• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

dzień dobry :)

ja na sekundę bo zaraz spadamy na dworek,potem drzemka i śmigam na robotę jak D wróci

Kilolku
strasznie drogi ten Twój Gin okropnie !!!!

Etna z D lepiej owszem...mam nadzieję że nie odwali mi znowu czegoś...ale wiesz...:-/

wczoraj złapało mnie na dołowani wieczorem powód -brak własnego loku. siorka ostatnio do mnie dzwoniła i mówiła że jej sąsiadka kupiła mieszkanie TBS .czytałam o tym trochę i są wady i zalety. kurde ja nie widzę dla NAs chyba innej szansy jak własnie ten TBS,mniejszy wkład trzeba,czynsz wsumie z opłatami wyniósłby prawie tyle co wynajem a i chyba jest możliwosć po 10 latach wykupu ,musze się zagłębić w temat...

ok spadam bo mały się zsikał w galoty a połowę do nocnika.nie chce skubanic mi siadać tylko sika od razu na stojaco a ja muszę siulka łapać i siuśki kiierować w nocnik :-/

reklama
U nas dziwny wysyp muszek owocówek wiec troche z tym powalczyłam.

Z tymi owocówkami to ja rozumiem że do owoców, warzyw, soków lecą, ale zostawiłam ostatnio na godzinę kawałek pizzy i jak już chciałam zjeść to podnoszę talerz a tam uniosła się chmrara muszek:szok:
Więc już wszystko chowam.

Co ciekawe, te muchy biorą się z nikąd i równie szybko giną nie wiadomo gdzie.

Jutro idę do gina i jest to gin i endokrynolog w jednym, za wizytę płacę 140zł i mam full serwis: badanie ręczne, usg i cytologia. Potem mniej w zależności co będzie robić. I cieszę się bo jak zajdę w ciążę to nie będę musiała osobno biegać do gina i endo.
Jedyny mój problem to to że jest to kobieta, a ja preferuję mężczyzn i już dziwnie się czuję że baba będzie mnie badać...hehe...

Kupiłam dziś ten inhalator za 111 zł w Lidlu, czeka mnie jeszcze dermatolog z Asia za 50 zł (bo pojawiła jej się biała plama na plecach!) i teraz ten alergolog bo moja nie chce dać skierowania.
Tylko skąd na to wszytsko kasę wrrr.

U nas też są TBSy i właśnie pół roku nasi znajomi dostali tam trzypokojowe mieszkanie.

Ostatnia edycja:
Dziubasek, Anawawka zdrówka. Mam nadzieje, że szybko wszystkim poprzechodzi. U mojej koleżanki panuje bakteryjne zapalenie spojówek, oboje dzieci już to mają a ona dzwoni do mnie w sobote i się pyta czy nie chcemy przyjść na grilla... jeszcze mi brakuje żeby Konrad się zaraził...

Dzuinka ooo... aż zaraz lukne na ten inhalator...

Dziunka, ja za to nie znoszę ginów facetów. Tylko przy porodzie trafił mi się fajny, ale to był stażysta :)

Inhalator jest spoko - ja mam bardzo podobny, firmy Bremed, ale kosztował chyba około 80zł.

Cleo, wygogluj sobie habitat for humanity polska,ew. Warszawa,pisalam o nich magisterke I pomagalam troche.to pozarzadowa organizacja budujaca tanie domy Dla potrzebujacych.nie pamietam juz jakie byly kryteria kwalifikacji,moze Sie zalapiesz.

KIKIOLKU GRATULUJE !!!!!! SUPER WIEŚCI. Co do wiadomości to coś miałam, ale przez przypadek skasowałam, więc jak możesz to napisz jeszcze raz.

CLEO super, że w pracy się wyjaśniło.

Wszystkim chorowitkom zdrówka.

Nie pamiętam co miałam komu odpisać.

U nas po weekendzie super, urodzinki sie udały, wszystkim jedzonko smakowało, mężuś zadowolony, ale najbardziej Jasiek, że miał mamę i tatę do swojej dyspozycji przez całe dwa dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry