• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka - zdrowia, mało wariactw dzisiejszego wieczoru przy 3.;-)

Przy dwójce na szczęście, bo Julka u dziadków. Wiem, wiem, nie miała tam chodzić ale ostatni raz uległam, bo dawno ich nie widziała, ustaliłam z nią i dziadkami zasady pobytu i zobaczymy jutrzejsze zachowanie Julki. Taki test...

Dzieci śpią od 15-20 minut:-) ale się cieszę! Chociaż Asia zaczyna swoje kaszlowe arie, nie wiem jak jej pomóc:-( syropy dostała, tantum verde do gardła, spray do nosa, pulmex baby i maść majerankową. Czuję że niedługo zrobię z niej lekomankę:sorry:

Przystawiłam łóżeczko do łóżka, bo przy Asi muszę czuwać żeby się nie udusiła, a Miłek śpi na łóżku pod ścianą.

No nic, zmykam dalej.

ja wlasnie leciałam w locie do małego bo zaczął wrzeszczec, nie wiem czy to zęby czy to ze przelozylam go do lozeczka spac przysuniętego do lozka w sypialni a w lozeczku dawno nie spał. Wstał w krzykiem boi, boi ale tez zasypiał i cos takiego mowił.
Zapomnialam jeszcze dodac ze ostatnie 3 noce były dosyc dobre a dzis to juz w ogole rewelacyjna, bez jedzenia w nocy do 9 rano, bez krzyków itd zaglądam w buzię a prawa dolna 5 juz wychodzi, dziąssło w duzy kwadrat, popękane w dwoch msc. To pękanie było 3 noce temu kiedy wrzeszczał do 24 a potem dałam mu w butli ibum i juz spał do nocy.

wygralam licytację ;p
tzn maz wygrał bo ja byłam u małego:
NEXT__ żółty ciepły bezrękawnik __ 98 (1827377862) - Aukcje internetowe Allegro

Ula gratuluję. Ja poluję na polary GAP'a dla Miłka bo są fajne i grube, ale te licytacje kończą się za kilka dni więc na razie obserwuję.

Wiecie co... pierwszy raz w życiu nie pomogło mi Theraflu Zatoki, a wypiłam dziś dwa. A do kolacji zrobiłam sobie herbatę z cytryną i moim miodem z mleczów i.....głowa prawie nie boli, gardło nie drapie i ogólnie czuję się jak nowonarodzona :-) właśnie robię sobie drugą.

Zapomniałam Wam mówić że Maciej zakończył już chemię i wyniki ma REWELACYJNE!!! Lekarz nawet powiedział, że może sobie jechać za granicę do pracy :-) zero przeciwwskazań do czegokolwiek :-) No i nie wyłysiał a po odstawieniu sterydów nawet trochę schudł :-)

Witam moje maleństwo zasnelo w samochodzie i tylko przełożyłam go do łóżeczka, ani drgnął :))

Wykończył go Antek hihihihihi

Chłopaki sie świetnie razem dogadują i te małe i te duże a "ciotki" też sobie pogadały :)))
Muszę wam coś zdradzić bo jestem zauroczona: Martolinka ma już przesliczny brzuszek, coś pięknego, taki subtelny, malutki ....

KILOLKU ogromne GRATULACJE !!!!! Maj to piekny okres, zazdroszcze

Gosiulek i Lotka też się doczekacie TRZYMAM KCIUKI

CLEO noooo to pewnie to babsko namieszało. Najważniejsze że Ty jesteś zadowolona i chyba już lepiej Ci się z mężem układa co?

Co za miłe wiadomości dzisiaj

reklama
Macie jakiś sposób na zalane bateriami zabawki? "Dzięki" temu nie działają nam: piesek Bobby, Kubuś Puchatek i ulubiona lala Asi. Jest na to jakiś sposób czy to już śmierć dla zabawek?
Na allegro jest okazja tanio kupić Bobbiego bez gwizdków, gwizdki mam, ale zastanawiam się jaka jest pewność że on będzie działał?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry