E
etna36
Gość
Cześć kochane:-)
Widzę, że opócz super wieści od Kilolka, były i inne fantastyczne wiadomości!!
Cleo, gratuluję, że w pracy się wyjaśniło i gratuluję mieszkanka:-)
Dziunka, super, że kuracja brata się powiodła!!!
Mama, cieszę sie, że i z Twoim mężulem się powyjaśniało - rozumiem, że pomógł list??;-)
Etna, moja też uwielbia Barneya - "rozwala" mnie, jak śpiewa z nimi piosenkę "Kocham Cię" - oczywiście po swojemu, choć linię melodyczną trzyma..:-)
Oczywiście, trzymam kciuki za resztę staraczek - Gosiulek, Lotka, Polaa, Etna..sorki, jeśli kogoś pominęłam;-)
My jedziemy dzisiaj do Brzegu, do dziadków S..a jeszcze przy okazji, wstępując po teściową, którą bierzemy ze sobą, na szybciutką kawkę u teściowej, bo ma dzisiaj urodziny..
Wczoraj byliśmy u moich rodziców na działce, korzystając ze słoneczka, Marysia się wyhasała, my odpoczęliśmy..
Acha i ostatnio oznaczyłam na kalendarzu tygodnie, licząc od końca (ja zaznaczyłam od terminu wskazywanego przez ostatnią @) - i wyszło mi, że już mam 32tc, czyli już 8 miesiąc..wow, już prawie meta:-)![]()
Miłej niedzieli!!
nie pominełas, a nawet dodałaś hihihihi
mnie w to nie mieszaj
To już Ci dużo nie zostało
Dziunka z twoim bratem to chyba jakis cud, miejmy nadzieję, że to doceni i będzie szanowal swoje zdrowie. Najważniejsze, że przeżyłaś nockę
a ja dalej nie wiem co dzisiaj robić
dobrze, że to przejściowe, a nie na stałe;-)
a teraz rozebrali drewnianą zabawkę i powyciągali ze środka kółek kolorowe kuleczki. Nie mam pojęcia jak... szafy już też pozaklejałam taśmą bo już grzebali w ciuchach Julki.