• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Polaa kciukasy zaciśniete...

Dziunka mój tez buduje wieże ale aż tyle to nie, jestem w szoku... Konrad największą faze ma na samochody i cały dzień je układa i nosi z pokoju do pokuju w kuferku. W sumie juz ledwo go dźwiga bo tam tyle autek nazbierał ale daje rade :)))

reklama
Witam w ten poniedziałkowy ranek. Życzę pięknego, zdrowego dnia.
Wczoraj zaczęłam pisać wieczorem posta i dziecię mi zostało podrzucone.
Dziubasek - współczuję roty. Trzymajcie się.
Polaa - zdrowiejcie szybko, kciuki za dziś zaciśnięte.
Dziunka - niezła wieża nie ma co. Poczytałam i doszłam do wniosku, że moje nie rozwijają się książkowo:-D
Lotka - miłej pracki życzę, zapewne wyjdzie jak najmniej się tego będziesz spodziewać.;-)
Etna - fajny dzień mieliście, szkoda, że Martolinka odcięta od bb.
A ja mam lipę niestety w domu - Hanka nie wiadomo co, Gonia też kaszle, ale... w nocy odkryłam dlaczego - sucho mam jak nie powiem gdzie. Po 22:30 zasnęłam z kobitkami, o 1:20 wróciłam do swego łóżka, o 3 patrzyliśmy na stan Hankowego czoła, o 4 też ją dotykaliśmy i daliśmy nurofen .. od tego momentu nie śpię... jak ja wytrzymam ten dzień nie wiem.

Asia jak już nie dosięga by postawić klocek, wchodzi na stół i stamtąd kończy:-D

Ana zdrówka dla Was, ja się biłam od rana z myślami co zrobić z Asią, a że jestem waga to waham się we wszystkim podwójnie.;-)
W końcu puściłam Asię do żłobka, noc przespała super, rano dwa razy mega zakaszlała, ale kataru prawie nie ma. No i poszłam do żłobka, przedstawiłam sprawę i zapytałam się czy mogę ją zostawić. Zgodziły się, wszystkie dzieci są tam zasmarkane.

Agrafka ŻYJESZ????? Kiedy puszczasz Alę do żłobka? Jak totalnie wszystkie objawy miną?

ja się melduje z pracy :-) Anawawka dużo zdrówka dla Was. Dziubasek jak Wy sobie radziecie z ta rotą?Filipek też? Dla Was też dużo zdrówka. Zaglądaj do nas częściej. Kilolku a kiedy w pracy zdradzasz sekret o ciąży? Ja dzisiaj szybciej kończę o 12 bo jadę z pawłem na 14 do alergologa na wizytę, pierwsza po wizycie w szpitalu no i zobaczę wyniki. Kilolku wyście już odebrali wyniki tych badań co Wam w szpitalu robili? Ale ciekawska dzisiaj jestem :)

Cześć dziewczyny!:-)
Przeżyłam wizytę u babci S., nawet było sympatycznie..Marysia zaanektowała prababkę dla siebie (ona ma 80-tkę) i szalały we dwie:szok::tak:..żal mi tak w ogóle tych dziadków, bo mieszkają u swojej córki (siostry ojca mojego mężula). Non stop się kłócą i spierają o byle co..ciotka ich trzyma tylko dlatego, że oboje mają wysokie emerytury i żyłuje ich równo..masakra:wściekła/y::-(..ale z drugiej strony sami na to sobie pozwolili - zawsze ta córka była ich oczkiem w głowie, a synowie "druga liga"..teraz jeden syn nie żyje (mój teść), z drugim są skłóceni (i córka i dziadki)..No a babcia teraz na stare lata stara sie odbudować jako takie więzy ze swoją synową (moją teściówką) i jej dziećmi (moim S. i jego bratem)..ech, życie..dobra, już mieniam temat:-)
Polaa, trzymam mocno kciuki za Kubusia!!!
Lotka, taka praca to sama przyjemność, zazdroszczę, bo ja mam nadal zakaz, a chciałoby się chciało..niestety, musze poczekać do 36tc:-(
Dziunka, z 21 klocków??Wow, super!!Moja też lubi budować ale dojdzie gdzieś do około 10 i burzy:-D
Dziubasku - rota?? biedni, współczuję i zdrówka życzę..
Anawawka, Twoim też duuuuużo zdrówka..

zdrówka wszytskim zasmarkkańcom :D

Etna nie mam pojęcia kkiedy ppowiem, musze jakiś plan obmysleć. Nic jeszcze nie wiem, ile będę pracować. Chciałabym do feri czyli polowy stycznia ale nie wiem czy teściowa się na to zgodzi, bo w teorii Michał miał iśc od listopada do przedszkola alle raz że się niezbyt nadaje a dwa, ze nie widze teraz większeg sensu. Z drugiej strony jednak widzę, ze teściowo ostro zmęczona jest. Myślę nad ciocią na 7 dni w tygodniu ale nie wiem jeszcze czy będzie nas na to stać. Tak generalnie to wcale mi się do pracy chodzic nie chce :D W pacy na pewno będą niezadowoleni i raczej mogę się pożegnać z tym miejscem. Rodzinie tez nie zamierzam na razie mówić, chcę poczekac do Wszystkich Świętych ale nie wiem czy się uda :D na pewno nie wcześniej jak po wizycie u lekarza a tą mam dopiero 13 października.
A widzisz o tych wynikach zapomniałam, dobrze, ze mi przypomniałaś muszę zadzwonić koło południa może już są.

Dziunka zależy gdzie. Każdy moze mieć inną cenę

A wiecie ile w tym roku osztuje u mnie ginekolog??? 150zł wizyta +150 zł usg. Bosko nie?

Cześć dziewczynki, ja tylko na szybko bo dziś już pracuję, a jesteśmy u etściów i zamieszanie :)
Byliśmy 4 dni w Bieszczadach, było super, pogoda reelacyjna, Alicja baaardzo dzielny turysta :)

Potem napisze więcej i wstawię foty.

Dziunka zerknęłąm na twojego ostatniego posta - w Lublinie alergolog prywatny kosztował mnie 100 zł , profesor alergolog-pulmunolog 130zł.
Ale to tylko wizyta - panel oddechowy (testy alergiczne z krwi) 200 zł - i to nie jest refundowane niestety, więc tak czy inaczej trzeba zapłacić. Panel pokarmowy podobnie.

Kilolek zdzierstwo w biały dzien ;OOOOOOOOOOOOOO

Ja chodziłam do gina - ordynator w szpitalu i kasował 50 zł a na usg umawial sie do siebie do szpitala na super nowoczesny sprzet i tam byla wizyta darmowa.

A alergolog prywatny kosztuje nas 130 lub 140 zł - dokładnie nie pamietam.

U nas dziwny wysyp muszek owocówek wiec troche z tym powalczyłam. dom ogarniety......Marcel je sniadanie i mówi ze chce isc na "pjać ziabaw". Ale nie da rady bo on szybciej pojdzie spac niz my sie wybierzemy...... buuuuu i dzisiaj zas te gotowanie ;( ostatnio mi sie nic nie chce w tym temacie robic........

reklama
Kilolek, ile???Co za zdzierstwo!!!!:szok::szok: Moja bierze 80 zł, a usg za darmo u niej..od ostatniej ciąży zdrożała jedynie o 10zł..
A tak z ciekawości, ile płacisz ciotce za opiekę?
Agrafka, super, że wycieczka się udała!!A gdzie byliście konkretnie?
Dziunka, ja nie wiem, ile kosztuje alergolog..:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry