Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki dziewczyny...ja w miarę dobrze znoszę, gorzej z mężem i tym rota! Filipek wymiotował jedną nic, teraz ma "śmierdzące" kupy, ten rta to jednak specyficzny zapach ma...no mam nadzieję, że Olaf się nie zarazi...
Cleo, wiem, że są TBS na Białołęce, na kowalczyka. JW Construction buduje takie mieszkania. Moi znajomi mieszkają na kowalczyka i mają fajne mieszkanko, trochę podobne do tego, w którym mieszkałaś na Białołęce.
Ułoży Wam się, zobaczysz!
Dziunka, a kiedy taki inhalator się sprawdza?
Kilolku jak się czujesz?![]()

hej Dziewczyny:-)
dziekuję za kciuki, juz jestesmy w domuposzło sprawnie i wszystko ok.
Kuba zniosl to dzielnie :-) pozniej go tylko wneflon denerwowal ale dal radę.
Kurcze dostal to do wenflonu na uspienie to "odlecial" w 2 sekundy
Pozniej jak Go przywiezli to taki Anioleczek lezal lekko przestraszony ale jak nas zobaczyl to uśmiech ale nie ruszyl sie nawet. Odlezał troche i pozniej juz szalenstwo. Teraz spi bo zmeczony i chodzil jak pijany, wreszcie mamy to za sobą:-)
Z siostrą ok.Aż się rozpłakałam,
Pola super

i ma dobrą zabawę przy tym:-)
teraz tata Go kąpie i słyszę same śmiechy więc nie jest żle, zobaczymy jak noc
płakała co chwilę krzycząc ała, po 19 zasnęła, obudziła się z płaczem, dałam czopek i śpi dalej już spokojnie.8zł/hA tak z ciekawości, ile płacisz ciotce za opiekę?
dziękuję, bardzo dobrzeKilolku jak się czujesz?![]()
dobrze,z e już amcie to za sobą, cieszę się, ze jest okhej Dziewczyny:-)
dziekuję za kciuki, juz jestesmy w domuposzło sprawnie i wszystko ok.
Kuba zniosl to dzielnie :-) pozniej go tylko wneflon denerwowal ale dal radę.
Kurcze dostal to do wenflonu na uspienie to "odlecial" w 2 sekundy
Pozniej jak Go przywiezli to taki Anioleczek lezal lekko przestraszony ale jak nas zobaczyl to uśmiech ale nie ruszyl sie nawet. Odlezał troche i pozniej juz szalenstwo. Teraz spi bo zmeczony i chodzil jak pijany, wreszcie mamy to za sobą:-)
Jezu..ile cierpienia....