• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

weszłam zobaczyć czy mamy jakiś przepis na placek ze śliwkami ale post Kilolka wszystko inne przyćmił

BRAWO I GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu się udało bo inaczej nie mogło byc.Chciałaś z A dzidzi i je już masz:-) mała kropeczka wprawdzie ale już jest:-) hihi ale wiadomość:-)

ps.a ja znowu mam tą samą robotę ,wyszło poprostu nieporozumienie ,baba jedna namieszała.a i już jesteśmy sam na 42 metrach :-D

reklama
Dzisiaj dzień swietnych wiadomości. Cleo to Tobie tez podwójne gratulacje - za prace i za mieszkanie ;];]

Mój broi od 5.30 + nocne wstawanie po mleko = niekontrolowana drzemka z Marcelem. Chyba zas jakis skok rozwojowy albo bóg wie co bo po nocach je jak niemowle ;/ Teraz wstaliśmy i jestem lekko nieprzytomna. Młody juz miesza w swoich garach a ja?? ja tez powinnam O_o buuuuuuuuuuuuu

Kilolku jak się teraz czujesz z myślą że będziesz potrójną mamą?? dotarło już do Ciebie ? :-) powiedz jak A zareagował

zajadam się leczo mniam mniam

A. to od rana mnie pędził żebym test zrobiła, a ja się wachałam, bo o 5 po omacku się wysikałam no i myslałąm, ze nic nie wyjdzie, bo nie po nocy a jak mu pokazałam test to az skoczył :D
a chyba jeszcze do końca nie dotarło, choć zapomnieć się nei da, bo od kilku dni co postoje troche albo pochodze to mnie ciągnie brzuch no i rzygac mi się chce na okraglo :/

u mnie pizza rośnie

wczoraj wieczorem weszłam na strych, pozdejmowałam większe ubranka dla Michała, pochowałam te przy małe, a dzisiaj to od rana piorę. Razem z codziennymi brudami wyszły 4 pralki :/ własnie się pierze ostatnia, a ja się zastanawiam gdzie ja powieszę :D

U mnie był właściciel, omal mi mózg nie wyparował, w końcu ustaliliśmy wspólną kwotę rozliczenia ze spółdzielnią za c.o. i wodę, choc nie do końca się z nią zgadzam o 89 zł, ale już się pluc nie będę, mam dośc na dzisiaj.

Asia bez obiadu, zaraz muszę biec coś jej kupic.

Cleo gratuluję "pustego" mieszkania :-) teraz to Igi będzie miał swój pokoik pewnie :-)

DZiunka tak ma swój ale śpimy razem jeszcze..chcemy odmalowac i zrobic na dziecięco...
komp wyniesiony do drugiego za to ja mam tv ale beznadziejnie odbiera.jak chce oglądać to chyba musze zainwesowac w jakis najtanszy pakiet programów.a widziałam w Aster ze 50 zł za 50 pr najtaniej...

Ilonka mam wolną suszrke stoi za łózkiem podrzucić ?:-D a kiedy idziesz do lekarza? ciekawe jak zareagują w szkole hehe .Cieszę się razem z Wami :-) może tym razem będzie dziewczynka czego Wam życzę hihi :-)

reklama
podrzucaj, podrzucaj :D
do lekarza wlasnie się zastanawiam czy iść czy poczekac do 8 tc ale chyba pójde w tym tygodniu, zadzwonię, zobaczę jak z terminami.
O szkole to wolę teraz nie myśleć :/ wesoło nie będzie na pewno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry