarze :-) rozrzedza go i łatwiej się dziecku oddycha:tak:

hej Dziewczyny:-)

dziekuję za kciuki, juz jestesmy w domu:tak: poszło sprawnie i wszystko ok.
Kuba zniosl to dzielnie :-) pozniej go tylko wneflon denerwowal ale dal radę.
Kurcze dostal to do wenflonu na uspienie to "odlecial" w 2 sekundy:tak:
Pozniej jak Go przywiezli to taki Anioleczek lezal lekko przestraszony ale jak nas zobaczyl to uśmiech ale nie ruszyl sie nawet. Odlezał troche i pozniej juz szalenstwo. Teraz spi bo zmeczony i chodzil jak pijany, wreszcie mamy to za sobą:-)

Super! Cieszę się że wszystko ok :-) a ten języczek już może wyciągać? Jak to wygląda?

Z siostrą ok.Aż się rozpłakałam,
Pola super

No widzisz, niepotrzebnie się denerwowałaś :-)

Gosiulek - ciesze się, że z siostrą i maluszkiem jest ok.
Dziubasek - zdrowia nieustannie.
Polaa - super, że macie to już za sobą i jest ok.
U nas masakra w chińskiej dzielnicy piłą mechaniczną, dziewczyny marudzą, jak im się poprawi rozrabiają, potem znów są upierdliwe i tak w kółko. mnie łepetyna boli, nie wiem czy mnie też jakieś świństwo nie atakuje.:no::wściekła/y::wściekła/y::angry:

dziunka tak wyciąga:tak: i ma dobrą zabawę przy tym:-)
pod jezyczkiem mała ranka ale w szpitalu mowili, ze nie powinno go boleć.
Jak zasnał popołudniu to obudził się z płaczem:-( dlugo plakal, dałam mu paracetamol i było póżniej ok:tak: teraz tata Go kąpie i słyszę same śmiechy więc nie jest żle, zobaczymy jak noc

Ludzie różnie znoszą narkozy, może to właśnie po niej źle się czuł, może głowa go bolała?

Asia już też po czopku, pierwszy dzień po tygodniu w żłobku i albo to ich menu albo moje - o 17 jadła nugetsy i frytki, a ponieważ nugetsy robiłam w piekarniku to frytki usmażyłam na oleju i teraz mam:zawstydzona/y: płakała co chwilę krzycząc ała, po 19 zasnęła, obudziła się z płaczem, dałam czopek i śpi dalej już spokojnie.

Zapomniałam Wam powiedzieć, że widziałam straszny grób :-( czy mówiłam? Rodzice + bliźnięta, które zmarły w dniu urodzenia, 10 lat później dzień po urodzeniu zmarła córeczka, a kolejne 11 lat później synek w dniu urodzenia. Nie wiem czy mieli jeszcze jakieś żyjące dzieci, ale ból zapewne nie do opisania.

A tak z ciekawości, ile płacisz ciotce za opiekę?
8zł/h

Kilolku jak się czujesz? ;)
dziękuję, bardzo dobrze

hej Dziewczyny:-)

dziekuję za kciuki, juz jestesmy w domu:tak: poszło sprawnie i wszystko ok.
Kuba zniosl to dzielnie :-) pozniej go tylko wneflon denerwowal ale dal radę.
Kurcze dostal to do wenflonu na uspienie to "odlecial" w 2 sekundy:tak:
Pozniej jak Go przywiezli to taki Anioleczek lezal lekko przestraszony ale jak nas zobaczyl to uśmiech ale nie ruszyl sie nawet. Odlezał troche i pozniej juz szalenstwo. Teraz spi bo zmeczony i chodzil jak pijany, wreszcie mamy to za sobą:-)
dobrze,z e już amcie to za sobą, cieszę się, ze jest ok

Ależ się dzisiaj nałaziłam. Bilans dnia:
ilośc zrobionych kilometrów - milion
liczba ladnych sukienek - 1
liczba pasujących sukienek - 0
:(((((( czarno to widzę, nie wiele możliwości mi już zostało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry