Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ana, Pola, Dziubasek ZDROWIA!!!!
Lotka ależ to taka przyjemna praca :-) sama bym chciała chociażby bezowocnie popracować a tu ni ma z kim ;-)
Rano wpadł po mnie brat i zabraliśmy dzieciaki do mamy, mama wykończona - bawili się do 4 rano pierwszy raz od zajścia w ciążę z Miłkiem :-)
I tak cały nudny dzień w ogrodzie, zaliczyłam też cmentarz - mam tam teraz tyle bliskich mi osób że 1 listopada będę musiała wziąć wózek na same znicze :-(
Przed chwilą wróciłam do domku, Asia zasnęła już w samochodzie, brudna jak czort dosłownie, rozebrałam ją i śpi już od pół godziny u siebie w łóżeczku, przemyłam ją tylko mokrymi chusteczkami...ech...
W sumie dwójka takich dzieci jest do ogarnięcia pod warunkiem ze są grzeczne - Asia przy Miłku to naprawdę aniołek. Sama sobie znajduje zajęcie, jest posłuszna, broni tylko swojego, nie płacze i nie marudzi o byle co, wszystko trafiało dziś do nocniczka, no po prostu siuuuperrr. Ciekawe jak długo![]()
Lotka, uszy do góry, uda się
i raczkami jaki bedzie mial dlugi jezyczek