• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

genetyczne z krwi...
Moja siostra robiła w środę a dziś są już wyniki i nie wiem czy się martwić że już są czy cieszyć. Zwykle są po 9dniach.
Żeby je odebrać muszą jechać do innego miasta więc to trochę potrwa.

reklama
Ja miałam ale jak dla mnie są do d... Tam pokazują z jakim prawdopodobieństwem dziecko może być chore lub nie. Biorą dane o Tobie, wyniki z krwi i wymiary dziecka a potem statystycznie pokazują czy jest możliwa choroba czy tez nie. Nie pamiętam po ilu dniach je odebrałam...

dzięki dziewczyny...ja w miarę dobrze znoszę, gorzej z mężem i tym rota! Filipek wymiotował jedną nic, teraz ma "śmierdzące" kupy, ten rta to jednak specyficzny zapach ma...no mam nadzieję, że Olaf się nie zarazi...

Cleo, wiem, że są TBS na Białołęce, na kowalczyka. JW Construction buduje takie mieszkania. Moi znajomi mieszkają na kowalczyka i mają fajne mieszkanko, trochę podobne do tego, w którym mieszkałaś na Białołęce.
Ułoży Wam się, zobaczysz!

Dziunka, a kiedy taki inhalator się sprawdza?

Kilolku jak się czujesz? ;)

hej Dziewczyny:-)

dziekuję za kciuki, juz jestesmy w domu:tak: poszło sprawnie i wszystko ok.
Kuba zniosl to dzielnie :-) pozniej go tylko wneflon denerwowal ale dal radę.
Kurcze dostal to do wenflonu na uspienie to "odlecial" w 2 sekundy:tak:
Pozniej jak Go przywiezli to taki Anioleczek lezal lekko przestraszony ale jak nas zobaczyl to uśmiech ale nie ruszyl sie nawet. Odlezał troche i pozniej juz szalenstwo. Teraz spi bo zmeczony i chodzil jak pijany, wreszcie mamy to za sobą:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry